BA in managementinformatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het undergraduate Management Information Systems-programma is gericht op het cultiveren van eersteklas afgestudeerden die in staat zijn om te voldoen aan de behoeften van bedrijven voor het creëren, opslaan, verkrijgen en delen van informatie; die beschikken over zeer geavanceerde vaardigheden en competenties om de nodige methoden, processen en systemen te plannen, ontwerpen, installeren en beheren die nodig zijn om aan dergelijke informatiebehoeften te voldoen, zowel voor bedrijven als voor hun eigen ondernemingen; en die in staat zijn dergelijke behoeften te identificeren, te vervullen en te beheren door technische, economische en strategische analyses uit te voeren.

Deskundige in technologie en zaken

Het undergraduate Management Information Systems-programma is ontworpen als het meest complete en meest geavanceerde programma op zijn gebied in Turkije. Het programma is trots op zijn rijke curriculum dat is opgesteld met de nauwe samenwerking van industriële en technologische bedrijven. Het biedt een solide basis in alle functies van managementinformatiesystemen die worden ingezet bij nationale en internationale organisaties, met specialisatie op het gebied van wereldwijde managementinformatiesystemen en ondersteuning van nationale en internationale handelsactiviteiten.

Özyeğin University baanbrekend op het gebied van managementinformatiesystemen door een echt internationale faculteit aan te bieden met uitgebreide ervaring met bedrijfsculturen in verschillende geografische regio's; het bieden van kansen voor toegepast onderwijs in een breed scala van regio's; het opbouwen van een internationaal bedrijfsnetwerk door zijn hoge instroom van internationale studenten voor toekomstige samenwerking en samenwerking; het creëren van internationale uitwisselings- / stagemogelijkheden voor zijn studenten om internationale ervaring op te doen; zijn studenten aanmoedigen deel te nemen aan internationale projectwedstrijden op het gebied van managementinformatiesystemen; en ondersteunende onderzoeksprojecten van nationale en internationale organisaties op het gebied van informatietechnologie. Özyeğin University , dus, streeft ernaar om de meest gewilde afgestudeerden voor te bereiden, zowel in Turkije als over de hele wereld.

Onder de meest geprefereerde en snelgroeiende academische programma's van het woord, leiden Business Administration-programma's tot de behoefte aan specialisatie in managementinformatiesystemen. Management Information Systems vergemakkelijken de integratie, controle, coördinatie en beheer van functionele gebieden zoals algemene administratie, informatiesysteembeheer, financieel beheer, productbeheer, marketingbeheer en personeelsbeheer in overeenstemming met de missie van de relevante bedrijfsorganisatie. Bovendien, als de vraag naar IT-producten en informatietechnologiebedrijven toeneemt, scheppen bedrijven die aan de vraag kunnen voldoen, een grotere erkenning en reputatie. De vraag wordt voornamelijk veroorzaakt door de behoefte om altijd en overal toegang te hebben tot informatie als gevolg van wereldwijde concurrentie; snelle technologische ontwikkelingen om continue toegang tot informatie te waarborgen; de exponentiële toename van het gebruik van technologie bij jongeren; evenals de snelle invoering van technologie in nieuwe markten. Daarom worden afgestudeerden met een breed begrip van informatietechnologieën en systemen, evenals het vermogen om de toekomst van managementinformatiesystemen te voorzien door bedrijven in alle sectoren beschouwd als onschatbare strategische activa.

Carriere vooruitzichten

Omdat het programma een sterke nadruk legt op de leidende industrieën in Turkije, verwachten we dat de meerderheid van onze afgestudeerden zal dienen in een van de financiële diensten, retaildiensten, logistiek en transport, gezondheidsdiensten, toerisme, professionele diensten (consultancy, onderzoek-ontwikkeling , communicatie- en informatietechnologieën, onderwijs), creatieve industrieën (advertenties, ontwerp, publicatie enz.) en openbare diensten (openbare instellingen en ngo's). Onze afgestudeerden zullen ook zeer worden aangemoedigd door de Startup Factory die is opgericht onder de Özyeğin University van Özyeğin University om deel te nemen aan nieuwe op internet gebaseerde ondernemingen, die in Turkije aan populariteit winnen, hetzij als werknemers of als stichtende partners.

Academisch programma

Het belangrijkste verschil dat de faculteit Business of Undergraduate Management Information Systems-programma onderscheidt van andere programma's, is de focus van het bedrijf. Het curriculum van Management Information Systems is verrijkt met, met name, Computer Science and Industrial Engineering cursussen aangeboden door de School of Engineering. Het Management Information Systems-programma zal niet alleen gebruik maken van deze synergie tussen programma's, maar zal ook andere academische programma's ondersteunen via haar rijke curriculum gericht op informatiecursussen.

Het eerste jaar curriculum bestaat uit voornamelijk gemeenschappelijke cursussen met andere programma's.

Het tweedejaars curriculum behandelt fundamentele cursussen die specifiek zijn ontworpen voor studenten van de faculteit van het bedrijfsleven.

In het eerste jaar beginnen de studenten expertise te verwerven op verschillende gebieden via een reeks keuzevakken. Studenten worden aangemoedigd om nieuwe zakelijke ideeën te creëren en te ontwikkelen; en cursussen worden gepland en afgeleverd met een ondernemersvisie. Studenten krijgen vanaf het tweede jaar een ruim inzicht in de dienstensector. In hun eerste jaar hebben studenten de mogelijkheid om diepgaande expertise te vergaren over verschillende sectoren via een breed scala aan keuzevakken, evenals bedrijfs- en fabrieksbezoeken, gastsprekers en casestudy's.

In hun laatste jaar nemen studenten een toegepast project en een scriptie op in hun geselecteerde tracks die hen zullen voorzien van diepgaande knowhow in een specifieke branche van hun keuze.

Özyeğin University Management Information Systems-programma vereist dat studenten een stage van 8 weken voltooien.

Laatst bijgewerkt op dec 2018

Over de school

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates ... Lees meer

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates stand out and be one step ahead of others, Özye?in offers an innovative education model that adds value to its students. Özye?in University’s primary mission is to prepare its students to be resourceful graduates in the world of business, making sure that they know more than one foreign language, acquire new skills through social activities, continuously develop themselves, expand their global vision before graduation through international internship or exchange programs, and always be at the service of society. Lees Minder