Read the Official Description

Analyse van mondiale systemen door middel van de basisalternaliteiten van internationale betrekkingen.

Het Departement Internationale Betrekkingen heeft tot doel zijn studenten de vaardigheden aan te reiken om verschillende casussen en problemen met betrekking tot internationale economische, politieke, sociale en diplomatieke kwesties te bekijken en te analyseren door gebruik te maken van de uitgangspunten van de politicologie.

Het gebied van de internationale betrekkingen behandelt niet langer uitsluitend de interstatelijke betrekkingen, maar omvat ook de analyses van interacties tussen maatschappijen, maatschappelijke organisaties, transnationale actoren en individuen. Het Departement Internationale Betrekkingen tracht dus haar studenten te trainen om de nodige vaardigheden te ontwikkelen om de multiniveau-netwerken van relaties op het wereldtoneel te beoordelen, interdisciplinair onderzoek te doen met theoretische en thematische verklaringen, en zich aan te passen aan de dynamiek van de voortschrijdende globalisering.

Wij nodigen u uit om deel uit te maken van het departement internationale betrekkingen en uw persoonlijke ontwikkeling en kennis te verbeteren.

8 eenvoudige stappen voor het toepassen van Yasar University

  • Onlin-aanvraagformulier afdrukken. href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Vul het sollicitatieformulier zorgvuldig in in het Engels. De volgende ondersteunende documenten zijn ook vereist en moeten in het Engels of Turks zijn. Als het originele document in een andere taal is, is een officiële vertaling vereist.
  • Bevestig middelbare schooldiploma en afschrift.
  • Bevestig Engelse taalkwalificaties of resultaten van bekwaamheidsexamens (niet vereist voor moedertaalsprekers). TOEFL (65) / IELTS (5) / Cambridge ESOL (C) of Yasar University FLAT-examen (65).
  • Voeg een academische aanbevelingsbrief bij.
  • Voeg een fotokopie van het paspoort toe.
  • Voeg een foto toe (paspoortgrootte)
  • Stuur applicatie

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Program taught in:
Engels
Yasar University

See 22 more programs offered by Yasar University »

Last updated January 27, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
10,500 USD
per jaar
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum