BA in geschiedenis

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Department of History biedt studenten de vaardigheden om perspectieven op het verleden, zijn culturen, ideeën en waardensystemen te analyseren en te ontwikkelen. Het bezit van deze vaardigheden stelt studenten in staat om de huidige stand van zaken en toekomstige mogelijkheden beter te begrijpen en waarderen.


Carrièremogelijkheden voor de geschiedenis Major of Minor

Als geschiedenisstudent ontwikkel je vaardigheden van kritisch denken en schrijven die je onmisbaar vindt als je verschillende carrières nastreeft, zoals onderwijs, onderzoek, rechten, zaken, publieke zaken en de dienstenberoepen.


Beurzen

Het ministerie van Geschiedenis heeft drie prijzen beschikbaar voor studenten. De eerste, de Brommel-Lindberg Scholarship in History, biedt een undergraduate history major op junior niveau of boven de $ 1.200 voor collegegeld en fees op Northeastern voor het volgende academische jaar.

De tweede, de J. Frederick MacDonald Scholarship, biedt een undergraduate history major op junior niveau of meer dan $ 800 voor collegegeld en collegegeld het volgende academische jaar.

De derde, de Susan E. Rosa Memorial Award voor Graduate Studies, biedt $ 1.000 voor een junior of senior geschiedenis major of minor die veelbelovend is in het veld en van plan is om een ​​graduate studie voort te zetten in de geesteswetenschappen of sociale wetenschappen.


Leerbehoeften

Benodigde cursussen

* Deze cursus moet zo snel mogelijk na de verklaring van de major geschiedenis worden gevolgd.


Studenten moeten ook op de hoogte zijn van de universitaire vereisten voor het bachelordiploma, in het bijzonder moeten alle geschiedenis majors een geschiedenis schrijven intensieve cursus volgen.

Studenten die een licentie willen hebben voor het onderwijzen van geschiedenis op middelbare scholen, moeten het gedeelte Secundair Onderwijs van deze catalogus raadplegen. Studenten die een licentie willen om de geschiedenis van de Verenigde Staten te onderwijzen, moeten 8 semesteruren voltooien in de Amerikaanse geschiedenis.

Alle geschiedenis majors zijn verplicht om een ​​Assessment Portfolio met de afdelingssecretaris vast te stellen vóór het afstuderen. Het doel van deze portfolio is uitsluitend om de effectiviteit van het geschiedeniscurriculum te beoordelen bij het behalen van de doelen van de major. De portfolio bestaat uit één onderzoeksartikel van ten minste 10 pagina's lang of drie themabladen van 3-5 pagina's lang (boekrecensies zijn niet acceptabel). De paper (s) moeten geschreven zijn voor cursussen in geschiedenis op Northeastern. Hoewel studentendocumenten niet worden beoordeeld en alleen worden beoordeeld voor statistische doeleinden, worden studenten toch aangemoedigd om hun beste werk in te dienen voor evaluatie. STUDENTEN WORDEN DAAROM BEANTWOORD DAT KOPIEËN VAN ALLE PASSENDE GESCHIEDENIS-PAPIEREN WORDEN GEHOUDEN (of ze kunnen kopieën van hun papieren deponeren bij de departementale secretaris op het moment dat dergelijke papieren door hun instructeurs worden teruggegeven).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values ... Lees meer

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values and support services are all here to help you reach your full potential. We invite you to take a closer look at our programs. We look forward to discussing your options with you. Lees Minder