BA Public Relations en reclame

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studenten van de afdeling Public Relations en Reclame zijn gespecialiseerd op het gebied van sociale en bedrijfscommunicatie, evenals een opleiding tot zeer bekwame, getalenteerde professionals in creativiteit en design. Gedoceerde concepten worden versterkt met theoretische en praktische toepassingen, allemaal in de dynamische omgeving van de afdeling. Het Departement Public Relations en Reclame accepteerde zijn eerste studenten in 2005. De theorie op het gebied van communicatie wordt bestudeerd. Studenten doen ook praktische ervaring op door middel van hun projectwerk in public relations en reclame. Aanvullende cursussen worden gegeven om de artistieke creativiteit en ontwerptalenten van de studenten te voeden.

126578_126320_Yasar.jpg

Programmastructuur

Tijdens hun studies doen studenten extra kennis en ervaring op door deel te nemen aan conferenties, internationale symposia, workshops en discussies, gehouden met sectorspecialisten en gerelateerd aan onderwerpen als marktonderzoek, mediaplanning, berichtontwerp, merkstrategieën en consumentengedrag. Studenten kunnen ook profiteren van praktische training in alle vormen van mediatoepassingen (gedrukt, radio-tv en internetuitzending), evenals professionals voor jobschaduwing, het bijwonen van praktische workshops en het volgen van cursussen op gebieden als het schrijven van scenario's en scenario's, film maken, nieuwsproductie en fotografie.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van de afdeling Public Relations en Reclame kunnen werken als experts op het gebied van public relations, communicatieconsulenten, coördinatoren van bedrijfscommunicatie en pers / media-adviseurs, in reclamebureaus als copywriters, evenals in media-instellingen en bedrijven voor marktonderzoek in een aantal functies.

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Online aanvraagformulier ingevuld href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Middelbare schooldiploma, schoolverlatingscertificaat, transcript en verwijzingsbrief voor niet-gegradueerden
  • Universitaire graad, transcript en academische referentiebrief voor afgestudeerde aanvragers
  • Bewijs van Engelse taalvaardigheid
  • Kopie van paspoort
  • Pasfoto's
Laatst bijgewerkt op nov 2019

Over de school

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Lees meer

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Lees Minder