BA in culturele communicatie

University of Gdansk

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in culturele communicatie

University of Gdansk

Voltijd bacheloropleiding


Mate:

voordelen

Je leert over informatiestromen en het beheer ervan dat plaatsvindt in talen, literatuur, kunst, media en cultuur. Je verwerft vaardigheden zoals effectieve communicatie in vloeiend Engels en conversatie Pools, zachte vaardigheden onmisbaar voor werk in culturele en artistieke instellingen op nationaal en internationaal niveau; organisatorische vaardigheden die nodig zijn voor teamwork, het vermogen om projecten in instellingen voor kunst en cultuur te ontwerpen, plannen en beheren, zoals theaters, bureaus, stichtingen, verenigingen, afdelingen van cultuur in lokale overheidsinstellingen, evenals vaardigheden die nodig zijn om artistieke evenementen te organiseren en festivals.

Met het studieprogramma kunt u een duik nemen in bezorgdheidscultuur, literatuur en taalkunde, die leiden tot een dieper inzicht in de Europese literatuur en cultuur, literatuur in het Engels, 20e en 21e nationale en immigrantenliteratuur in het Engels. Je zult in staat zijn om de focus op de wereldwijd Engelstalige cultuur en de lokale cultuur van Gdańsk te combineren als een centrale Europese havenstad met een multinationale geschiedenis - de stad die de thuisbasis is van vele internationaal erkende hedendaagse kunstenaars en schrijvers.

Je zult niet alleen intensieve taaloefeningen in het Engels en Pools ervaren in een verscheidenheid aan registers en professionele situaties, maar ook onderwijs in lokale en mondiale literatuur en cultuur, visuele en audiovisuele kunsten. Je wordt uitgerust met tools die nodig zijn voor de analyse en interpretatie van literaire teksten, theatrale producties en kunstwerken, evenals andere culturele verschijnselen: media, politiek en interculturele communicatie. Je leert taalkundige en artistieke communicatie, sociale psychologie, journalistiek, economie en geografie van cultuur. Het programma geeft je ook een goede kennis van informatieconventies en technologieën, evenals moderne antropologie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
University of Gdansk

Laatst bijgewerkt op April 17, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,700 EUR
Prijs per jaar
Information
Deadline
Contact school
Locations
Polen - Gdańsk, Pommeren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Oct. 2018
Polen - Gdańsk, Pommeren
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school