BA in uitvoerende kunsten (Hons)

University of Gloucestershire

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in uitvoerende kunsten (Hons)

University of Gloucestershire

Deze cursus brengt de 'drievoudige dreiging' van zingen, dansen en acteren samen. Acteertechnieken ontwikkelen op het podium en voor de camera. Versterk je stem en zing met regelmatige lessen. Neem danslessen inclusief ballet, tik, modern en jazz. Je leert van docenten die podiumkunstenprofessionals zijn en hebben gewerkt met organisaties zoals de Royal Shakespeare Company. Gedurende de opleiding kun je modules kiezen op basis van wat je gepassioneerd vindt. Je krijgt de gelegenheid om andere aspecten van theater te bestuderen, zoals choreografie, technisch theater en bedrijfsontwikkeling; theoretische studie ondersteunt alle elementen van de cursus.

Met acht live-optredens per jaar, inclusief full-scale musicals, krijg je veel ervaring en werk je in echte theaters met experts uit de sector. Je leert met internationale theatergezelschappen op gerenommeerde evenementen en locaties. Studenten hebben recentelijk vaardigheden ontwikkeld met Motionhouse Dance Company en Frantic Assembly, maar ook op festivals in Edinburgh Fringe, Jolt Theatre en Strike Light. Je maakt ook optimaal gebruik van uitvoeringen in lokale theaters en locaties zoals de Everyman en The Wilson Art Gallery. Aan het einde van je laatste jaar ga je een professionele showcase geven aan agenten uit de industrie in Londen om je carrière een nieuwe impuls te geven.

Een module over digitaal theater biedt je de mogelijkheid om expertise in digitale media te ontwikkelen. Je versterkt je prestaties door vooraf gefilmd werk en gaat van spelen op en buiten het scherm. Je leert in ons speciaal gebouwde £ 2 miljoen Performing Arts and Events Center op Oxstalls campus. Deze faciliteiten omvatten een dansstudio met een harlequin-geveerde vloer, een volledige lichtinstallatie en geluid, een akoestisch ontworpen muziek- en zangkamer, een dramastudio met een volledige lichtinstallatie en een multimediastudio.

Studiestijl

Wekelijkse praktische techniekenlessen in stem, zang en dans worden gecombineerd met academische ondersteuning en boeiende modules. Met 22 uur contacttijd met docenten per week gedurende een langere periode, word je ondersteund om je carrière klaar te maken.

Careers

  • performer
  • Acteur actrice
  • Danser
  • Musicus
  • Theaterdirecteur

Industrielinks

Organisaties waarmee wij samenwerken zijn: de Royal Shakespeare Company; BBC; Motionhouse Dance Company; Frantic Assembly Theatre Company; Battersea Arts Centre; The Everyman, King's, Olympus en Playhouse-theaters; Wilson Art Gallery and Museum; Edinburgh Fringe Festival; Jolt Theatre Festival; Sla een lichtfestival; en de National Trust.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Thuis- en EU-studenten: 9.250 GBP per jaar. Internationale studenten: 13.840 GBP per jaar.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Gloucester, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Aug. 31, 2021
Dates
Sept. 2019
Verenigd Koninkrijk - Gloucester, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Aug. 31, 2021