BA in interieurontwerp

University of Nicosia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in interieurontwerp

University of Nicosia

 • Duur (jaren): 4
 • Kwalificatie Toegekend: Bachelor of Arts in Interior Design
 • Kwalificatieniveau: Bachelor diploma (1e cyclus)
 • Taal van de instructie: Engels (eerste- en tweedejaars cursussen ook in het Grieks)
 • Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

De cursus Interieurontwerp biedt studenten een uitgebreide reeks vaardigheden om zich voor te bereiden op een carrière in het interieurontwerp. De cursus biedt een sterke basis in belangrijke conceptuele en technische aspecten van ruimtelijk ontwerp, ontwikkelt creatief denken, zelfexpressie en een vermogen tot onafhankelijk leren.

Verder richt het programma zich op de interieurstudio en omvat het cursussen op andere vakgebieden, zoals geschiedenis en theorie, technologie, milieu en visuele communicatie. Verschillende keuzevakken zijn opgenomen in elk jaar om ervoor te zorgen dat studenten een goed afgeronde academische basis krijgen die zowel hun persoonlijke als professionele ontwikkeling zal verbeteren.

Carriere vooruitzichten

Een interieurontwerper analyseert behoeften, integreert bevindingen met kennis van interieurontwerp, formuleert ontwerpconcepten, ontwikkelt en presenteert ontwerpaanbevelingen, bereidt werktekeningen voor, werkt samen met andere erkende beoefenaars, bereidt contractdocumenten voor en beheert deze en evalueert ontwerpoplossingen. Daarom is wat men doet op het gebied van interieurontwerp afhankelijk van zijn / haar interessegebied en ontwerpspecialiteit. Men kan in dienst zijn bij een interieurontwerp of architectenbureau, een winkel of een ontwerpafdeling van een bedrijf of instelling. Men kan besluiten om een ​​zelfstandige te zijn en te werken vanuit zijn eigen studio.

Toegang tot verdere studies

Afgestudeerden van het programma kunnen worden aanvaard in de tweede cyclus graden (Master's Degree).

Beoordeling

Cursusbeoordeling bestaat meestal uit een uitgebreid eindexamen en permanente evaluatie. Permanente evaluatie kan onder meer bestaan ​​uit tussentijdse termen, projecten en deelname van klassen.

Letterreeksen worden berekend op basis van het gewicht van het eindexamen en de permanente evaluatie en de werkelijke cijfers die in deze twee beoordelingscomponenten worden behaald. Op basis van de cursuscijfers worden het halfjaarlijkse cijfergemiddelde (GPA) en het cumulatieve puntgemiddelde (CPA) van de student berekend.

Graduatievereisten

De student moet 240 ECTS en alle programmavereisten invullen.

Een minimaal cumulatief Grade Point Average (CPA) van 2,0 is vereist. Dus, hoewel een 'D-' een PASS-cijfer is, is voor het bereiken van een CPA van 2,0 een gemiddelde graad van 'C' vereist.

Leerresultaten

Na voltooiing van het programma kan de student:

 1. Pas essentiële begrippen, principes, theorieën en concepten toe in het ontwerpproces.
 2. Onderzoek geschikt materiaal en analyseer de structuur en inhoud van materiaal door middel van geschreven en getekende documenten.
 3. Analyseer en integreer informatie uit verschillende vakgebieden op een manier dat informatie een creatieve interactie van gegevens wordt binnen zowel geschreven presentaties als ontwerpprojecten.
 4. Analyseer ontwerp- en programmatische scenario's, ontwikkel methoden voor het abstraheren en conceptualiseren van begrippen en pas probleemoplossende methoden toe.
 5. Creëer, bekijk en bekritiseer zowel schriftelijke opdrachten als projectvoorstellen. Wees je bewust van het gebruik van een kritisch denkproces als onderdeel van het projectontwikkelingsproces.
 6. Gebruik visuele communicatievaardigheden zoals schetsen, modelbouw, werkplaatstechnieken, computervaardigheden, opstellen, fotografie, perspectieftekening. Demonstreer competent gebruik van schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden
 7. Tijdbeheerplannen voorbereiden, informatie organiseren en een hiërarchische structuur toepassen op informatie in geschreven en getrokken werk.
 8. Beoordeel en stem op de huidige ontwikkelingen in de discipline om individuele professionele ontwikkeling voort te zetten.
 9. Werk effectief als lid van een team.
 10. Gebruik en laat u leiden door sociale, ethische, ecologische, professionele en culturele kwesties die spelen op het gebied van ontwerpen.

Beurzen - Financiële hulp

De universiteit biedt studiebeurzen en financiële hulp aan voltijdstudenten, in de vorm van academische verdienstenbeurzen, financiële-hulpbijstand, atletiekbeurzen en on-campus werkstudieprogramma's.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Grieks
University of Nicosia

Laatst bijgewerkt op February 28, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,940 EUR
Lokale / EU-studenten jaarlijkse collegegeld; € 9.120 Internationale studenten jaarlijkse collegegeld
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2019
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school