BA in internationale betrekkingen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Onze bachelor in internationale betrekkingen biedt studenten de mogelijkheid om gespecialiseerde kennis te ontwikkelen in internationale politiek, veiligheidsstudies, EU-politiek, etnisch conflict, mondiale rechtvaardigheid en mensenrechten. Het stelt hen in staat complexe politieke en sociale dynamieken te begrijpen en te analyseren die de staatsgrenzen en culturele grenzen overschrijden. De structuur van het programma biedt studenten de mogelijkheid om - in het eerste jaar introductiecursussen te volgen - te kiezen uit een breed scala aan keuzevakken.

Kracht van het programma

Naast het geven van basis aan geschiedenis en theorie, geeft de BA in International Studies toekomstige afgestudeerden over internationale politiek, de Europese Unie, en voorziet hen van praktische kennis die in bijna alle landen over de hele wereld kan worden gebruikt.

De kennis opgedaan tijdens de undergraduate cursussen legt de basis voor de MA in International Studies en andere postdoctorale kwalificaties in de sociale wetenschappen. Aanvragers zijn idealiter geïnteresseerd in sociale wetenschappen en in de banden tussen verschillende landen, volkeren en instellingen en willen hun taalvaardigheden graag gebruiken.

We moedigen onze studenten aan om zelfstandig te werken en om taken in teams op te lossen. We vertrouwen op moderne methodologieën - inclusief simulaties - en we geloven dat aanpasbaarheid en zelfreflexiviteit cruciaal zijn in de snel veranderende wereld van vandaag. Ons doel is om onze studenten de vaardigheden te geven die ze gemakkelijk kunnen gebruiken waar ze na hun afstuderen werk zoeken.

Carrièremogelijkheden

De afdeling biedt cursussen aan in internationale studies met speciale aandacht voor de Europese Unie en Midden-Europa. Tijdens de drie jaar van studie, rusten we onze studenten uit met de nodige theoretische en historische basis om de processen van wereldwijde ontwikkeling te begrijpen. De vaardigheden die onze studenten verwerven, stellen hen in staat om uitdagingen aan te gaan in een steeds meer geglobaliseerde wereld, zowel bij particuliere als openbare instellingen. Onze afgestudeerden kunnen werk zoeken bij financiële en commerciële instellingen, in de publieke sector, in het staats- en gemeentebestuur, en ook in de non-profit en niet-gouvernementele sector.

De undergraduate-programma stelt studenten in staat om een master's degree in internationale betrekkingen of op een ander gebied van sociale wetenschappen aan te vragen.

Vacature voorbeelden
  • Buitenlandse beleidsanalist
  • Lobbyist
  • Projectcoördinator (publiek / privaat / non-profit)
  • Politiek adviseur
  • Een verscheidenheid aan administratieve banen in de staatsbureaucratie en bij particuliere ondernemingen

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Getuigschrift voortgezet onderwijs

Taalvereisten

Gevorderde kennis van de Engelse taal is vereist. Taalkennis wordt beoordeeld en geëvalueerd tijdens het interview. (Er is geen officieel taalcertificaat vereist voor het programma, het is slechts een aanbeveling.)

Documenten die bij de aanvraag moeten worden ingediend
  • Aanvraagformulier
  • Verslag van de laatste twee jaar op de middelbare school
  • Middelbare school diploma
  • Kopie van de hoofdpagina's van het paspoort (moet geldig zijn)
  • Kopie overdracht overdrachtskosten
Applicatie procedure

De applicatie start op het online applicatiesysteem. Studenten moeten zich registreren in het systeem, het online aanvraagformulier invullen, de vereiste documenten uploaden en de instructies volgen tijdens het aanvraagproces.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Eötvös Loránd University (ELTE) - in terms of student and staff number, quality of education and research, and its international relations - is a prestigious institution of public higher education in ... Lees meer

Eötvös Loránd University (ELTE) - in terms of student and staff number, quality of education and research, and its international relations - is a prestigious institution of public higher education in Hungary, operating continuously since its inception in 1635. As a top-ranked research university in Hungary, it is the most popular higher education institution among applicants as well as alma mater of five Nobel laureates and leading figures in technology, public policy, and culture in Hungary. Lees Minder
District V. , Szombathely , Boedapest + 2 Meer Minder