BA in Sound Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ITALIAANSE TAAL.

Geluid is een essentieel, vaak onderscheidend ingrediënt in alle communicatieprocessen en de geluidsontwerper is degene die in staat is om professionaliteit en kunst te combineren om al zijn vormen van communicatie en productie te gebruiken, incidentele muziek samen te stellen , geluidseffecten en elektronische manipulaties te maken en soundtracks te bouwen voor evenementen, theatervoorstellingen, shows, websites, zintuiglijke marketingprojecten, kunstinstallaties of presentaties.

De bioscoop, media, dvd's en cd-roms, reclame, multimedia-installaties, audio- en videokunst, bedrijfsevenementen? er is geen limiet op de velden waar geluidsontwerpers werken? en veel van hen zijn nog steeds aan het ontwikkelen.

Geluid doordringt zich nu door alle dingen, en geen enkele vorm van moderne communicatie is er niet, van de metro tot het internet, van radio tot mode, van video tot reclame tot de media in het algemeen.

De geluidsontwerper kan met alle soorten geluidscommunicatie werken en soundtracks produceren die bestaan ​​uit muziek, spraak, geluidseffecten en andere elektronische manipulaties, met behulp van afgewerkte producten (inclusief maar niet beperkt tot muziek) en hulpmiddelen om geluid te creëren - voornamelijk de computer , maar ook opnamestudio's, mixers, enz. De toepassingen van geluidsontwerp zijn oneindig, terwijl veel ervan nog steeds actief worden ontwikkeld, zoals geluid voor het web; toepassingen omvatten bioscoop, media, dvd en cd-rom, reclame, installaties, multimedia, audio- en videokunst, bedrijfsevenementen en tentoonstellingen.

De cursus wordt erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs en Onderzoek (MIUR) als Academisch Diploma Niveau I (180CF).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The leading city of the world in terms of the sheer scale of its cultural heritage, in its 30 centuries of history it’s been the first and the largest metropolis of the world.

The leading city of the world in terms of the sheer scale of its cultural heritage, in its 30 centuries of history it’s been the first and the largest metropolis of the world. Lees Minder