BA in het Engels Talen en Vertalers

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Engels Talen en Vertalers

Inclusief de afdeling van het Engels Taal-en Letterkunde, die werd opgericht sinds het begin van de inrichting Gamah- sectie Atorgomh-, die werd opgericht in 2001, een groep van docenten die gespecialiseerd zijn in de literatuur en de vertaling en de Franse taal. Sinds de oprichting van de afdeling tot nu toe bleef succesvol samen te werken maken deel van de belangrijkste doelstellingen van het behoud van de nieuwheid van de studie plan, volledigheid, aangepast aan de geest van de tijd en de eisen van de snel veranderende tijden. Section richt zich in de specialiteit van het Engels literatuur over klassieke literatuur en oudheid en geeft de hedendaagse literatuur en moderne literatuur en postmoderne aandeel gelijke aandacht en focus.

bericht

Om studenten met basisvaardigheden voor de wetenschap vertalingen, taalkunde te bieden, en de nodige competenties in de vertaling technieken te bevorderen, en bij te houden met de behoeften van de arbeidsmarkt.

doelstellingen

  • Bereid gekwalificeerde afgestudeerden met de kennis en vertalingen.
  • Om studenten met de vaardigheden die nodig zijn voor onmiddellijke en sequentiële vertaling.
  • Capaciteit en onderzoeksvaardigheden voor docenten ontwikkeling.
  • De harmonisatie van de eisen van de arbeidsmarkt en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de kennis ontwikkeling en modernisering van het lopende academiejaar programma's.
  • Openheid voor wereldculturen.
  • Bouwen aan effectieve partnerschappen met de lokale gemeenschap instellingen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2018

Over de school

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Lees Minder