BA in communicatie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Double Major met ofwel politieke wetenschappen ofwel Engelse literatuur!

De School of Communication aan de Bar-Ilan University is een van de weinige academische instellingen ter wereld die onderzoek en training aanbiedt op het gebied van internationale communicatie en openbare diplomatie. Het is bedoeld om de toekomstige generatie van Israël de kennis en vaardigheden te geven die nodig zijn om wereldwijd voor Israël te pleiten. Als onderdeel van het BA-programma krijgen studenten de kans om zich onder te dompelen in workshops over hoe ze effectief berichten kunnen overbrengen en een positief publiek imago kunnen opbouwen voor iedereen, van merken tot zichzelf. De workshops, die worden aangeboden op het gebied van nieuwe media, reclame, public relations en omroepmedia, worden gegeven door individuen die als professionals in hun vakgebied worden beschouwd.

Tel AvivAdam Jang / Unsplash

Waarom studiecommunicatie

Communicatie is overal om ons heen. We gebruiken het elke dag zonder het zelfs te merken; we onderhouden persoonlijke communicatie met onze familie en vrienden, we consumeren massamedia en we creëren en nemen deel aan sociale netwerken.

Communicatiestudies zijn bedoeld voor diegenen die hun stempel willen drukken op de wereld en die willen deelnemen aan het maken van het nieuws van morgen - vandaag. Om dit te bereiken, moet men de media begrijpen: waarom is hetzelfde onderwerp op dit moment anders dan de ene media-uiting naar de andere? Wat maakt Google of Facebook zo populair? Welk medium heeft meer invloed - bioscoop, tv, radio, internet of misschien de mobiele telefoon? Als u geïnteresseerd bent in deze vragen - uw plaats is bij ons.

Ongeëvenaarde expertise

Bar-Ilan University heeft meer dan 30 jaar ervaring in het onderwijzen van communicatie en is trots op honderden BA- en MA-afgestudeerden. De faculteitsleden van de School of Communication en aanverwante eenheden zijn internationaal gerenommeerde onderzoekers en docenten, met uitgebreide ervaring op alle gebieden van communicatie: gedrukte pers, tv, radio, reclame, marketing, public relations, woordvoering en nieuwe media.

Ruime carrièrekansen

Onze afgestudeerden zijn gewild en goed ingeburgerd in alle communicatiegebieden, zowel lokaal als wereldwijd. Veel werken in reclamebureaus of public relations-kantoren, sommige in radio- of tv-stations, andere op verschillende websites en een aanzienlijk aantal in de pers. Veel van onze afgestudeerden zijn media-adviseurs bij de overheid of privékantoren, terwijl anderen ervoor hebben gekozen om academisch onderzoek en onderwijs te volgen.

Tijdens het derde studiejaar kunnen onze BA-studenten al deelnemen aan ons stageprogramma, waarin ze stage lopen bij verschillende mediaorganisaties zoals PR-kantoren, nieuwswebsites, overheidsinstellingen en anderen. Door middel van het programma doen de studenten praktische ervaring op in het veld en verwerven ze belangrijke hulpmiddelen die hen zullen helpen bij hun toekomstige loopbaan.

Programma overzicht

 • Programmatype: Major (25 Credits)
 • Programmaduur: 3 jaar
 • Taal van de instructie: Engels
 • Deadline aanvraag: Rolling admissions
 • Toelatingseisen:
  • Zat: 1100
  • Psychometrisch: 550
  • 3.5 High School GPA

Hayarkon Street @ Yom KippurYoav Aziz / Unsplash

Hoe toe te passen

1. Dien de aanvraag in

Log in op de BIUInternational Online Applicant Portal en vul uw aanmeldingsformulier in.

U moet een niet-restitueerbare aanvraag van ₪ 400 betalen, elke keer dat u zich aanmeldt.

2. Stuur transcripties en diploma's

Aanvragers moeten officiële kopieën van hun transcripties en hun middelbare schooldiploma / toelatingsexamen opsturen. Studenten in hun laatste studiejaar kunnen een gedeeltelijk transcript insturen en worden geaccepteerd in afwachting van hun definitieve cijferlijst en diploma.

Hoewel het besluitvormingsproces versneld kan worden door het uploaden van digitale kopieën van de vereiste documenten in de aanvraagportal, moeten originele exemplaren rechtstreeks naar ons kantoor worden gestuurd.

3. Stuur testscores

Scores van SAT, ACT of Psychometrisch zijn vereist voor toelating en moeten rechtstreeks van het testbureau worden verzonden. Studenten die meerdere keren hetzelfde examen hebben afgelegd, krijgen alleen hun beste scores in overweging.

4. Upload ID & pasfoto

Aanvragers moeten een fotokopie van de eerste pagina van hun paspoort of Teudat Zehut uploaden en e-mailen, en een recente, 2 "x2", foto van het paspoortformaat van zichzelf.

Aanvullende documentatie

Afhankelijk van uw academische geschiedenis en status, moet u mogelijk de volgende aanvullende informatie opgeven.

 • TOEFL-scores
  Studenten die in een niet-Engelstalige middelbare school hebben gestudeerd, moeten een 134 scoren op het Engelse gedeelte van de psychometrische of de equivalente TOEFL-score indienen.
 • College transcripties
  Kandidaten die hebben deelgenomen aan een academisch programma na de middelbare school (Yeshiva, Seminary, Gap Year, Mechina, College), moeten een kopie van deze transcripties verzenden.
 • Inschrijving middelbare school
  Kandidaten die nog steeds zijn ingeschreven op de middelbare school / middelbare school, moeten hun school een brief laten indienen waarin dit feit wordt bevestigd.

Waterfront views of Tel Aviv

116345_109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Bar-Ilan University, founded in 1955, was one of the first comprehensive research universities to be established in Israel. From 70 students to 17,000, its milestone achievements in the sciences and ... Lees meer

Bar-Ilan University, founded in 1955, was one of the first comprehensive research universities to be established in Israel. From 70 students to 17,000, its milestone achievements in the sciences and humanities have made an indelible imprint on the landscape of the nation. The university has 8 faculties: Jewish Studies, Medicine, Engineering, Law, Life Science, Exact Sciences, Social Sciences, and Humanities. These faculties are active partners in national science and technology initiatives. Lees Minder