BA in bedrijfsmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Als je je zinnen hebt gezet op een loopbaan in management, dan is studeren Business Management een uitstekend startpunt, dat je de mogelijkheid biedt om je praktische vaardigheden te ontwikkelen en contacten te leggen met het bedrijfsleven.

Ontwikkel managementvaardigheden en -perspectieven, terwijl je waardevolle ervaring opdoet in managementsituaties. Neem de kans om in het buitenland te studeren en / of een taal te leren, zonder de duur van je diploma te verlengen, of om praktische ervaring op te doen met een jaar in de industrie. Na succesvolle afronding van het programma, zullen studenten het CMI Level 5 Diploma behalen in Management en Leiderschap.

Krijg een algemene basis in Business Management in jaar 1 en bestudeer daarna specialistische managementthema's in de jaren 2 en 3. Een belangrijk aspect van het programma is de ontwikkeling van managementvaardigheden om de inzetbaarheid te vergroten. Naast lessen onderneem je een Continuing Professional Development-raamwerk, dat je praktische vaardigheden zal ontwikkelen en je zal helpen om verbindingen te leggen met het bedrijfsleven.

Onze studenten hebben deelgenomen aan zakelijke competities, zowel in het Verenigd Koninkrijk als Europa, hebben rollen ondernomen als studentonderzoekers en bezochten verschillende organisaties in en rond het Verenigd Koninkrijk als onderdeel van hun studie. Er wordt van je verwacht dat je tijdens je opleiding 140 uur stage zult lopen.

Programma specificatie

Meer informatie over deze cursus is beschikbaar in de programmaspecificatie . Houd er rekening mee dat de programmaspecificatie betrekking heeft op cursusinhoud die momenteel wordt bestudeerd door studenten van de universiteit. Voor nieuwe programma's wordt de programmaspecificatie voor aanvang van de cursus online beschikbaar gesteld.

Leerondersteuning

York St John University werkt hard om een ​​inclusieve omgeving te creëren voor al onze studenten. We bieden verschillende ondersteuningsservices om studenten tijdens hun studie te helpen.

Toelatingseisen

De minimale toelatingseisen voor deze cursus zijn:

96 - 112 UCAS-tariefpunten

3 GCSE's in graad C of hoger (of gelijkwaardig), inclusief Engelse taal

Voor het invoeren van 2017 heeft UCAS gewijzigd hoe zijn tariefpunten worden berekend. Bereken uw tariefpunten.

Honoraria en financiering

Om met ons te studeren voor een bachelordiploma, moet je collegegeld betalen voor je opleiding. Hoeveel u betaalt, is afhankelijk van of u een VK bent

Lees meer over de financiering van het stichtingsjaar en / of het stagejaar op de pagina's over het Financieringsadvies op onze website.

Er kunnen ook wat extra kosten zijn om rekening mee te houden tijdens je studie, inclusief de kosten van accommodatie.

Collegegeld

UK

Het collegegeld van de York St John University voor de 2018 toegang tot het diploma van de Foundation Degree, BA en BSc, PGCE Primary and Secondary en UG Health Program is £ 9.250 per jaar voor studenten uit UK / EU, Jersey, Guernsey en Isle of Man.

Het collegegeld kan in de komende jaren onderhevig zijn aan inflatie.

Internationaal (niet-EU) 2018-19

Het collegegeld van de York St John University voor de ingang van 2018 voor de graden van de Foundation, BA en BSc is £ 12.500 per jaar voor internationale studenten.

Het collegegeld kan in de komende jaren onderhevig zijn aan inflatie.

Internationale tarieven

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

York St John University is an outstanding university, known for its academic excellence and responsive nature, always putting the student at the heart of everything it does.

York St John University is an outstanding university, known for its academic excellence and responsive nature, always putting the student at the heart of everything it does. Lees Minder
York , Londen + 1 Meer Minder