BA In Interculturele En Zakelijke Relaties In Europa

University of Gdansk

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA In Interculturele En Zakelijke Relaties In Europa

University of Gdansk

Voltijd bacheloropleiding


Mate:

voordelen

Je verwerft brede kennis op het gebied van sociale wetenschappen en geesteswetenschappen, evenals hoge taalcompetenties (in woord en geschrift) gegarandeerd door de samenwerking van drie faculteiten. Je zult bekwaam zijn in de analyse van economische en sociale evenementen dankzij het begrijpen van de culturele achtergrond van de Europese Unie.

Je zult niet alleen zakelijke problemen kunnen identificeren, maar ook kunnen oplossen, rekening houdend met culturele verschillen in Europa. Je leert werken in verschillende omgevingen en teams die taalkundig en cultureel divers zijn, waardoor je efficiënt kunt werken in internationale organisaties en bedrijven.

Bedrijfsaspecten van dit programma bereiden u niet alleen voor op het starten van een onderneming, maar ook om te werken als manager in kleine bedrijven en grote ondernemingen. Dit geeft je een aanzienlijk voordeel ten opzichte van mensen op de arbeidsmarkt die alleen een typische opleiding binnen economische of humane wetenschappen hebben, omdat je beide hebt.

Na dit programma ben je klaar om door te gaan met het onderwijs op masterniveau of post-graduate studies, met name in programma's zoals: economie, internationale economische betrekkingen, politieke wetenschappen, psychologie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
University of Gdansk

Laatst bijgewerkt op April 17, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,000 EUR
Per jaar
Locations
Polen - Gdańsk, Pommeren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Polen - Gdańsk, Pommeren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan