BA in het Engels Taal-en Letterkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Engels Taal-en Letterkunde

Inclusief de afdeling van het Engels Taal-en Letterkunde, die werd opgericht sinds het begin van de inrichting Gamah- sectie Atorgomh-, die werd opgericht in 2001, een groep van docenten die gespecialiseerd zijn in de literatuur en de vertaling en de Franse taal. Sinds de oprichting van de afdeling tot nu toe bleef succesvol samen te werken maken deel van de belangrijkste doelstellingen van het behoud van de nieuwheid van de studie plan, volledigheid, aangepast aan de geest van de tijd en de eisen van de snel veranderende tijden. Section richt zich in de specialiteit van het Engels literatuur over klassieke literatuur en oudheid en geeft de hedendaagse literatuur en moderne literatuur en postmoderne aandeel gelijke aandacht en focus.

bericht

Het bouwen van cognitieve vaardigheden van leerlingen en analytische in Marathi taal en Engels literatuur, wetenschap, en te stimuleren en een bijdrage leveren aan het initiatief in de bouw van het wetenschappelijk onderzoek en dienstverlening aan de universitaire studenten.

doelstellingen

  • Produceer afgestudeerden gekwalificeerde taal- en letterkundige kennis.
  • Capaciteit en onderzoeksvaardigheden voor docenten ontwikkeling.
  • De harmonisatie van de eisen van de arbeidsmarkt en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de kennis ontwikkeling en modernisering van het lopende academiejaar programma's.
  • Openheid voor wereldculturen.
  • Bouwen aan effectieve partnerschappen met de lokale gemeenschap instellingen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2018

Over de school

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Lees Minder