BA in internationale betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De BA-graad in internationale betrekkingen bereidt studenten voor op een carrière in internationale organisaties, bedrijven, financiën, overheidsinstellingen, agentschappen en de media. Kosmopolitische individuen met een strategische benadering en een sterk bewustzijn van hedendaagse politieke kwesties hebben de mogelijkheid hun uitgebreide vaardigheden uit te breiden.

Deze graad biedt specifieke kennis over drie kerngebieden: theorieën en concepten over internationale betrekkingen, mondiale instellingen en hedendaagse kwesties in internationale aangelegenheden. Studenten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan keuzevakken die een scala van onderwerpen bestrijken in een nationale, regionale en mondiale context. Ons programma is ontworpen om u een specialisatie aan te bieden naarmate u vordert met uw diploma, op basis van uw belangrijkste aandachtsgebied.

Internationale betrekkingen in Richmond richten zich op theoretische kennis, en moedigen studenten aan om de belangrijkste actoren en instellingen binnen internationale systemen te beoordelen en te begrijpen. In het bijzonder houden studenten zich bezig met vragen over veiligheid, nationalisme en oorlogvoering, terwijl ze zich ook bezighouden met politiek binnen internationaal recht en instellingen, de wereldeconomie en vraagstukken met betrekking tot de ontwikkelings- en ontwikkelingsstaten.


Top 5 redenen om dit programma te studeren

 • Verwerven van een analytisch begrip van hedendaagse sociale, politieke en economische vraagstukken en van conflicten op internationaal en regionaal niveau.
 • Begrijpen wie de belangrijkste actoren en instellingen in het internationale systeem zijn en wat hun impact op de samenleving is.
 • Krijg vitale werkervaring op de markt met een internationale stage voor een carrière bij toonaangevende overheidsinstellingen en niet-gouvernementele organisaties.
 • Neem deel aan excursies naar het Europees Parlement, de Raad en de Commissie en de NAVO in Brussel en het Internationaal Gerechtshof in Den Haag.
 • Leer van academici van de faculteit, leidend onderzoek in gespecialiseerde gebieden van 'US Grand Strategy' tot 'International Human Rights'.


Nadat je bent afgestudeerd

Carrièrepaden
Internationale niet-gouvernementele organisaties, liefdadigheidsinstellingen en denktanks, internationale organisaties, overheidsinstanties, diplomatieke diensten, internationale zaken en financiën, recht

In de werkplaats
Ambassade van Dominicaanse Republiek, Europese Commissie, Moody's Investors Service, PricewaterhouseCoopers, US Department of Homeland Security

Vervolgopleiding
INSEAD, King's College London, University of Sydney, London School of Economics and Political Science, SOAS, University of London


Loopbaanondersteuning

We bieden loopbaanbegeleiding en advies via onze loopbaan


Studeren in het buitenland

Alle studenten van Richmond University hebben de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. Je kunt een semester tot een jaar studeren op een van onze campussen of studeren in het buitenland op een van onze partnerlocaties over de hele wereld, waardoor je een unieke ervaring hebt.


Aanmeldingsvereisten voor 3 Pathway

Een niveau: 3 C's of gelijkwaardig *

* Alle andere equivalente in aanmerking komende overdrachtskredieten worden bepaald door Admissions.


Aanmeldingsvereisten voor 4 Pathway

Een niveau: 96 UCAS-punten

US High School Diploma (of equivalent): 2.5 GPA minimum (op 4.0 schaal)

Internationaal Baccalaureaat: 24 IB-punten (jaar 1) BTEC Nationaal Diploma: MMM.

Voltooiing van jaar 12-13 Internationale equivalente middelbare school kwalificatie met een minimum cijfer gemiddeld van rang C, inclusief wiskunde en Engels


Engelse taalvereisten (Engelstalige niet-native speakers)

 • IELTS 5.5 met 5.5 in elke Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven
 • TOEFL (IBT) 80 overall met: Luisteren 17, Lezen 18, Schrijven 17, Spreken 20
 • Pearsons-test van het Engels (PTE) 51
 • Algemene Cambridge English Scale score van maar liefst 168 in Luisteren, Lezen, Schrijven en Spreken.


Hoe te solliciteren

U past rechtstreeks toe via de Common Application ($ 50.00) of de Richmond One Line Application. Om uw aanvraag in te dienen, hebt u de volgende informatie nodig:

 • Details van uw opleidingsgeschiedenis, inclusief de data van alle examens / beoordelingen.
 • Het e-mailadres van uw scheidsrechter, aan wie wij een referentie kunnen vragen, of een elektronische kopie van uw academische referentie.
 • Een persoonlijke verklaring - deze kan worden gemaild als een Word-document of PDF of online worden voltooid.
 • Een elektronische kopie van uw in-proces of voltooide transcriptie en diploma van de middelbare school (middelbare school).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has be ... Lees meer

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has been awarding US Degrees accredited by The Middle States Commission on Higher Education. One of the latest achievement that Richmond is proud to announce, is being granted the power to award students with its own UK degrees starting from August 2018, as a consequence of having been recently granted Taught Degree Awarding Powers (TDAP) by the Privy Council. Lees Minder
Kensington , Richmond + 1 Meer Minder