BA in het onderwijs

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Onderwijs bevindt zich in een steeds veranderende sociale, politieke en culturele context. Met dit dynamische programma kunt u de verschillende instellingen verkennen waar leren plaatsvindt en de processen die hieraan ten grondslag liggen.

Je onderzoekt onderwijs in verschillende contexten, evenals de impact van overheidsbeleid op de onderwijspraktijk. Je leert hoe scholen en klaslokalen werken en hoe kerncurriculumvakken worden geleerd en onderwezen.

Dankzij stages in je tweede en derde studiejaar kun je praktische ervaring opdoen met klaslokalen of andere onderwijsinstellingen, terwijl je met verschillende optionele modules je kunt concentreren op de onderwerpen die je het meest boeien - van wetenschap, wiskunde en taal. educatie tot gedragsmanagement.

Je studeert onder actieve onderzoekers in de voorhoede van hun vakgebied. Het is een geweldige kans om diepgaande kennis en een breed scala aan vaardigheden te verwerven voor een loopbaan binnen en buiten de onderwijssector.

Cursusinhoud

Tijdens je studies bouw je inzicht in de belangrijkste benaderingen en perspectieven in het onderwijs, op basis van een breed scala aan disciplines om te onderzoeken hoe leren wordt gevormd door zijn sociale en culturele context, de factoren die leerprocessen en -problemen in onderwijsonderzoek beïnvloeden. en oefenen.

In het tweede jaar onderzoek je ook de invloed van politiek en economie op het onderwijsbeleid en hoe onderwijspraktijken wereldwijd verschillen. Met optionele modules kunt u zich concentreren op onderwerpen zoals inclusief onderwijs of lesgeven en leren in kerncurriculumvakken, en u neemt ook de eerste van uw twee plaatsingen over en past uw kennis toe op praktijksituaties.

In je laatste jaar concentreer je je op je eigen onderzoeksproject - een kans om samen met je supervisor een onderwerp naar keuze verder te onderzoeken. Met je tweede plaatsing kun je ook praktische ervaring opdoen en je inzicht in de praktijk binnen het onderwijs vergroten. Om het jaar te voltooien, kunt u kiezen uit verdere optionele modules over onderwerpen zoals evaluatietechnieken of ondersteuning voor kinderen met extra behoeften.

Cursus structuur

modules

Jaar 1

Verplichte modules

 • Introductie van Study in Education
 • Diverse contexten van leren
 • Psychologische benaderingen van onderwijs
 • Leren over leren: processen, complexiteiten en theoretische perspectieven
 • Hedendaagse kwesties en debatten in het onderwijs - niveau 1

Optionele modules (selectie van typische opties hieronder)

 • Tweede taalverwerving en leren
 • Taal, leerders en maatschappij
 • Wat is een kind: sociale constructie van de kindertijd
 • Spelen en leren
 • Kinderen en onderwijs: historische en hedendaagse perspectieven
 • Carrière opbouwen vanuit onderwijsstudies

Ontdekkingsmodules

 • Je kunt maximaal 20 studiepunten van ontdekkingsmodules bestuderen.
Jaar 2

Verplichte modules

 • Internationale perspectieven van pedagogie en praktijk
 • Benaderingen van onderzoek: theorie en praktijk
 • Studenten in het onderwijs 1
 • Onderwijsbeleid en politiek

Optionele modules (selectie van typische opties hieronder)

 • De praktijk van Engels taalonderwijs
 • Psychologische benaderingen van het leren begrijpen en ondersteunen van kinderen
 • Wetenschapseducatie: problemen en uitdagingen
 • Beheer van klasgedrag
 • Inclusief onderwijs
 • Letterlijkheden en leren

Ontdekkingsmodules

 • Je kunt maximaal 20 studiepunten van ontdekkingsmodules bestuderen.
Jaar 3

Verplichte modules

 • Laatste jaarproject in het onderwijs
 • Studenten in opleiding 2

Optionele modules (selectie van typische opties hieronder)

 • Globalisering, identiteit en Engels taalonderwijs
 • Kinderliteratuur in het onderwijs
 • Taalleertechnologie en -materialen
 • Ondersteuning van leren bij kinderen met extra behoeften
 • Opgroeien in het digitale tijdperk
 • Wiskunde Onderwijs
 • Wetenschap begrijpen en communiceren
 • Beoordeling van het leren van kinderen

Ontdekkingsmodules

 • Je kunt maximaal 20 studiepunten van ontdekkingsmodules bestuderen.

125920_photo-1509062522246-3755977927d7.jpgNeONBRAND / Unsplash

Je academische horizon verbreden

Bij Leeds willen we dat je profiteert van de diepte en breedte van de expertise van de universiteit, om je voor te bereiden op succes in een steeds veranderende en uitdagende wereld. Deze cursus biedt je de mogelijkheid om je kennis te verbreden door ontdekkingsmodules te bestuderen.

Leren en onderwijzen

We gebruiken een scala aan onderwijs- en leermethoden, waaronder lezingen ondersteund door workshops en tutorials waarmee u zich verder kunt concentreren op onderwerpen en deze verder kunt bespreken. Je leert ook door veldwerk en gebruikt een breed scala aan online leermiddelen en discussies om je ideeën te ontwikkelen en uit te drukken.

