Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Welkom bij de afdeling Internationale Betrekkingen van de Özyeğin University van Özyeğin University . Internationale Betrekkingen is een subveld van sociale wetenschappen dat verschillende interdisciplinaire methoden gebruikt die zijn ontleend aan geschiedenis, economie en sociologie om de relaties te bestuderen tussen internationale actoren zoals staten, internationale organisaties, multinationale ondernemingen en niet-gouvernementele organisaties. Afgezien van de theoretische en empirische aspecten van deze relaties, bestuderen internationale relaties ook hun geografische en regionale rollen. De interactie die voortvloeit uit deze relaties resulteert in bepaalde fenomenen, zoals internationale en regionale veiligheid, migratie, veranderende concepten in internationaal recht, oorlogsmisdaden, wederopbouw na een conflict en staatsopbouw.

In veel toegepaste vakken en verschillende loopbaantrajecten zijn deze basisbegrippen van internationale betrekkingen essentieel voor het begrijpen van de rollen en strategieën van nationale en internationale actoren in een snel veranderende wereld.

Bij OzU International Relations vinden we dat Internationale Betrekkingen op een interactieve manier moeten worden bestudeerd met actuele gebeurtenissen en nationale en internationale actoren die betrokken zijn bij het maken en vormgeven van beleid, anders wordt Internationale Betrekkingen een naar binnen gerichte theoretische onderneming die niet bijdraagt aan de productie. en overdracht van nuttige kennis. In deze zin stellen het delen en produceren van nuttige kennis studenten in staat om te studeren en te leren binnen de context van actuele gebeurtenissen terwijl ze zich ontvouwen.

De afdeling Internationale Betrekkingen van OzU lanceert een bachelorprogramma in het najaar van 2013. Al onze faculteiten hebben hun doctorale en postdoctorale graden behaald aan gerenommeerde universiteiten in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, met een jarenlange professionele ervaring van onderwijs en onderzoek aan deze universiteiten in het buitenland, evenals topinstellingen in Turkije. Alle hierboven genoemde gebieden in internationale relaties houden verband met de onderzoeksinteresses en expertise van de faculteit op de afdeling.

Als een verplichting om een afdeling te hebben die een interactieve relatie heeft met de beleidswereld, zal de afdeling deelnemen aan verschillende gezamenlijke projecten met nationale en internationale beleidsmakers en ngo's, en plannen om veel evenementen te organiseren zoals workshops en gastsprekers bezoeken met een hoge profiel, waardoor studenten vanaf de eerste dag betrokken raken bij de echte wereld en deel gaan uitmaken van hun begrip van internationale relaties. Hiertoe zal het departement na het undergraduate-programma een Masters-programma en een onderzoekscentrum lanceren, dat niet alleen een onderzoekscentrum zal worden voor het leiden van gefinancierde onderzoeksprojecten, maar ook een ontmoetingsplaats tussen beleidsmakers, journalisten, NGO's en academici voor nuttige kennisuitwisseling. In die zin willen we van OzU International Relations een toonaangevend regionaal onderzoeks- en onderwijscentrum maken met een gerenommeerde niche voor beleidsinteractie.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 19 andere vakken van Ozyegin University »

Laatst bijgewerkt op December 20, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum