BA In Sound Design

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA In Sound Design

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Geluid is een essentieel, vaak onderscheidend ingrediënt in alle communicatieprocessen en de geluidsontwerper is degene die in staat is om professionaliteit en kunst te combineren om al zijn vormen van communicatie en productie te gebruiken, incidentele muziek samen te stellen , geluidseffecten en elektronische manipulaties te maken en soundtracks te bouwen voor evenementen, theatervoorstellingen, shows, websites, zintuiglijke marketingprojecten, kunstinstallaties of presentaties.

De bioscoop, media, dvd's en cd-roms, reclame, multimedia-installaties, audio- en videokunst, bedrijfsevenementen? er is geen limiet op de velden waar geluidsontwerpers werken? en veel van hen zijn nog steeds aan het ontwikkelen.

Geluid doordringt zich nu door alle dingen, en geen enkele vorm van moderne communicatie is er niet, van de metro tot het internet, van radio tot mode, van video tot reclame tot de media in het algemeen.

De geluidsontwerper kan met alle soorten geluidscommunicatie werken en soundtracks produceren die bestaan ​​uit muziek, spraak, geluidseffecten en andere elektronische manipulaties, met behulp van afgewerkte producten (inclusief maar niet beperkt tot muziek) en hulpmiddelen om geluid te creëren - voornamelijk de computer , maar ook opnamestudio's, mixers, enz. De toepassingen van geluidsontwerp zijn oneindig, terwijl veel ervan nog steeds actief worden ontwikkeld, zoals geluid voor het web; toepassingen omvatten bioscoop, media, dvd en cd-rom, reclame, installaties, multimedia, audio- en videokunst, bedrijfsevenementen en tentoonstellingen.

De cursus wordt erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs en Onderzoek (MIUR) als Academisch Diploma Niveau I (180CF).

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op June 26, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Rome, Lazio
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Rome, Lazio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan