BA in interactieontwerp

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de interactie Ontwerp NQF 7

SAQA ID: 99355

Alle dingen fysiek en digitaal vereisen een overweging voor de mensen die ze gebruiken. Onze SCHOOL OF CREATIVE TECHNOLOGIES leidt vaklieden op om een ​​dialoog tussen de gebruiker en het product te ontwerpen en te ontwikkelen.

De INTERACTION DESIGN-graad bij Open Window is lokaal de eerste in zijn soort en biedt innovatieve studie op de diverse en snel evoluerende gebieden van interactieve ontwikkeling, interactieontwerp en 3D-ontwerp.

Deze graad biedt de afgestudeerde een duurzame carrière in deze dynamische en opkomende gebieden, door specialisatie te bieden in een voorkeursdiscipline, terwijl ze nog steeds een grote bekendheid geniet in een reeks gerelateerde vaardigheden in de ontwerp- en ontwikkelingsindustrie.

Het Interaction Design-programma is bedoeld om tegemoet te komen aan de onderwijsbehoeften die ontstaan ​​door de kloof in de ontwerpindustrie en de nieuwe mogelijkheden die daarmee gepaard gaan. Afgestudeerden zijn uitgerust met sterke probleemoplossende en onderzoeksvaardigheden om zinvolle ervaringen met producten uit te werken. Deze kwalificatie is bedoeld voor ontwikkelaars, interactieontwerpers en productontwerpers.

Laatst bijgewerkt op jun 2018

Over de school

The Open Window Institute for Arts and Digital Sciences is a leader in South African tertiary education for innovation and creativity in the fields of visual communication, film, animation and interac ... Lees meer

The Open Window Institute for Arts and Digital Sciences is a leader in South African tertiary education for innovation and creativity in the fields of visual communication, film, animation and interaction design. We are accredited with the Council of Higher Education and offer bachelor degrees in Visual Communication and Film Arts. Lees Minder
Pretoria , Pretoria + 1 Meer Minder