Wij ondersteunen u bij het ontwikkelen van uw academisch schrijven voor uw beoordelingen en helpen u bij het ontwikkelen van uw communicatieve vaardigheden en vertrouwen voor uw plaatsingen. Als student van de University of Leeds hebt u ook toegang tot onze dienst Skills @ Library.

Onafhankelijke studie is ook een belangrijk onderdeel van deze graad, waardoor u uw kritisch denken en onderzoeksvaardigheden kunt verbeteren, uw eigen interesses kunt ontwikkelen en kunt voorbereiden op beoordelingen.

Beoordeling

Beoordelingsmethoden variëren afhankelijk van de modules die u kiest. Waarschijnlijk omvatten ze essays, rapporten, poster- en / of verbale presentaties, mediaprojecten, veldwerkrapporten, groepswerk, examens, literatuuroverzichten en onderzoek.

Toelatingseisen

A-niveau: ABB

Over het algemeen verwachten we dat aanvragers twee 'traditionele' academische vakken op A-niveau hebben.

Wanneer een aanvrager de Extended Project Qualification (EPQ) gebruikt, kan dit naast A-niveaus worden beschouwd en kan het een alternatief aanbod aantrekken naast het standaardaanbod. Als u A-niveaus gebruikt, is dit BBB op A-niveau en klasse A in de EPQ.

Andere cursus specifieke toetsen:

Aanvragers moeten ook beschikken over een bevredigende Enhanced Disclosure van de Disclosure and Barring Service (DBS) (of gelijkwaardig). Studenten die zijn toegelaten tot het programma zijn verplicht zich te houden aan de universitaire tuchtreglementen tijdens hun studie. Als u dit niet doet, kan dit leiden tot uitsluiting van het programma.

Alternatieve invoer

We zijn vastbesloten om de best mogelijke aanvragers te identificeren, ongeacht persoonlijke omstandigheden of achtergrond.

Toegang tot Leeds is een alternatieve toelatingsregeling die aanvragen accepteert van personen die mogelijk huishoudens met een laag inkomen zijn, in de eerste generatie van hun naaste familie om zich aan te melden voor het hoger onderwijs of die hun studie hebben verstoord.

Internationaal stichtingsjaar

Als je de mogelijkheid hebt om voor een graad te studeren, maar niet over de kwalificaties beschikt om rechtstreeks naar niveau één te gaan, kun je overwegen om een ​​basisjaar te studeren. We hebben formele links met de volgende propedeuse-programma's:

 • University of Leeds International Foundation Year (IFY)
 • Northern Consortium of UK Universities (NCUK)
 • Studiegroep Leeds International Study Centre (LISC)

Als je een aanvraag indient bij een alternatieve stagegever, neem dan contact op met ons toelatingsteam om te weten te komen of jouw kwalificatie geschikt is voor toegang tot onze cursussen.

Engelse taalvereisten

IELTS 6.5 overall, met niet minder dan 6.0 in elk onderdeel.

vergoedingen

Zie onze website voor de laatste kosteninformatie.

Collegegeld voor deelname aan 2020

Voor de Britse en niet-Britse EU-voltijdstudenten die in 2020 beginnen, bedragen de kosten voor 2020/21 £ 9.250.

De vergoeding kan in de komende jaren van uw cursus stijgen in overeenstemming met de inflatie en zoals wettelijk toegestaan. De tarieven voor niet-Britse niet-Britse EU-studenten worden bepaald door de overheid en kunnen variëren als het beleid verandert.

De Britse regering heeft bevestigd dat niet-Britse EU-studenten die in het academiejaar 2020/21 beginnen, de status van thuisgeld hebben en in aanmerking komen voor Britse studentenleningen voor de duur van hun cursus. De Britse regering heeft de situatie de komende jaren niet bevestigd, dus blijf onze website controleren op updates.

Carrièremogelijkheden

Deze graad zal u voorzien van diepgaande kennis, evenals een verscheidenheid van overdraagbare vaardigheden op gebieden zoals communicatie, onderzoek, analyse en presentaties.

Je bent goed voorbereid om door te gaan naar een basisopleiding voor leraren of te werken op gerelateerde gebieden zoals onderwijspsychologie, publiceren, kinderwelzijn of schooladministratie en -management.

Onze afgestudeerden gaan verder met het beveiligen van een breed scala aan carrièrebestemmingen in de onderwijssector en daarbuiten. Onder vele loopbaanopties, kunt u een rol kiezen als leraar, docent, onderzoeker, gespecialiseerde tutor, onderwijsadviseur of onderwijsassistent.

In het buitenland studeren

Bij deze cursus heb je de mogelijkheid om je in te schrijven om tijd in het buitenland door te brengen, meestal als een extra academiejaar. We hebben meer dan 300 universitaire partners wereldwijd en populaire bestemmingen voor onze studenten zijn Europa, de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Hong Kong, Zuid-Afrika en Latijns-Amerika.

Stages

Praktische werkervaring kan u helpen beslissen over uw loopbaan en uw inzetbaarheid verbeteren. In deze cursus heeft u de mogelijkheid om een ​​module voor het jaar van de plaatsing aan te vragen bij organisaties uit de publieke, private en vrijwilligerssector in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses.

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses. Lees Minder