BA in muziek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Muziek

STUDIEPROGRAMMA'S:

 • BA in muziek
 • BM in muziektheorie-compositie
 • BM in muziekeducatie, vocale nadruk
 • BM in muziekeducatie, instrumentele nadruk
 • BM in performance, voice - minor in muziek

Waarom muziek studeren aan MC?

Het Maryville College Music Department, gelegen in het nieuwe Clayton Centre for the Arts, biedt een uitgebreid, NASM-geaccrediteerd muziekcurriculum binnen de befaamde Maryville College ervaring in de kunsten. De National Association of Schools of Music is een organisatie van scholen, conservatoria, hogescholen en universiteiten met ongeveer 650 geaccrediteerde institutionele leden. Het stelt nationale standaarden vast voor undergraduate en graduate degrees en andere referenties voor muziek en muziekgerelateerde disciplines, en biedt hulp aan instellingen en individuen die zich bezighouden met artistieke, wetenschappelijke, educatieve en andere muziekgerelateerde inspanningen. Studenten aan het Maryville College krijgen deskundig onderwijs in muziektheorie, muziekgeschiedenis en performance. Onze vijf muziek majors, de Bachelor of Arts in Music, de Bachelor of Music in Music Education (Choral), de Bachelor of Music in Music Education (Instrumentaal), de Bachelor of Music in Vocal Performance, de Bachelor of Music in Theory and Composition , Bieden voldoende voorbereiding en flexibiliteit voor het nastreven van een loopbaan met muziek of een graduate school.

Maryville College Works is een uitgebreid programma voor loopbaanvoorbereiding dat is geïntegreerd in het vierjarige liberale kunstcurriculum van het College. De belangrijkste componenten zijn beoordeling, advisering, netwerken en professionele ervaringen.

ON-CAMPUS KANSEN

 • Maryville College Concertkoor
 • Off-Kilter A capella Vocaal Ensemble
 • Lads
 • Maryville College Community Koor
 • Maryville College Symphony Orchestra
 • Maryville College Chamber Orchestra
 • MC3Band Symfonisch orkest
 • Tartanband blazersensemble
 • Maryville College Jazz Ensemble

Ontmoet een huidige student

Ethan Morrison '18

Woonplaats: Lenoir City, Tenn.

Muziek is een groot deel van het leven van Ethan op Maryville College . Naast het volgen van muziekeducatie is hij lid van het Concertkoor, Off Kilter en de Concert Band. Hij gelooft dat deze ervaringen hem zullen helpen om een ​​betere leraar en leider in de kerkmuziek te worden. "Of je nu een instrumentalist of een vocalist bent, het College heeft groepen waar je bij betrokken kunt zijn. En als je niet weet hoe je een instrument moet bespelen of zingen, heb je kansen om te leren. Ik heb tijdens mijn eerstejaars jaar voor het eerst stemlessen gevolgd. De docenten hier zijn uitstekend en het College is een prachtige omgeving om in te leren. "

Resultaten van recente afstudeerders

Aanbevolen afgestudeerde

EMILY EMADIAN GUTHE '09

MOMENTEEL: MUZIEKTHERAPISTE BIJ DE CLEVELANDKLINIEK

Na zijn afstuderen aan het Maryville College , ging Emily door met het behalen van masterdiploma in koordirectie aan de Universiteit van Tennessee en muziektherapie aan de Universiteit van Iowa. Na haar stage aan het University of Iowa Hospital and Clinics ontving Emily een jobaanbieding van de gerenommeerde Cleveland Clinic, waar ze sinds augustus 2016 heeft gewerkt. "Muziektherapie is mijn passie en ik heb het geluk dat ik in mijn vakgebied kan werken. elke dag, "zei ze. " Maryville College gaf me de geweldige basis waarop ik al mijn vaardigheden kon opbouwen. Mijn tijd bij Maryville leerde me hard werken en toewijding en duwde me om gebieden te verkennen die ik anders niet zou hebben. "

