BA in computer gegenereerde animatie

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ITALIAANSE TAAL.

De cursus van eerste niveau academisch diploma in Computer Generated Animation vormt een professional die gespecialiseerd is in het creëren, modelleren en animeren van objecten, personages, omgevingen en effecten, volledig gemaakt met 3D-technologie. De cursus heeft als doel om creatieve individuen te vormen die een gedegen voorbereiding hebben in de historisch-kritische en culturele aspecten, de capaciteit van analyse en wetenschappelijke kennis, en de flexibiliteit die nodig is om in productieteams van verschillende typen te werken.

Professioneel profiel: filmische en televisieproductie en postproductie (voor reclame, uitzending en homevideo); Computerspellen; multimediaproductie voor internet en offline ondersteuning; bouwkundige studies.

De cursus wordt erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs en Onderzoek (MIUR) als Academisch Diploma Niveau I (180CF)

Het eerste jaar van de cursus Computer Generated Animation behandelt de grondbeginselen, waarin men leert over de technieken, de basishulpmiddelen en de methodologie die nodig is om de fasen van ideatie, projectontwerp en de realisatie van een driedimensionaal beeld op te nemen. , naast projecten en werken van animatie. De culturele disciplines worden naast die van technische en theoretische aard onderwezen, om de student een solide basis te geven om later de complexiteit van het beroep te kunnen aannemen. Speciale aandacht wordt ook besteed aan de hulpmiddelen die nodig zijn voor de presentatie van projecten.

Gedurende het tweede jaar voorziet het studieplan in kennis verwerven van specifieke technische hulpmiddelen zoals: technieken van richting, het ontwerp van karakters, objecten en landschappen, de technieken en de complexiteit van animatie. Deze kennis wordt gebruikt om gespecialiseerde competenties te verwerven op drie hoofdgebieden: animatie, spel / interactiviteit en visuele effecten. De leeractiviteiten voor het tweede jaar zijn onderverdeeld in drie specifieke gebieden. De strikte verbinding tussen de disciplines van hetzelfde gebied maakt het maken van gearticuleerde projecten mogelijk, waarbij het contact met professionals uit verschillende rollen wordt bevorderd. De student Virtual Interactive Design en Videogame krijgt daardoor meer professionele kennis en verbetert zijn / haar specifieke competenties op verschillende gebieden.

Het derde jaar is gewijd aan de specialisatie en de studie van al die elementen die helpen om een ​​multimediaproduct beter te voltooien in een Virtual Interactive Design- en Videogame-project. Naast de projecten, kijkt de cursus naar de disciplines van een historisch-kritische aard evenals de basishulpmiddelen en -technieken: sociale studies, economie, management, softwaretools om het project te bouwen en technische productiekennis. Het afstudeerproject vertegenwoordigt een fundamentele leerervaring van de driejarige cursus, waarin de student al zijn / haar culturele ervaring, ontwerp en technische vaardigheden die in de loop van de drie jaar zijn ontwikkeld, inzet en voorziet in de organisatie van studie- en werkgroepen rond een complex ontwerpprobleem, onder omstandigheden die een professionele situatie simuleren.

De cursus wordt erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs en Onderzoek (MIUR) als Academisch Diploma Niveau I (180CF)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli.

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli. Lees Minder
Milaan , Milaan , Milaan + 2 Meer Minder