BA in Retail Marketing (Singapore)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze cursus is ontwikkeld en uitgereikt door de University of Stirling maar werd gegeven aan het Singapore Institute of Management.

Of we nu winkelen in de winkel, online of via de apps op onze telefoon, ons dagelijks leven wordt beïnvloed door wat er in de detailhandel gebeurt. In de afgelopen jaren heeft de sector vele significante veranderingen ondergaan, met toegenomen niveaus van concurrentie, internationalisering en de groei van e-commerce. In Singapore vertegenwoordigt de detailhandel een vitaal marktsegment - 18% bijdragend aan het bbp en een enorm carrièrepotentieel voor gekwalificeerde afgestudeerden.

De Bachelor of Arts (Honours) cursus in Retail Marketing wordt ontwikkeld en uitgereikt door de University of Stirling , Schotland en wordt gegeven aan het Singapore Institute of Management. Het is een tweejarig programma voor gekwalificeerde kandidaten die werken of van plan zijn om in de detailhandel te werken. Het biedt een solide basis in de principes van de detailhandel - van een goed begrip van branding en communicatie tot strategisch management, digitale marketing en meer. Stirling-medewerkers zijn spraakmakende academici met een uitstekende internationale reputatie en alles wat u leert, weerspiegelt het nieuwste onderzoek en industrie-denken.

De uitdagingen van de snel evoluerende retailsector betekenen dat bedrijven bekwame, deskundige managers willen die de theorie in de praktijk kunnen brengen. Met een diploma voor handelsmarketing van de University of Stirling , zou u het verschil kunnen zijn waarnaar ze op zoek zijn.

Solliciteer via de website van het Singapore Institute of Management.

Het Instituut voor Retail Studies

Het Institute for Retail Studies werd in 1983 opgericht om te fungeren als een focus voor de academische en toegepaste studie van de detailhandel. Het is nu een van Europa's grootste universiteitsgebaseerde retail-instituten en heeft een reputatie opgebouwd voor het aanbieden van een scala aan hoogwaardige onderwijs- en opleidingscursussen aan de detailhandel en het uitvoeren van onderzoek met een internationale standaard.

De brede ervaring van de faculteit Instituut voor Retail Studies helpt ervoor te zorgen dat de BA (Hons) Retail Marketing-cursus praktisch en actueel is met trends in de detailhandel, en benadrukt de specifieke vaardigheden die door werkgevers worden gewaardeerd.

De doelstellingen van het Instituut voor detailhandel zijn:

  • Als centrum fungeren voor academisch en toegepast onderzoek naar de detailhandel
  • Bied een bronnenbasis voor academische en branchegerichte onderzoekers
  • Wees direct betrokken bij het lesgeven aan studenten over de werking van detailhandel en processen binnen de industrie
  • Bied managementontwikkelingsservices waarmee academisch onderzoek en wereldwijde best practices kunnen worden verspreid naar professioneel management in de detailhandel
  • Maak links en contacten met vergelijkbare instituten in andere landen
  • Verbindingen tussen de universitaire sector en de detailhandel bevorderen en uitbreiden

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Meer dan 96% van de studenten van de University of Stirling volgen zes maanden na afstuderen hun werk of verdere studie (HESA 2017)

# 2 De University of Stirling staat op de tweede plaats in Schotland en de top 10 in het VK voor marketing (The Complete University Guide 2019)

# 3 Kies voor een deel van je studie in de historische stad Stirling, Schotland

Cursus details

Onze Singapore-gebaseerde Retail Marketing cursus wordt aangeboden op een full-time of part-time (flexibele) basis over een periode van twee jaar, en is ontwikkeld door de University of Stirling en onderwezen aan het Singapore Institute of Management.

U voltooit 10 geavanceerde modules die zijn ontworpen om u een grondige kennis van retailmarketing te bieden en uw inzetbaarheid in de sector te vergroten.

Onderwijs

Een gestructureerd curriculum van negen modules wordt geleverd door personeel van de University of Stirling en ondersteund door lokale docenten gedurende twee semesters per jaar.

De lessen worden overdag en / of 's avonds gegeven. Elke module bestaat uit 25 uur colleges en 15 uur tutorials.

Tijdschema klassen hebben meestal de vorm van lezingen, workshops en seminars. Hoorcolleges en briefingsessies zijn in de eerste plaats bedoeld om u achtergrondinformatie te geven (soms aan de hand van voorbeelden en casestudy's) en als uitgangspunt en als leidraad voor verder lezen.

Workshops en seminars worden in kleine groepen gehouden en omvatten groeps- en individuele taken, actieve discussie en debat. Deze sessies zijn ontworpen om u in staat te stellen zowel intellectuele als praktische vaardigheden te ontwikkelen.

Beoordeling

Beoordeling is gebaseerd op een combinatie van cursussen en examens. Er is een examenperiode aan het einde van elk semester. Hoewel examens deel uitmaken van de beoordeling voor de meeste modules, wordt geen enkele module uitsluitend beoordeeld door examen (meestal zijn examens verantwoordelijk voor 50 procent of minder van het eindcijfer). Je schrijft ook een proefschrift over een winkelgerelateerd onderwerp met de hulp van een supervisor.

Klaslokaal uren

De cursus omvat een gestructureerd curriculum van negen modules, verdeeld over twee semesters per jaar. Elke module bestaat uit 25 uur colleges en 15 uur tutorials.

In het buitenland studeren

Je kunt ervoor kiezen om te studeren in het Verenigd Koninkrijk op de University of Stirling de University of Stirling tijdens je 3e semester, waar je wordt verondersteld om modules te voltooien die overeenkomen met 60 studiepunten. De ervaring is ontworpen om uw wereldwijde kijk en mentaliteit te verbeteren en u voor te bereiden om beter te werken in een wereldeconomie.

De programmakosten omvatten geen vliegtickets en accommodatie voor het uitwisselingssemester in Stirling.

Contact

Professor Paul Freathy, cursusdirecteur

44 (0) 1786 467410

jpfreathy@stir.ac.uk

Honoraria en financiering

Voor informatie over vergoedingen en financiering gaat u naar

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder