BA in marketingcommunicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studenten die zich specialiseren in marketingcommunicatie en public relations binnen de BA in Communications, zullen leren hoe ze het publiek kunnen betrekken bij verschillende kanalen, media en de relatie tussen marketingcommunicatie en public relations in de bedrijfs- en media-industrie kunnen verkennen. Het doel van dit programma is om studenten voor te bereiden op het werken in de technologisch gestuurde en consumentgerichte bedrijven over de hele wereld.

Deze graad biedt een interdisciplinaire, multimedia-benadering van de studie van communicatie door middel van de studie van theorie en de daaropvolgende oefening. Tijdens de eerste twee jaar van de Communicatiestudie volgen de studenten dezelfde kerncursussen in de drie beschikbare disciplines. Tijdens het derde en vierde jaar specialiseren studenten zich vervolgens in Marketing Communications


Top 5 redenen om dit programma te studeren

 • Verken de wereld van PR, reclame en communicatie in Londen, het centrum van de wereldwijde marketingcommunicatie-industrie.
 • Leer van ervaren academici en gastsprekers, organiseer en leid evenementen en word student-lid van de Public Relations Consultants Association - het grootste PR-orgaan van Europa.
 • Werkervaring opdoen door middel van een stage in een breed scala van toonaangevende internationale organisaties in Londen, de VS en China.
 • Ontwikkel sterke communicatievaardigheden in kleine klassen in een internationale omgeving, samen met medestudenten van over de hele wereld.
 • Profiteer van een toonaangevende alumnigemeenschap in het VK en de VS.


Nadat je bent afgestudeerd

Carrièrepaden
BBC, Bloomberg LP, EMI Music, 19 Entertainment, Omnicom, MediaCom, Viacom, Disney Television International

Vervolgopleiding
CASS Business School, London School of Economics and Political Science, SOAS, University of London, University of Cambridge, University of Sydney

Loopbaanpaden voor communicatie afgestudeerden
Media, Marketing, Reclame, Bedrijfscommunicatie, Muziekindustrie, Evenementenbeheer


Loopbaanondersteuning

We bieden loopbaanbegeleiding en advies via onze loopbaan


Studeren in het buitenland

Alle studenten van Richmond University hebben de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. Je kunt een semester tot een jaar studeren op een van onze campussen of studeren in het buitenland op een van onze partnerlocaties over de hele wereld, waardoor je een unieke ervaring hebt.


Aanmeldingsvereisten voor 3 Pathway

Een niveau: 3 C's of gelijkwaardig *

* Alle andere equivalente in aanmerking komende overdrachtskredieten worden bepaald door Admissions.


Aanmeldingsvereisten voor 4 Pathway

Een niveau: 96 UCAS-punten

US High School Diploma (of equivalent): 2.5 GPA minimum (op 4.0 schaal)

Internationaal Baccalaureaat: 24 IB-punten (jaar 1) BTEC Nationaal Diploma: MMM.

Voltooiing van jaar 12-13 Internationale equivalente middelbare school kwalificatie met een minimum cijfer gemiddeld van rang C, inclusief wiskunde en Engels.


Engelse taalvereisten (Engelstalige niet-native speakers)

 • IELTS 5.5 met 5.5 in elke Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven
 • TOEFL (IBT) 80 overall met: Luisteren 17, Lezen 18, Schrijven 17, Spreken 20
 • Pearsons-test van het Engels (PTE) 51
 • Algemene Cambridge English Scale score van maar liefst 168 in Luisteren, Lezen, Schrijven en Spreken

Hoe te solliciteren

U past rechtstreeks toe via de Common Application ($ 50.00) of de Richmond One Line Application. Om uw aanvraag in te dienen, hebt u de volgende informatie nodig:

 • Details van uw opleidingsgeschiedenis, inclusief de data van alle examens / beoordelingen.
 • Het e-mailadres van uw scheidsrechter, aan wie wij een referentie kunnen vragen, of een elektronische kopie van uw academische referentie.
 • Een persoonlijke verklaring - deze kan worden gemaild als een Word-document of PDF of online worden voltooid.
 • Een elektronische kopie van uw in-proces of voltooide transcriptie en diploma van de middelbare school (middelbare school).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has be ... Lees meer

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has been awarding US Degrees accredited by The Middle States Commission on Higher Education. One of the latest achievement that Richmond is proud to announce, is being granted the power to award students with its own UK degrees starting from August 2018, as a consequence of having been recently granted Taught Degree Awarding Powers (TDAP) by the Privy Council. Lees Minder
Kensington , Richmond + 1 Meer Minder