Read the Official Description

Elektronische wetenschap en technologie is een nationaal sleutelprogramma. Het programma, met informatie- en communicatietechniek, elektronische wetenschappen en technologie, informatica en technologie als hoofdonderwerpen, bevordert speciale talenten met professionele kennis op het gebied van elektronische informatica, elektromagnetisch veld en microgolftechnologie, signaal- en informatieverwerking, circuits en systemen, die kunnen werk in onderzoek, ontwerp, fabricage en exploitatie op het gebied van informatietechnologie, of in het onderzoek naar informatietechnologie en de ontwikkeling van apparatuur in de afdelingen van de nationale economie en de nationale defensie-industrie.

Afgestudeerden zullen zich bezighouden met wetenschappelijk onderzoek, technologische ontwikkeling en onderwijs op het gebied van elektronica en informatietechnologie of op hoog niveau management in aanverwante gebieden.

De kerncursussen omvatten Fundamentals of Circuits, Fundamentals of Analog Circuits, Digital Electronics, Signals and Systems, Fundamentals of Control Theory, Digital Signal Processing, Random Signal Analysis, Theory of Electromagnetic Fields, Fundamentals of Microwave Technology, Data Structure and Algorithm Designing, Computer Principe en toepassing, principe van digitale communicatie en communicatiecircuits en systemen.

kwalificaties

  • Middelbare school afstuderen of gelijkwaardig aan een Chinese middelbare school afgestudeerde;
  • Efficiënte Chinese taalvaardigheid (4 graden van HSK of hoger) of efficiënte Engelse taalvaardigheid (TOEFL 80 of IELTS 5.5).
  • Met de leeftijd van 18 tot 30.

Opmerking: moedertaalsprekers of graudates van de middelbare school waar Engels een officiële onderwijstaal is, zijn vrijgesteld van TOEFL of IELTS.

Program taught in:
Chinese
Engels

See 5 more programs offered by Beijing Institute Of Technology »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum