BA in financiën en investeringen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het BA Finance and Investments-programma biedt studenten met de vaardigheden en kennis een reeks spannende carrières in Banking, Corporate Finance, Fund Management en International Finance. De diplomastructuur omvat de belangrijkste gebieden van Financial Accounting, Corporate Finance en Investment Management. Deze opleiding stelt onze studenten in staat om te reageren op de vraag naar afgestudeerden met kennis en vaardigheden die nodig zijn om organisaties te leiden of financieel te leiden, van familiebedrijven tot wereldwijde bedrijven of om werk veilig te stellen in de wereld van financiën en bankieren.

Studenten verwerven een solide basis in de grondslagen van business, accounting en economie met informatietechnologie en een goed begrip van financiële concepten en overwegingen binnen een wereldwijde financiële omgeving. Het programma omvat sleutelgebieden die van vitaal belang zijn voor de financiële sector, zoals fusies, regulering en derivaten. De diepgaande focus is gericht op de toepassingen van instrumenten in financiën en investeringen, zoals risicometing en -beheer, asset pricing, kapitaalkosten, bepaling van wisselkoersen, financiële modellering en econometrische testen. Studenten kunnen hun diploma afstemmen met gespecialiseerde opties in Derivaten, Internationale Financiering en Wealth Management. Samen met de mogelijkheid om stage-ervaring op te doen, beoogt de mate om afgestudeerden te vormen met sterke vaardigheden en essentiële tools die vereist zijn door wereldwijde werkgevers in deze competitieve sector.

Onze academici zijn experts in de financiële en investeringssector en er zijn regelmatige gastsprekers die meer inzicht bieden. Studenten werken onafhankelijk en samen om hun kennis toe te passen op praktische situaties, zowel in de klas als in het veld. Afgestudeerden van dit programma komen ook in aanmerking voor een Chartered Management Institute (CMI) Award in Management


5 Redenen om BA Finance te studeren

 • Verwerven van een belangrijk begrip van Financial Accounting, Corporate Finance en Wealth Management.
 • Leer om specialistische vaardigheden te ontwikkelen in internationale financiering en marktanalyse.
 • Verkrijg de essentiële vaardigheden die nodig zijn voor het aangaan en succesvol zijn van een baan met betrekking tot Investment Banking, Corporate Finance en International Wealth Management.
 • Profiteer van praktische werkervaring in een op financiën gebaseerde geïntegreerde stage.
 • Krijg toegang tot de beste academische scholen in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Europa.


Nadat je bent afgestudeerd

Carrièrepaden
Accenture, Ernst and Young, Merrill Lync, Nomura, UBS Wealth Management, HSBC, BNP Paribas

Vervolgopleiding
London School of Economics and Political Science, SOAS, University of London, University of Cambridge, Frostberg State University, Oxford University, London Business School, CASS Business School

Carrièrepaden voor afgestudeerden in Finance
Fondsbeheer, Accounting, Bedrijfsfinanciering, Bankwezen, Internationale financiën, Wealth Management, Investment Banking


Loopbaanondersteuning

We bieden loopbaanbegeleiding en advies via onze loopbaan


Studeren in het buitenland

Alle studenten van Richmond University hebben de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. Je kunt een semester tot een jaar studeren op een van onze campussen of studeren in het buitenland op een van onze partnerlocaties over de hele wereld, waardoor je een unieke ervaring hebt.


Toelatingseisen

Een niveau: 96 UCAS-punten

US High School Diploma (of equivalent): 2.5 GPA minimum (op 4.0 schaal)

Internationaal Baccalaureaat: 24 IB-punten (jaar 1) BTEC Nationaal Diploma: MMM.

Voltooiing van jaar 12-13 Internationale equivalente middelbare school kwalificatie met een minimum cijfer gemiddeld van de rang C, inclusief wiskunde en Engels.


Engelse taalvereisten (Engelstalige niet-native speakers)

 • IELTS 5.5 met 5.5 in elke Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven
 • TOEFL (IBT) 80 overall met: Luisteren 17, Lezen 18, Schrijven 17, Spreken 20
 • Pearsons-test van het Engels (PTE) 51
 • Algemene Cambridge English Scale score van maar liefst 168 in Luisteren, Lezen, Schrijven en Spreken.


Hoe te solliciteren

U past rechtstreeks toe via de Common Application ($ 50.00) of de Richmond One Line Application. Om uw aanvraag in te dienen, hebt u de volgende informatie nodig:

 • Details van uw opleidingsgeschiedenis, inclusief de data van alle examens / beoordelingen.
 • Het e-mailadres van uw scheidsrechter, aan wie wij een referentie kunnen vragen, of een elektronische kopie van uw academische referentie.
 • Een persoonlijke verklaring - deze kan worden gemaild als een Word-document of PDF of online worden voltooid.
 • Een elektronische kopie van uw in-proces of voltooide transcriptie en diploma van de middelbare school (middelbare school).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has be ... Lees meer

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has been awarding US Degrees accredited by The Middle States Commission on Higher Education. One of the latest achievement that Richmond is proud to announce, is being granted the power to award students with its own UK degrees starting from August 2018, as a consequence of having been recently granted Taught Degree Awarding Powers (TDAP) by the Privy Council. Lees Minder
Kensington , Richmond + 1 Meer Minder