Over

Politieke en economische problemen overschrijden vandaag de internationale grenzen. Schiller International University International Relations and Diplomacy-programma van Schiller International University studenten de expertise die ze nodig hebben om een leven te leiden in de overheid, het bedrijfsleven en de journalistiek en bij internationale organisaties en advocatenkantoren, of om graduate studies in politieke wetenschappen en internationale betrekkingen voort te zetten.

Schiller International University studenten van de Schiller International University volgen aanvankelijk cursussen in de vrije kunsten om hen een grondige basis te geven in geschiedenis, economie, politieke wetenschappen en internationale betrekkingen.

In de laatste twee jaar van hun studie zullen studenten hun analytische vaardigheden toepassen op casestudies, debatten en bezoeken ter plaatse.

Het internationale betrekkingenprogramma voorziet studenten van de expertise die ze nodig hebben om een loopbaan bij internationale organisaties, in de rechten, de overheid, het bedrijfsleven of de journalistiek na te streven, en om desgewenst door te stromen naar graduate programma's in politieke wetenschappen en internationale betrekkingen.

Politieke en economische problemen overstijgen vaak nationale grenzen en omvatten wetenschappelijke, technologische, culturele en humanitaire problemen. Het SIU-programma in Internationale Betrekkingen en Diplomatie bereidt de student voor op een loopbaan in de overheid, internationale organisaties, recht, bedrijfskunde, journalistiek of voor graduate studie in de politicologie en aanverwante gebieden. Deze graad is beschikbaar op alle SIU-campussen en via Online Learning.

Afgestudeerden van het programma Internationale Betrekkingen en Diplomatie zullen in staat zijn om:

  1. Demonstreer begrip van internationale relaties, concepten en ideeën.
  2. Toon bekwaamheid in mondelinge en schriftelijke communicatie met betrekking tot internationale betrekkingen.
  3. Analytische en kritisch denken toepassen op zaken die verband houden met internationale betrekkingen en diplomatie.
  4. Analyseer belangrijke kwesties in verband met internationale organisaties, multilaterale processen en de niet-gouvernementele sector die actief is in de internationale politiek.
  5. Toon waardering voor multiculturalisme en wereldwijde diversiteit.110231_110196_SchillerGrad_30Apr2015_50_3941.jpg
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris »

Laatst bijgewerkt op March 5, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum