BA in internationale betrekkingen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

COVID-19 Informatie en bronnen

Dit Bachelor of Arts-programma stelt studenten in staat om de culturele dynamiek van Centraal-Europa volledig te ervaren. Studenten kunnen een solide achtergrond verwachten in internationale betrekkingen en politieke theorie, geschiedenis, filosofie, nationalisme of veiligheid.

De Bachelor of Arts in International Relations is een driejarig undergraduate-programma dat een modern en interdisciplinair onderwijs in internationale betrekkingen biedt. Het programma bouwt voort op de kennis van theoretische en filosofische concepten in historische contexten en helpt studenten de politiek zowel internationaal als binnenlands beter te begrijpen. Het curriculum biedt een uitgebalanceerde mix van cursussen over politieke en internationale betrekkingen, theorie, economie, filosofie en geschiedenis, die studenten een solide kennisbasis bieden voor hun verdere specialisatie in vereiste en keuzevakken gewijd aan internationale veiligheid, buitenlands beleid of Europese integratie. Het curriculum wordt aangevuld met een reeks vaardigheidsgerichte cursussen over schrijven, onderzoek of lessen die de vaardigheid van studenten in andere talen dan Engels vergroten.

Na voltooiing verwerven onze studenten het vermogen om de internationale / interculturele uitdagingen van onze tijd kritisch te onderzoeken en aan te pakken, zoals mondiale ongelijkheden, economische afhankelijkheid, conflicten en veiligheid, of globalisering, inclusief de evoluerende rollen van organisaties zoals de Verenigde Naties, de NAVO en de Europese Unie.

Het BA in International Relations-programma aan de Anglo-American University wordt verzorgd door een faculteit van deskundigen uit de hele wereld. Ze brengen naar het klaslokaal de hoogste kwalificaties en professionele ervaring.

Leerresultaten

Afgestudeerden van de BA in Internationale Betrekkingen kunnen verwachten:

 • Demonstreer een bruikbare kennis en begrip van de wereldpolitiek en gebeurtenissen en identificeer op competente wijze trends in een sociale en politieke beweging.
 • Verwoord en verwoorden specifieke kwesties in internationale relaties, zoals veiligheid, conflictoplossing, mensenrechten en cultuur in geavanceerd Engels in geschrift en spreken in het openbaar.
 • Basisvaardigheid in de Franse, Duitse of Russische taal hebben.
 • Verdiepen burgerlijke verantwoordelijkheid, identificeren ethische problemen en structureren het debat met respect voor het maatschappelijk middenveld, collega's en tegenstanders.

Praktisch leren

De BA in Internationale Betrekkingen is een voltijds studieprogramma. Studie en vooruitgang zijn gebaseerd op hoorcolleges in de klas en interactieve oefeningen. Aanwezigheid en deelname zijn verplicht.

Voltijds: studie en vooruitgang zijn gebaseerd op hoorcolleges en interactieve oefeningen. Aanwezigheid en deelname zijn verplicht.

 • 7 lesuren = 1 ECTS-tegoed
 • 42 uur = 6 ECTS / 3 Amerikaanse credits

Degree Toegekend

Nadat alle programmavereisten zijn voltooid, wordt aan de student een bachelordiploma verleend. De behaalde graad wordt tegelijkertijd erkend als een Bachelor of Arts (BA) in de Verenigde Staten, volgens AAU-accreditatie door het WASC Senior College en de University Commission, en als een Bakalář (Bc.) Geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs van de Tsjechische Republiek. Afgestudeerden kunnen kiezen of ze de Amerikaanse postnominale of de Tsjechische titel willen gebruiken.

Carriere vooruitzichten

Onze afgestudeerden zijn voorbereid op succes in cultureel management, rapportage of diplomatie, humanitaire overheids- en non-profitorganisaties, onderwijs, sociaal onderzoek en publiceren, en verschillende vormen van gedrukte en webmedia. Onze afgestudeerden zijn in staat om hun vaardigheden op het gebied van interculturele communicatie, psychologie en sociologische concepten op elk gebied dat zij willen volgen, beslissend uit te oefenen.

Onze afgestudeerden kunnen professioneel, daadkrachtig en strategisch communiceren in verbaal en geschreven Engels. Onze afgestudeerden kunnen complexe onderwerpen voor een internationaal publiek identificeren, beschrijven en bespreken.

Toegang tot masterstudies

AAU-afgestudeerden zijn gewild in masterprogramma's aan particuliere en openbare universiteiten in Tsjechië, andere EU-landen, de Verenigde Staten, Canada en vele andere landen over de hele wereld.

Programma Vereiste cursussen

 • POS 101 Politiek I
 • POS 102 Politiek II
 • SOC 100 Inleiding tot sociologie of sociale psychologie, of sociale antropologie
 • IRS 100 Geschiedenis van de koude oorlog POS 201 Politieke filosofie I
 • IRS 200 Inleiding tot internationale betrekkingen
 • POS 204 Naties en nationalisme
 • POS 202 Politieke filosofie II
 • POS 230 Politieke economie
 • POS 240 Sociale wetenschappen Onderzoeksmethoden
 • IRS 221 Hedendaags Europa: geschiedenis van de Europese integratie
 • IRS 222 Hedendaagse kwesties in internationale betrekkingen Frans I, Duits I, Spaans I of Russisch I, Frans II, Duits II, Spaans II of Russisch II
 • IRS 300 Europese Unie: beleid en actuele kwesties
 • IRS 301 Wereldwijde beveiliging
 • POS 340 Thesis seminar
 • POS 345 proefschrift
Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Founded in Prague in 1990, Anglo-American University (AAU)*, is the oldest private institution of higher education in the Czech Republic. We pride ourselves on providing a personalized and distinctive ... Lees meer

Founded in Prague in 1990, Anglo-American University (AAU)*, is the oldest private institution of higher education in the Czech Republic. We pride ourselves on providing a personalized and distinctive university education in the English language. Utilizing the best from American and British academic traditions, AAU educates future leaders and global citizens in a multicultural setting of students and faculty from over 60 different countries. Lees Minder