LAURA ATKINSON STEIGERWALT '05

MOMENTEEL: AMERIKAANS MEZZO-SOPRANO PRESTERENDE IN ZOWEL DE VERENIGDE STATEN ALS EUROPA

Na haar afstuderen aan MC vervolgde Laura haar opleiding aan het Yale University's Institute of Sacred Music en verdiende ze een master in muziek aan de vocale uitvoering. In 2010 ontving ze een Fulbright-beurs om in Duitsland te studeren en sindsdien heeft ze met verschillende orkesten in de VS en Europa opgetreden. " Maryville College heeft een echt onschatbare basis gelegd voor mijn carrière als professionele muzikant. De intieme structuur van het programma zorgde voor nauw mentorschap en begeleiding, op een manier die niet mogelijk was op een grotere universiteit, "zei ze. "Bij Maryville voelde ik me een waardevol lid van zowel het muziekprogramma als de school in het algemeen; het heeft me een vertrouwen gegeven dat me vele aspecten van mijn carrière heeft gevolgd die volgden, en ik blijf die steun vandaag voelen. "

Graduate School Placements

 • Belmont University
 • Duke University Divinity School
 • Universiteit van East Carolina
 • East Tennessee State University
 • Liberty University
 • Universiteit van Iowa
 • Universiteit van Tennessee-Knoxville
 • Yale Institute for Sacred Music

Video Gallerij

Leerresultaten

Studenten die het studieprogramma succesvol hebben afgerond, hebben het volgende bereikt:

 • Demonstreer kennis en vaardigheden in muziektheorie, etnomusicologie en de geschiedenis van Amerikaanse en Westerse beeldende kunst
 • Blijk geven van basisvaardigheid in toetsenbord, auditieve vaardigheden, improvisatie en gebruik van elektronische technologie in muziek
 • Kwalitatief hoogwaardige prestatievaardigheden aantonen in ten minste één gebied van toegepaste muziek, samen met kennis van het repertoire
 • Kwalitatief hoogwaardige prestatievaardigheden vertonen in ensembles, samen met een kennis van het repertoire
 • Demonstreer gespecialiseerde kennis en vaardigheden die nodig zijn voor professionele graden in prestaties (piano en stem) en muziekonderwijs (vocaal / algemeen en instrumentaal)
 • Stel samengestelde kennis en vaardigheden vast die nodig zijn voor het nastreven van een studie en / of een muzikale carrière die past bij de talenten en verlangens van de student

Audities en toelating

Alle studenten die van plan zijn een major of minor in muziek te volgen of deel te nemen aan een ensemble, moeten de muziekplaatsingshoorzittingen tijdens de najaarsrichting voltooien voorafgaand aan het begin van de studie. Elke student krijgt dan advies over de juiste cursussen. Alle muziek majors moeten vaardigheid in elementaire toetsenbordvaardigheden aantonen. Degenen die deze voorbereiding niet hebben bij het betreden moeten Keyboard Fundamentals nemen voor 0 credits elke termijn totdat alle vijf gebieden van de vaardigheidseis zijn aangenomen. Alle muziek majors moeten slagen voor de vereiste pianograad voordat ze inschrijven voor Senior Project 351-352.

Toelating tot een bepaald curriculum als muziekmusicus wordt verleend door de muziekfaculteit na de voltooiing van MUS 102: Music Theory II (3 uur) of, in het geval van studenten met gevorderde status, na één semester van de studie aan het Maryville College . Neem contact op met de voorzitter van de afdeling Beeldende Kunst voor meer informatie.

Frans of Duits wordt aanbevolen als de vreemde taalkeuze voor zangers en studenten die afgestudeerd werk in muziek plannen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Maryville College is ideally situated in Maryville, Tenn., between the Great Smoky Mountains National Park and Knoxville, the state's third largest city. Known for offering its students a rigorous and ... Lees meer

Maryville College is ideally situated in Maryville, Tenn., between the Great Smoky Mountains National Park and Knoxville, the state's third largest city. Known for offering its students a rigorous and highly personal experience, Maryville College is a nationally ranked institution of higher learning that successfully joins the liberal arts and professional preparation in partnership with others. Founded in 1819, Maryville is the 12th oldest college in the South and maintains an affiliation with the Presbyterian Church (USA). Total enrollment for the fall 2016 semester is 1,198. Lees Minder