BA in het kleuterschoolonderwijs

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Kleuterschool Educator Training biedt de training van toekomstige professionals die theoretisch gebaseerde kennis, vaardigheden en competenties van pedagogiek bezitten om de taken van voorschools onderwijs te voltooien. Het doel is om experts op te leiden die in staat en toegewijd zijn aan het opleiden van 3-6-jarige kinderen, na het verwerven van diepgaande theoretische kennis, competenties en vaardigheden.

De taak van de training is de uitbreiding en vernieuwing van de kennis van de deelnemers, de methodologische vorming bij de toepassing van praktische vaardigheden op het gebied van het interpreteren van geïntegreerde voorschoolse activiteiten, complexe en gedifferentieerde planning, organisatie en management. Door de methodologische cultuur en met een bewuste, psychologisch, pedagogisch en methodologisch geschikte planning van de leeftijdsspecifieke activiteitenstructuur, zal de cursus de studenten optimale omstandigheden bieden voor de ontwikkeling van kinderen.

Kracht van het programma

Een belangrijk kenmerk van het programma is het leveren van theoretische en praktische kennis op het hoogste niveau op het gebied van voorschoolse educatie. Onze faculteit is het beste instituut voor lerarenopleiding voor kleuters in Hongarije.

Feedback over het vinden van een werkplek is zeer zeker; onze studenten hebben de afgelopen jaren een geweldige selectie gehad om uit te kiezen.

Het Research Lab doet onderzoek en organiseert verschillende evenementen voor studenten en praktiserende leraren, zoals workshops voor kleuterschoolopvoeders of Play Lab voor pedagogisch artsen en ouders.

The Early Childhood Lab beheert een collegiaal getoetst tijdschrift genaamd 'Gyermeknevelés'. Elk volume heeft 3 nummers per jaar. Het brede scala van de onderwerpen die worden behandeld in het tijdschrift reikt van vroege inclusie tot de historische aspecten van onderwijs naar multimodale perspectieven van jeugdwetenschappen.

Carrièremogelijkheden

Onze afgestudeerden zullen in staat zijn om effectief procesgerelateerde pedagogische activiteiten te plannen en beheren die kindgerichte, gedifferentieerde ontwikkeling ondersteunen die helpt bij het ontplooien van persoonlijkheid - terwijl ze voldoen aan de relevante educatieve documentatie - met behulp van hun verworven theoretische en praktische kennis tijdens de cursus.

Onze afgestudeerden kunnen 3-6 jaar oude kinderen met kennis van psychologie, pedagogiek, methodologie en taalvaardigheden lesgeven, kunnen activiteiten effectief toepassen op de behoeften, motivatie en manier van denken.

Het opleidingscertificaat voor de kleuterschool geeft de houder het recht posities te vervullen op kleuterscholen met een ander eigenaarschap (gemeenteraad, kerkstichting en particulier). De kwalificatie stelt onze afgestudeerden in staat om hun studies op MA-niveau voort te zetten.

Vacature voorbeelden

Leraar dagonderwijs, kleuterschool-opvoeder.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Middelbare school diploma.

Als de aanvrager zijn voortgezet onderwijs tijdens de huidige termijn afrondt en zijn certificaat niet vóór de uiterste inschrijvingsdeadline wordt afgegeven, is in plaats daarvan een bewijs van de status van de student of een certificaat vereist, dat bevestigt dat de aanvrager toelating zal krijgen. In het geval van aanvaarding als student, moeten de aanvragers hun inschrijvingsbewijs uiterlijk bij de inschrijving voorleggen. Let op: zelfs als je een hogere opleiding hebt gehad, hebben we alleen je middelbare schooldiploma nodig.

Taalvereisten
 • Een minimumniveau van taalvaardigheid (mondeling) (A1-C2): B2
 • Een minimaal niveau van taalvaardigheid (schriftelijk) (A1-C2): B2

Verdere Reacties:

 • Taalinvoer bij Engelse taaltraining: minimaal tussenniveau B2.

Gevorderde kennis van de Engelse taal is vereist. Taalkennis wordt beoordeeld en geëvalueerd tijdens het Skype-interview. Er is geen officieel taalcertificaat vereist voor het programma, het is slechts een aanbeveling. De voertaal voor het hele programma is Engels.

Documenten die bij de aanvraag moeten worden ingediend
 • Online aanvraagformulier
 • Middelbare school diploma
  Als de aanvrager zijn voortgezet onderwijs tijdens de huidige termijn afrondt en zijn certificaat niet vóór de uiterste inschrijvingsdeadline wordt afgegeven, is in plaats daarvan een bewijs van de status van de student of een certificaat vereist, dat bevestigt dat de aanvrager toelating zal krijgen. In het geval van aanvaarding als student, moeten de aanvragers hun inschrijvingsbewijs uiterlijk bij de inschrijving voorleggen. Zelfs als je een hogere opleiding hebt gehad, hebben we alleen je middelbare schooldiploma nodig.
 • Een CV (in het Engels, in MS Word-formaat met één lage resolutie foto)
 • Motivatiebrief (in het Engels)
 • Kopie van de hoofdpagina's van het paspoort (moet geldig zijn)
  Gescand, in kleur, moeten alle persoonlijke gegevens en de vervaldatum worden getoond. Het paspoort moet geldig zijn.
 • Medisch getuigschrift
  Een algemene gezondheids- en lichamelijke geschiktheidverklaring over een handicap of speciale behoeften.
  Om de medische geschiktheid te bevestigen: download de formele documenten van de webpagina van de faculteit
  Opmerking: dit zijn de enige aanvaardbare documenten betreffende de gezondheid en fysieke status van de aanvrager.
 • Certificaat van schone strafregisters.
 • Kopie van de aanvraagkosten en de overdracht van het toelatingsexamen.
 • Taalcertificaat (als u dat heeft)
Applicatie procedure

De applicatie start in het online applicatiesysteem. Studenten moeten zich registreren in het systeem, het online aanvraagformulier invullen, de vereiste documenten uploaden en de instructies volgen tijdens het aanvraagproces. De deadline voor aanmelding is de deadline voor het indienen van het volledige en volledige aanvraagpakket in het online systeem.

Aanvragen worden alleen in behandeling genomen als het inschrijfgeld en het toelatingsexamen worden overgemaakt naar de bankrekening van de faculteit. Het inschrijfgeld en het toelatingsexamen moeten in één bedrag worden betaald (niet restitueerbaar).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Eötvös Loránd University (ELTE) - in terms of student and staff number, quality of education and research, and its international relations - is a prestigious institution of public higher education in ... Lees meer

Eötvös Loránd University (ELTE) - in terms of student and staff number, quality of education and research, and its international relations - is a prestigious institution of public higher education in Hungary, operating continuously since its inception in 1635. As a top-ranked research university in Hungary, it is the most popular higher education institution among applicants as well as alma mater of five Nobel laureates and leading figures in technology, public policy, and culture in Hungary. Lees Minder
District V. , Szombathely , Boedapest + 2 Meer Minder