BA in kunstgeschiedenis en visuele cultuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De BA Kunstgeschiedenis

Het programma heeft drie hoofddoelen:

 • Introduceer studenten bij de belangrijkste beïnvloeders, theorieën, methoden en hedendaagse kunststromingen, evenals de uitgebreide kunstgeschiedenis
 • Ontwikkel een begrip van hoe de rol van visuele kunsten en culturen vandaag te evalueren, door middel van relevante conceptuele kaders
 • Verken een verscheidenheid aan westerse en niet-westerse kunst en visuele culturen, van de prehistorie tot het heden

Deze drie doelen worden aangevuld met een sterk element van de beroepspraktijk, met kansen om carrière te maken in instellingen voor visuele kunst en de creatieve culturele industrieën. Het programma legt bijzondere nadruk op kunst en visuele gebruiken in verschillende culturen. Studenten die dit diploma volgen, zijn bereid om door te gaan naar de postdoctorale studie of om deel te nemen aan het stageprogramma, om een ​​loopbaan in de instellingen voor visuele kunst en de creatieve culturele industrieën na te streven.


Top 5 redenen om dit programma te bestuderen

 • Verken de geschiedenis en hedendaagse contexten van kunst en design in verschillende culturen terwijl je Londen als uitvalsbasis gebruikt.
 • Krijg fascinerende inzichten in de nieuwste discussies binnen de kunstgeschiedenis en visuele cultuur via onderzoek-actieve faculteit.
 • Neem direct contact op met originele kunstwerken en collecties en verkrijg waardevolle vaardigheden bij het observeren en interpreteren van belangrijke kunstwerken binnen hun specifieke historische en culturele context.
 • Profiteer van de excursies in het veld, niet alleen in Londen, maar ook op andere Britse locaties en bij de belangrijkste Europese kunstcentra.
 • Val op bij potentiële werkgevers wanneer je afstudeert vanwege de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan, evenals de netwerken die je zult ontwikkelen in de mondiale kunstwereld en culturele industrieën, en door een geïntegreerde stage.


Nadat je bent afgestudeerd

Carrièrepaden
Barons Court Theatre, Boston Ballet, Christie's, Vogue Magazine Graduate School, V


Vervolgopleiding
London College of Fashion, Royal Central School of Speech


Loopbaanondersteuning

We bieden loopbaanbegeleiding en advies via onze loopbaan


Studeren in het buitenland

Alle studenten van Richmond University hebben de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. Je kunt een semester tot een jaar studeren op een van onze campussen of studeren in het buitenland op een van onze partnerlocaties over de hele wereld, waardoor je een unieke ervaring hebt.


Aanmeldingsvereisten voor 3 Pathway

Een niveau: 3 C's of gelijkwaardig *

* Alle andere equivalente in aanmerking komende overdrachtskredieten worden bepaald door Admissions.


Aanmeldingsvereisten voor 4 Pathway

Een niveau: 96 UCAS-punten

US High School Diploma (of equivalent): 2.5 GPA minimum (op 4.0 schaal)

Internationaal Baccalaureaat: 24 IB-punten (jaar 1) BTEC Nationaal Diploma: MMM.

Voltooiing van jaar 12-13 Internationale equivalente middelbare school kwalificatie met een minimum cijfer gemiddeld van rang C, inclusief wiskunde en Engels.


Engelse taalvereisten (Engelstalige niet-native speakers)

 • IELTS (Academisch) 5.5 met 5.5 in elke Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven
 • TOEFL (IBT) 72 overall met: Luister 17, 18, Writing 17, Speaking 20
 • Pearsons-test van het Engels (PTE) 51 met 51 in elke component
 • Algemene Cambridge English Scale score van maar liefst 168 in Luisteren, Lezen, Schrijven en Spreken


Hoe te solliciteren

U past rechtstreeks toe via de Common Application ($ 50.00) of de Richmond One Line Application. Om uw aanvraag in te dienen, hebt u de volgende informatie nodig:

 • Details van uw opleidingsgeschiedenis, inclusief de data van alle examens / beoordelingen.
 • Het e-mailadres van uw scheidsrechter, aan wie wij een referentie kunnen vragen, of een elektronische kopie van uw academische referentie.
 • Een persoonlijke verklaring - deze kan worden gemaild als een Word-document of PDF of online worden voltooid.
 • Een elektronische kopie van uw in-proces of voltooide transcriptie en diploma van de middelbare school (middelbare school).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has be ... Lees meer

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has been awarding US Degrees accredited by The Middle States Commission on Higher Education. One of the latest achievement that Richmond is proud to announce, is being granted the power to award students with its own UK degrees starting from August 2018, as a consequence of having been recently granted Taught Degree Awarding Powers (TDAP) by the Privy Council. Lees Minder
Kensington , Richmond + 1 Meer Minder