BA in architectuur

University of Nicosia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in architectuur

University of Nicosia

 • Duur (jaren): 4
 • Kwalificatie Toegekend: Bachelor of Arts in Architecture
 • Kwalificatieniveau: Bachelor diploma (1e cyclus)
 • Instructietaal: studenten kunnen Engels of Grieks kiezen als instructietaal voor de eerste twee Engels (eerste- en tweedejaars cursussen worden ook in het Grieks aangeboden)
 • Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

Het architectuurprogramma biedt studenten een uitgebreide reeks vaardigheden om hen voor te bereiden op een carrière in de architectuur. De architectuurontwerpstudio is de centrale kern van het curriculum. Het wordt ondersteund door de vier thematische gebieden: architectuurgeschiedenis en -theorie, architectonische technologie (constructie, structuren, omgeving), architectuurcommunicatie (vaardigheden en technieken) en architectuurbeheer en -praktijk. Keuzevakken worden ook opgenomen in de opleiding om ervoor te zorgen dat studenten een goed afgeronde academische basis krijgen die zowel hun persoonlijke als professionele ontwikkeling zal verbeteren. Het programma bereidt afgestudeerden voor op voortzetting van hun studie als zij een academische carrière willen volgen en / of bereidt hen voor op een arbeidsmarktoriëntatie. Het programma is ontwikkeld door nauw samen te werken met de beroepsverenigingen van Cyprus, waardoor afgestudeerden bereid zijn om in de lokale industrie te werken als ze dat willen. Het programma is ontworpen in overeenstemming met de elf punten van de Europese architectenrichtlijn voor de transformatie van het hoger onderwijs in Europa, geïnitieerd door de Bologna-verklaring; tegelijkertijd erkent het het belang van het construeren van een unieke identiteit en het zorgen voor diversiteit in architecturaal onderwijs, beïnvloed door lokale omstandigheden (cultuur, klimaat, lokale markt en behoeften, enz.).

Carriere vooruitzichten

Afgestudeerden van dit programma zijn bereid om een ​​hoger opleidingsniveau na te streven, zoals een masteropleiding of een aanvraag voor een doctoraatsstudie. Studenten die het 5-jarige professionele diploma behalen, kunnen zich voorbereiden op de ETEK-kwalificaties om zich te registreren als een lokale architect. Studenten die afstuderen, zijn volledig uitgerust om te werken in lokale of internationale architectuur, stedenbouw, landschap, interieurontwerp of andere ontwerpbureaus, privé of openbaar.

Toegang tot verdere studies

Afgestudeerden van het programma kunnen worden aanvaard in de tweede cyclus graden (Master's Degree)

Beoordeling

Cursusbeoordeling bestaat meestal uit een uitgebreid eindexamen en permanente evaluatie. Permanente evaluatie kan onder meer bestaan ​​uit tussentijdse termen, projecten en deelname van klassen.

Letterreeksen worden berekend op basis van het gewicht van het eindexamen en de permanente evaluatie en de werkelijke cijfers die in deze twee beoordelingscomponenten worden behaald. Op basis van de cursuscijfers worden het halfjaarlijks gemiddelde (GPA) en het cumulatief puntgemiddelde (CPA) van de student berekend

Graduatievereisten

De student moet 300 ECTS en alle programmavereisten invullen. Een minimaal cumulatief Grade Point Average (CPA) van 2,0 is vereist. Dus, hoewel een 'D-' een PASS-cijfer is, is voor het bereiken van een CPA van 2,0 een gemiddelde graad van 'C' vereist.

Leerresultaten

Na voltooiing van het programma kan de student:

 1. Ontwerp architecturale ontwerpen die voldoen aan zowel esthetische als technische vereisten.
 2. Bespreek kritisch de geschiedenis en theorieën van de architectuur en de gerelateerde kunsten, technologieën en menswetenschappen.
 3. Identificeer met de schone kunsten als een invloed op de kwaliteit van architectonisch ontwerp.
 4. Pas kennis toe van stedenbouw, planning en de vaardigheden die betrokken zijn bij het planningsproces.
 5. Een goed begrip van de relatie tussen mensen en gebouwen, en tussen gebouwen en hun omgeving, en van de noodzaak om gebouwen en de ruimten daartussen te relateren aan menselijke behoeften en schaal.
 6. Blijk geven van een goed begrip van het beroep van architectuur en de rol van de architect in de samenleving, in het bijzonder bij het opstellen van instructies waarin rekening wordt gehouden met sociale factoren.
 7. Gebruik de methoden voor onderzoek en voorbereiding van de opdracht voor een ontwerpproject.
 8. Evalueer constructieve ontwerp-, bouwkundige en technische problemen in verband met het ontwerp van gebouwen.
 9. Krijg inzicht in fysieke problemen, technologieën en de functie van gebouwen om hen te voorzien van interne omstandigheden van comfort en bescherming tegen het klimaat.
 10. Voldoen aan het bouwen van gebruikersvereisten binnen de beperkingen opgelegd door kostenfactoren en bouwvoorschriften.
 11. Vertaal ontwerpconcepten in gebouwen en integreer plannen in algemene planning door gebruik te maken van een adequate kennis van de betrokken industrieën, organisaties, voorschriften en procedures.

Beurzen - Financiële hulp

De universiteit biedt studiebeurzen en financiële hulp aan voltijdstudenten, in de vorm van academische verdienstenbeurzen, financiële-hulpbijstand, atletiekbeurzen en on-campus werkstudieprogramma's.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Grieks
University of Nicosia

Laatst bijgewerkt op November 22, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,120 EUR
Lokale / EU-studenten jaarlijkse collegegeld: € 8.460 - Internationale studenten jaarlijkse collegegeld: € 9.120
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2019
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school