BA in filmstudies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Film Studies graad is een levendig, multidisciplinair programma dat zich richt op historische, kritische en theoretische benaderingen van de studie van film, waaronder televisie en nieuwe media.
Door een nauwkeurige analyse van bepaalde nationale en internationale voorbeelden, en met een specialistische nadruk op de geschiedenis van de film, derde wereld / postkoloniale cinema en bepaalde thema's (waaronder gender, horror, fantasy en science fiction), onderzoekt de mate de historische, politieke, artistieke en culturele aspecten die in de bioscoopproductie gaan. Een sterk technisch en praktisch element van de opleiding vormt een aanvulling op de theoretische component, met lessen over onderwerpen zoals videoproductie, acteren en scenarioschrijven en documentaire filmproductie. Zo biedt de opleiding een interdisciplinaire en multimediale aanpak, waardoor een theoretische kennis wordt geboden met sterke elementen van praktische training. De keuzevakken laten studenten toe om een ​​wereldwijd bewustzijn van film en aanverwante media te ontwikkelen binnen het kader van de vrije kunsttraditie.
Een minor in Media Production kan diepte toevoegen aan uw major naar keuze.


5 Redenen om Filmstudies te studeren

 • Leer om film te analyseren en te produceren en ontwikkel een sterk begrip van de theorie en praktijk van de filmindustrie en haar verschillende functies, zoals: scenario's, filmproductie, montage, enz.
 • Een multidisciplinair programma dat studiegebieden in de geesteswetenschappen combineert.
 • Senior studenten hebben de mogelijkheid om samen te werken aan onderzoek en co-schrijven van papers met professoren, evenals het schrijven van uw eigen scenario of het produceren van een korte film.
 • Neem deel aan filmprojecten met verschillende genres in film van Documentaire tot Fantasie en kan worden toegevoegd aan een professionele of persoonlijke portfolio voor toekomstige werkgelegenheid.
 • Krijg vitale werkervaring die wenselijk is voor werkgevers in de filmindustrie door deel te nemen aan een geïntegreerde internationale stage.


Nadat je bent afgestudeerd

Carrièrepaden
Vogue Magazine, NBC News, Al Jazeera, Boston Ballet, Christie's
Vervolgopleiding
College of Law, London College of Fashion, London School of Economics and Political Science, Monterey Institute of International Studies, Royal Central School of Speech


Loopbaanondersteuning

We bieden loopbaanbegeleiding en advies via onze loopbaan


Studeren in het buitenland

Alle studenten van Richmond University hebben de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. Je kunt een semester tot een jaar studeren op een van onze campussen of studeren in het buitenland op een van onze partnerlocaties over de hele wereld, waardoor je een unieke ervaring hebt.


Aanmeldingsvereisten voor 3 Pathway

Een niveau: 3 C's of gelijkwaardig *

* Alle andere equivalente in aanmerking komende overdrachtskredieten worden bepaald door Admissions.


Aanmeldingsvereisten voor 4 Pathway

Een niveau: 96 UCAS-punten

US High School Diploma (of equivalent): 2.5 GPA minimum (op 4.0 schaal)

Internationaal Baccalaureaat: 24 IB-punten (jaar 1) BTEC Nationaal Diploma: MMM.

Voltooiing van jaar 12-13 Internationale equivalente middelbare school kwalificatie met een minimum cijfer gemiddeld van rang C, inclusief wiskunde en Engels.Engelse taalvereisten (Engelstalige niet-native speakers)

 • IELTS 5.5 met 5.5 in elke Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven
 • TOEFL (IBT) 80 overall met: Luisteren 17, Lezen 18, Schrijven 17, Spreken 20
 • Pearsons-test van het Engels (PTE) 51
 • Algemene Cambridge English Scale score van maar liefst 168 in Luisteren, Lezen, Schrijven en Spreken


Hoe te solliciteren

U past rechtstreeks toe via de Common Application ($ 50.00) of de Richmond One Line Application. Om uw aanvraag in te dienen, hebt u de volgende informatie nodig:

 • Details van uw opleidingsgeschiedenis, inclusief de data van alle examens / beoordelingen.
 • Het e-mailadres van uw scheidsrechter, aan wie wij een referentie kunnen vragen, of een elektronische kopie van uw academische referentie.
 • Een persoonlijke verklaring - deze kan worden gemaild als een Word-document of PDF of online worden voltooid.
 • Een elektronische kopie van uw in-proces of voltooide transcriptie en diploma van de middelbare school (middelbare school).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has be ... Lees meer

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has been awarding US Degrees accredited by The Middle States Commission on Higher Education. One of the latest achievement that Richmond is proud to announce, is being granted the power to award students with its own UK degrees starting from August 2018, as a consequence of having been recently granted Taught Degree Awarding Powers (TDAP) by the Privy Council. Lees Minder
Kensington , Richmond + 1 Meer Minder