Lees de Officiële Beschrijving

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

Hoofddoel van de cursus is het trainen van studenten om ruimtes te ontwerpen waarin gevoelens en percepties worden gecombineerd met een rigoureuze functionele dispositie. Ze leren omgaan met het Italiaanse ontwerpsysteem, dat complexe en unieke netwerk van relaties tussen Italiaanse / internationale ontwerpers, scholen, bedrijven in Made in Italy die meubels / lampen produceren en klantbedrijven.

Studenten leren die expressieve hulpmiddelen die het mogelijk maken om een ​​project te ontwikkelen, beoordelen en verklaren, van de briefing tot de uiteindelijke creatie en communicatie: de potlood-, 3D-modellerings- en weergavesoftware.

Carrièremogelijkheden - Interieurontwerper, Tentoonstellingsontwerper, Retailontwerper, Restaurantontwerper, Setontwerper, Ontwerper voor gastvrijheid, Service Designer.

Context - De mondiale markt heeft een groeiende vraag naar eclectische interieurontwerpers met competenties, zowel in de architecturale samenstelling van een ruimte als in het ontwerp van diensten, om de relatie tussen ruimte en mensen te organiseren en te verbeteren.

Methodologie en structuur - De student verwerft een breed scala aan competenties: cultureel, technisch en projectmatig. Culturele elementen verbonden met design, architectuur en kunst, maar ook sociologie en antropologie zijn allemaal onderwerpen van studie, noodzakelijk om de evolutionaire verschijnselen van gedrag te begrijpen.

Studenten maken kennis met marketing, een essentiële tool voor het analyseren van merkwaarden en marktpositionering van de bedrijven waarmee de interieurontwerper samenwerkt. Ze krijgen hun eigen solide projectontwikkelingsmethode die, uitgaande van ethische, sociale en duurzame waarden, hen in staat stelt een mindset te ontwikkelen voor strategisch ontwerp. Zodra de ontwerp-mindset is gedefinieerd, wordt een nauwkeurige definitie van spaties die het psychologische en fysieke welzijn benadrukken, ontwikkeld door zorgvuldig gebruik van materialen, kleuren en lichten.

Daartoe moet de ontwerper over die expressieve hulpmiddelen beschikken die het mogelijk maken om het project te ontwikkelen, te beoordelen en uit te leggen: de potlood-, 3D-modelleer- en weergavesoftware.

Titel - Deze BA is geaccrediteerd door het Italiaanse Ministerie van Onderwijsonderzoek (MIUR) als Academisch Diploma Niveau I en kent 180 studiepunten toe.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 13 andere vakken van IED – Istituto Europeo di Design Milan »

Laatst bijgewerkt op September 11, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
16,000 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum