BA in bijbelse en religieuze studies

Fresno Pacific University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in bijbelse en religieuze studies

Fresno Pacific University

Overzicht

Het bijbelse en theologische studiesprogramma zal je helpen om onderscheid te maken en je voor te bereiden op de roeping om God en de kerk te dienen en om je kennis van de Schrift en de bediening te verdiepen. Door de bijbelse tekst als primaire bron te gebruiken, verkrijgt u meerdere gezichtspunten en ontmoet u een breed scala aan stemmen. Voer het eerste-eeuwse Jeruzalem opnieuw uit in volledig kostuum of bestudeer milieukwesties met behulp van een op het geloof gebaseerde lens. Je volgt vakken die worden gegeven door een doorgewinterde faculteit met expertise op het gebied van pastoraat, literatuur, missies en archeologie. Je passie voor zowel het leren als de kerk zal tot leven komen als je de belangrijke vragen stelt en leert wat het betekent om een ​​op God gericht leven te leiden.

highlights

  • Een minor kan aan elk programma worden toegevoegd om je opleiding te verbeteren
  • Maak gebruik van de servicemogelijkheden met het Mennonite Central Committee en andere organisaties
  • Kies uit verschillende mogelijkheden in het buitenland, waaronder een zomervakantie naar Israël
  • Vraag een studiebeurs aan die is gericht op studenten in de Bijbelse en Theologische Studies

Carrièremogelijkheden

Onze afgestudeerden dienen de kerk en hun gemeenschap op vele manieren, inclusief onderwijs en jeugdwerk. Onze cursussen zullen je voorbereiden op het werken in onderwijs, pastoraat, missies, non-profit en parachurch-organisaties en meer. Je bent ook uitgerust om een ​​seminarieopleiding of graduate studies te volgen.

Cursusoverzicht

Om een ​​bachelordiploma te behalen aan de Fresno Pacific University , moeten studenten ten minste 120 eenheden voltooien. Naast het voltooien van alle vereiste vakken in hun gekozen studiegebied, moeten alle afgestudeerden voldoen aan de algemene onderwijsvereisten.

Select-programma's bieden mogelijk niet genoeg eenheden voor een student om af te studeren en daarom moeten naast de major ook nadrukaccepterende en / of keuzevakken worden gevolgd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 14, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Fresno, Californië
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates