BA in erfgoed en toerisme

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Als u ambities heeft in de erfgoed-, conservatie- of toerismesector, is onze speciale Heritage and Tourism-graad het perfecte startpunt. Deze cursus is een volledig geïntegreerd diploma dat wordt gegeven in samenwerking met Forth Valley College, en je zult de eerste twee jaar aan het college studeren en de laatste twee aan de University of Stirling .

De cursus wordt ondersteund en gevormd door toonaangevende organisaties zoals Historic Scotland, VisitScotland en Scottish Canals en gezamenlijk geleverd door de University of Stirling en Forth Valley College. Je studies weerspiegelen het belang van het combineren van academische kennis met een stevige greep op het bedrijfsleven. Je leert over erfgoed, geschiedenis, tentoonstellingsontwerp, marketing en milieustudies - evenals de uitdagingen voor het beheer en de promotie van historische en natuurlijke omgevingen in Schotland en daarbuiten.

Elk aspect van de cursus wordt positief beïnvloed door de expertise van onze professionele partners, en helpt ons programma te onderscheiden van andere reis- en toerismecursussen. Je kunt erop vertrouwen dat alles wat je leert geworteld is in de nieuwste denkwereld van de industrie en is ontworpen om je voor te bereiden op een carrière in de sector. Je past je vaardigheden ook toe in realistische omgevingen terwijl je studeert. Je vaardigheden worden verder aangescherpt als je je verplaatst naar de spannende professionele wereld van erfgoed en toerisme.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Gevormd door professionele input van toonaangevende organisaties zoals Historic Environment Scotland, VisitScotland en Scottish Canals

# 2 96% van onze niet-afgestudeerden is binnen 6 maanden na afstuderen in dienst of volgt verdere studie (Bestemming van Leavers from Higher Education survey 2015/16)

# 3 Gespecialiseerd in diverse gebieden, waaronder erfgoed, toerisme, geschiedenis, literatuur, marketing en milieustudies

Cursus details

De eerste twee jaar van deze cursus zijn gebaseerd op de Stirling-campus van het Forth Valley College, terwijl de jaren 3 en 4 worden gegeven aan de University of Stirling .

Jaar 1 (op Forth Valley College)

Structuur van de reis- en toerisme-industrie

Marketingprincipes toepassen in reizen en toerisme

Een cultuur van klantenservice creëren

Voorbereiding op werkgelegenheid in reizen en toerisme

Informatie verstrekken over het Scottish Tourism Product

Schots toeristisch product: nichemarkten

Onderzoeksvaardigheden

Bezoeken van bezoekers aan attracties

Platteland Recreatie en Toegang

Scottish Natural Heritage Tourism

Persoonlijke ontwikkelingsplanning

Software toepassingspakketten gebruiken

Communicatie: analyseren en presenteren van complexe communicatie

Geselecteerde reis- en toeristische eenheid 1

Jaar 2 (op Forth Valley College)

Invloeden op de reis- en toerisme-industrie

Marketing en planning in reizen en toerisme

Planning en duurzame ontwikkeling in toerisme

Touroperaties

Voedsel toerisme en cultuur

Visitor Attraction Management

Praktisch reizen en toerisme bezoeken

Werkervaring

De rol van geschiedenis, cultuur en genealogie in het Schotse toerisme

Platteland Visitor Management

Erfgoedstudies: Schotland

The Making of Modern Britain (onderwezen aan de University of Stirling )

Reizen en toerisme beoordeeld als eenheid 2

Jaar 3 en 4 ( University of Stirling )

In de laatste twee jaar krijgen studenten les aan de University of Stirling en hebben ze de mogelijkheid om geavanceerde studie te volgen op gespecialiseerde gebieden. Onderwijzen en leren wordt geïnformeerd door het onderzoek en de expertise van academisch personeel en studenten hebben de mogelijkheid om zelfstandig, begeleid onderzoek te doen.

Als student van de University of Stirling krijg je de kans om je horizon te verbreden en in het buitenland te studeren via onze goede contacten met verschillende internationale universiteiten.

Lees meer over studeren in het buitenland.

Contact

Colin McGeoch, Curiculum Manager Forth Valley College

colin.mcgeoch@forthvalley.ac.uk

Muriel Alexander, University Partnership Officer, Forth Valley College

+44 (0) 1324 403009
muriel.alexander@forthvalley.ac.uk

Vergoedingen - 2021/22

  • Buitenlandse studenten (niet-EU): £ £ 15.100
  • Schotse studenten: £ 1.820
  • Studenten uit de rest van het VK: £ 9.250
  • EU-studenten: £ 15.100 *

* Voor EU-studenten die in academiejaar 2021/22 beginnen met studeren, zullen we een automatische studiebeurs van maximaal £ 30.000 toekennen voor de duur van je cursus. Dit is afhankelijk van geschiktheidscriteria

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder