BA in elektrotechniek

Beijing Institute Of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in elektrotechniek

Beijing Institute Of Technology

Elektrotechniek is een nationaal sleutelprogramma. Het programma, met informatie- en communicatietechniek, elektronische wetenschappen en technologie, informatica en technologie als hoofdonderwerpen, bevordert speciale talenten met professionele kennis op het gebied van elektronische informatica, elektromagnetisch veld en microgolftechnologie, signaal- en informatieverwerking, circuits en systemen, die kunnen werk in onderzoek, ontwerp, fabricage en exploitatie op het gebied van informatietechnologie, of in het onderzoek naar informatietechnologie en de ontwikkeling van apparatuur in de afdelingen van de nationale economie en de nationale defensie-industrie.

Afgestudeerden zullen zich bezighouden met wetenschappelijk onderzoek, technologische ontwikkeling en onderwijs op het gebied van elektronica en informatietechnologie of op hoog niveau management in aanverwante gebieden.

De kerncursussen omvatten Fundamentals of Circuits, Fundamentals of Analog Circuits, Digital Electronics, Signals and Systems, Fundamentals of Control Theory, Digital Signal Processing, Random Signal Analysis, Theory of Electromagnetic Fields, Fundamentals of Microwave Technology, Data Structure and Algorithm Designing, Computer Principe en toepassing, principe van digitale communicatie en communicatiecircuits en systemen.

kwalificaties

  • Middelbare school afstuderen of gelijkwaardig aan een Chinese middelbare school afgestudeerde;
  • Efficiënte Chinese taalvaardigheid (4 graden van HSK of hoger) of efficiënte Engelse taalvaardigheid (TOEFL 80 of IELTS 5.5).
  • Met de leeftijd van 18 tot 30.

Opmerking: moedertaalsprekers of graudates van de middelbare school waar Engels een officiële onderwijstaal is, zijn vrijgesteld van TOEFL of IELTS.

Deze school biedt programma's in:
  • Chinese
  • Engels


Laatst bijgewerkt op January 21, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
China - Peking, Peking
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Peking, Peking
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan