BA in antropologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Antropologie neemt op unieke wijze zowel culturele als biologische perspectieven mee in haar onderzoek naar de diversiteit van vroegere en huidige mensen en de ecologie en het gedrag van onze naaste verwanten van primaten. Met een sterke toewijding om excellent onderwijs te geven, biedt het NEIU Department of Anthropology cursussen die leiden tot de graad Bachelor of Arts. De afdeling Antropologie biedt een uitdagend curriculum in de subdisciplines van culturele antropologie, biologische antropologie en archeologie die veldgebaseerd leren, gegevensgericht onderzoek en een solide basis in de theoretische constructies en ethiek van het vakgebied stimuleren. Studenten die vakken volgen in antropologie ontwikkelen een veelomvattend begrip van menselijke diversiteit doordrenkt van tijd, multiculturele etnografische vergelijkingen en de wetenschap van onze fysieke vorm. Dit verrijkende perspectief is niet alleen goed geschikt voor latere afstudeeronderzoeken en professionele loopbanen in de antropologie, maar ook voor het bevorderen van de acceptatie van anderen en het onderhandelen over de vele facetten van onze moderne wereldwijde samenleving.

We hebben veel geïndividualiseerde en veldleermogelijkheden voor onze majors ontwikkeld die gebruik maken van de vele bronnen in Chicago en daarbuiten. Deze omvatten de Field Museum Internship, Archaeological Field School, Lincoln Park Zoo Research, Mitchell Museum van de American Indian Internship, Fieldwork in Anthropology, en Independent Study in Anthropology. deze ervaringen stellen studenten in staat om hun antropologische kennis en perspectief buiten het klaslokaal te gebruiken en te leren over verschillende loopbanen en afstudeeronderzoek in de antropologie. De meeste van deze geïndividualiseerde en praktijkervaringcursussen vereisen een minimale GPA, een voorstel, een departementale en een academische goedkeuring. Raadpleeg een antropologie-adviseur voor meer informatie.

Als je een eerstejaars student bent die geïnteresseerd is om meer te leren over antropologie, overweeg dan om een ​​van onze eerstejaarslessen te volgen: ANTH 109b - Skeletten in Chicago-kasten of ANTH 109c - Skin of Chicago. Beide cursussen tellen mee voor het credit van General Education Natural Science.


Leerbehoeften

Merk op dat de Anthropology Writing Intensive (WIP) -klasse vanaf herfst 2016 is gewijzigd. De nieuwe WIP-klasse is ANTH 300 WIP: Writing in Anthropology. Raadpleeg de antropologie-adviseur als je je major hebt verklaard voor najaar 2016 en nog niet hebt voldaan aan de OHW-vereiste.

Benodigde cursussen:


Geïndividualiseerde veld-, onderzoeks-, stage- en keuzereeksen keuzevakken in Antropologie NEIU
Antropologie biedt een verscheidenheid aan geïndividualiseerde studiekeuzemogelijkheden, waaronder stages, veldwerk, onderzoek en scripties die kunnen worden geteld als keuzevakken om te voldoen aan de belangrijkste vereisten van ANTH. Deze staan ​​hieronder vermeld. Houd er rekening mee dat slechts zes geïndividualiseerde credit-uren mogen meetellen voor de major en dat deze uren over twee of meer subvelden moeten worden verdeeld.

ANTH-379A Pan-Afrikaanse verenigingsstage

Alle individuele leermogelijkheden zijn gereserveerd voor zeer gemotiveerde, zelfgestuurde, volwassen studenten. Onderzoeks- en / of veldwerkprojecten moeten worden ontwikkeld met een facultaire adviseur en hun reikwijdte moet verder reiken dan die in een klas wordt behandeld. Stages plaatsen studenten in een professionele omgeving waar ze deelnemen aan de werkbelastingservaring. Senior scriptieprojecten bestrijken doorgaans twee semesters, waarbij het onderzoek in het eerste semester wordt afgerond en het schrijven en voltooien van de scriptie in het tweede semester.

Zie individuele cursusbeschrijvingen voor specifieke informatie. Studenten die zich willen inschrijven voor geïndividualiseerde leermogelijkheden moeten voldoen aan de volgende vereisten:

  • Minimale GPA van 3,0 / 4,0;
  • Aangegeven major, of in uitzonderlijke gevallen minor, in antropologie;
  • Voorafgaande voltooiing van minimaal twee ANTH-cursussen in het subveldgebied (bijvoorbeeld archeologie, biologische antropologie, culturele antropologie) van het voorgestelde project
  • Voor projecten op het gebied van onderzoek, veldwerk en afstudeerprojecten: voltooiing van een geschreven projectvoorstel en studentencontract dat door de afdeling is goedgekeurd, bij voorkeur in het semester voordat het project zal plaatsvinden;
  • Voor stages: afgesloten studentencontract en succesvolle interviews met een antropologisch adviseur en begeleider op een stageplaats.


Studenten overbrengen

We verwelkomen transferstudenten die antropologie willen studeren aan NEIU ! Studenten die overstappen van andere instellingen moeten ten minste 15 ANTH studiepunten bij NEIU waaronder:

  • ANTH-300 OHW: schrijven in antropologie
  • Ten minste één cursus van 300 niveaus in elk subveld (archeologie, biologische antropologie, culturele antropologie)
  • Een extra ANTH-keuzevakje van 300 niveaus naar keuze.

Voor het overdragen van antropologiecursussen die niet onder articulatieovereenkomsten vallen, moet een syllabus van de betreffende cursus ter beoordeling aan de Antropologiecoördinator worden voorgelegd.

Raadpleeg alsjeblieft de antropologiecoördinator of adviseur als je vragen hebt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values ... Lees meer

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values and support services are all here to help you reach your full potential. We invite you to take a closer look at our programs. We look forward to discussing your options with you. Lees Minder