Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de interactie Ontwerp NQF 7

SAQA ID: 99355

Alle dingen fysiek en digitaal vereisen een overweging voor de mensen die ze gebruiken. Onze SCHOOL OF CREATIVE TECHNOLOGIES leidt vaklieden op om een ​​dialoog tussen de gebruiker en het product te ontwerpen en te ontwikkelen.

De INTERACTION DESIGN-graad bij Open Window is lokaal de eerste in zijn soort en biedt innovatieve studie op de diverse en snel evoluerende gebieden van interactieve ontwikkeling, interactieontwerp en 3D-ontwerp.

Deze graad biedt de afgestudeerde een duurzame carrière in deze dynamische en opkomende gebieden, door specialisatie te bieden in een voorkeursdiscipline, terwijl ze nog steeds een grote bekendheid geniet in een reeks gerelateerde vaardigheden in de ontwerp- en ontwikkelingsindustrie.

Het Interaction Design-programma is bedoeld om tegemoet te komen aan de onderwijsbehoeften die ontstaan ​​door de kloof in de ontwerpindustrie en de nieuwe mogelijkheden die daarmee gepaard gaan. Afgestudeerden zijn uitgerust met sterke probleemoplossende en onderzoeksvaardigheden om zinvolle ervaringen met producten uit te werken. Deze kwalificatie is bedoeld voor ontwikkelaars, interactieontwerpers en productontwerpers.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van The Open Window Institute for Arts and Digital Sciences »

Laatst bijgewerkt op June 11, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
103,000 ZAR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum