BA in het Spaans

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Spaanse majoor

  • Studies worden gevormd door internationale ervaringen die zijn ontworpen om je taalvaardigheid te vergroten en je onder te dompelen in een andere cultuur
  • Een diepgaande studie van een andere cultuur en een langere periode in het buitenland wonen, geeft u inzicht in hoe andere culturen de wereld zien, evenals een beter begrip van de Amerikaanse cultuur

Mei-termijn

Neem deel aan een mei-periode, waarbij studenten vier weken in het buitenland verblijven, waarbij intensieve taalstudie wordt gecombineerd met door faculteiten geleide excursies naar plaatsen met een historische en culturele betekenis.

Tijdens de Mei-termijn bezoeken Spaanse majors en minderjarigen sites over culturele belangstelling en studeren in Heredia, Costa Rica; Frans / Franse studies majors en minderjarigen reizen naar een taleninstituut in Parijs; Duits / Duitse studies majors en minderjarigen bezoeken verschillende steden in Duitsland.

In het buitenland studeren

Als een junior, Duitse en Spaanse majors studeren in het buitenland voor een semester.

Veel studenten kiezen ervoor om te studeren aan de universiteit van Grenoble in Frankrijk; de universiteiten van Bonn of Jena in Duitsland; en USAC, Heredia of San Ramon, Costa Rica, of het Centrum voor Cross-Cultural Studies in Córdoba of Buenos Aires, Argentinië of Sevilla, Spanje.

Gemeenschappelijke leerresultaten

Wartburg College is een leergemeenschap die is gebaseerd op een integratief curriculum, een rijke verscheidenheid aan leergerichte co-curriculaire activiteiten en opzettelijke mogelijkheden voor reflectie en discussie. Deze uitkomstverklaringen bepalen de verwachtingen van een Wartburg-opleiding en bieden de benchmarks waartegen het college zichzelf verantwoordelijk stelt.

  • Brede en integratieve kennis: studenten laten de breedte van kennis zien en het vermogen om verbanden te leggen tussen verschillende disciplines.
  • Diepe en Onderscheidende Kennis: Studenten zullen de diepte van kennis demonstreren en het vermogen om de onderscheidende methoden en vormen van onderzoek binnen het disciplinaire gebied van de academische major te gebruiken en toe te passen.
  • Samenwerking: Studenten zullen effectief samenwerken in samenwerking met anderen, respectvol en burgerlijk tegenover anderen.
  • Ethiek en betrokkenheid: studenten zullen de manieren formuleren waarop geloof en ethiek hun beslissingen, acties en betrokkenheid als leden van de gemeenschap informeren.
  • Communicatie: studenten communiceren effectief en adequaat in woord en geschrift.
  • Culturele competentie: studenten zullen het vermogen aantonen om op gepaste, respectvolle en effectieve wijze te communiceren en te werken met mensen met verschillende achtergronden en perspectieven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The liberal arts education you will receive at Wartburg allows you to not only gain the skills required from your chosen field of study, but also the critical thinking skills required to explore the e ... Lees meer

The liberal arts education you will receive at Wartburg allows you to not only gain the skills required from your chosen field of study, but also the critical thinking skills required to explore the ethics of decision-making and community engagement, effective communication, cultural competence, and collaboration. Lees Minder