BA in politieke wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Politicologie geeft studenten kennis op drie kerngebieden van de politieke wetenschappen: politiek denken, politieke systemen en openbaar beleid. Politicologie wordt onderwezen met behulp van een reeks methoden die het internationale studentenlichaam weerspiegelen, terwijl het beste gebruik wordt gemaakt van opkomende technologieën.
De studie van politieke ideologieën, theorieën en ideeën is afgewogen tegen de praktische studie van beleidsvorming over een breed scala van thema's en probleemgebieden, en politieke processen in een breed scala van staten en regio's. Studenten genieten van een brede studie van politieke denkers en theorieën, terwijl ze direct betrokken zijn bij een reeks praktische beleidskwesties, in veel verschillende nationale en regionale omgevingen. De British Politics-cursus wordt bijvoorbeeld gedeeltelijk in de Houses of Parliament onderwezen.
De mate erkent ook de internationale dimensie van politieke, economische en beleidsprocessen en zorgt ervoor dat studenten vertrouwd zijn met de politiek van de ontwikkelingslanden. Studenten ontwikkelen de methodologische en technische vaardigheden van de sociale wetenschappen, waarbij ze het beste gebruik maken van nieuwe technologieën en werkwijzen. De cursussen zorgen er ook voor dat studenten in andere majors voldoende inzicht in de politicologie kunnen verwerven om de politieke dimensies van hun gekozen vakgebied te helpen conceptualiseren. Het programma biedt een achtergrond voor verdere postdoctorale studies en toekomstige carrières, waaronder werk in de overheid, internationale organisaties, bedrijven, financiën en de media. Studenten nemen ook een reeks optionele cursussen in nationale, regionale en globaliseringsstudies, of behandelen thematische gebieden van hedendaags belang, waardoor specialisatie binnen de graad mogelijk is op basis van de belangstelling van studenten.


5 redenen om politieke wetenschappen te studeren

 • Toegang tot de leidende niet-gouvernementele, gouvernementele en politieke instellingen.
 • Een multidisciplinair programma dat studiegebieden van de geesteswetenschappen combineert.
 • Senior studenten hebben de mogelijkheid om samen te werken aan onderzoek en co-schrijven papers met professoren die wenselijk zijn voor werkgevers en instellingen voor hoger onderwijs.
 • Neem deel aan spannende educatieve uitstapjes naar Turkije, historische instellingen in Londen en Europa.
 • Werkervaring opdoen die voor werkgevers wenselijk is door deel te nemen aan een geïntegreerde internationale stage.


Nadat je bent afgestudeerd

Carrièrepaden
Credit Suisse, Greenpeace USA, Stonewall, The United Nations Children's Fund, World Bank
Vervolgopleiding
London School of Economics and Political Science, Imperial College, Johns Hopkins University, New York University, University of St Gallen
Loopbaanpaden voor afgestudeerden in de politieke wetenschappen
Onderzoek, Onderwijs, Recht, Advies, Musea, Galerijen, Media, Communicatie, Reclame, Public Relations, Graduate Study / Academia


Loopbaanondersteuning

We bieden loopbaanbegeleiding en advies via onze loopbaan


Studeren in het buitenland

Alle studenten van Richmond University hebben de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. Je kunt een semester tot een jaar studeren op een van onze campussen of studeren in het buitenland op een van onze partnerlocaties over de hele wereld, waardoor je een unieke ervaring hebt.


Aanmeldingsvereisten voor 3 Pathway

Een niveau: 3 C's of gelijkwaardig *

* Alle andere equivalente in aanmerking komende overdrachtskredieten worden bepaald door Admissions.


Aanmeldingsvereisten voor 4 Pathway

Een niveau: 96 UCAS-punten

US High School Diploma (of equivalent): 2.5 GPA minimum (op 4.0 schaal)

Internationaal Baccalaureaat: 24 IB-punten (jaar 1) BTEC Nationaal Diploma: MMM.

Voltooiing van jaar 12-13 Internationale equivalente middelbare school kwalificatie met een minimum cijfer gemiddeld van rang C, inclusief wiskunde en Engels


Engelse taalvereisten (Engelstalige niet-native speakers)

 • IELTS 5.5 met 5.5 in elke Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven
 • TOEFL (IBT) 80 overall met: Luisteren 17, Lezen 18, Schrijven 17, Spreken 20
 • Pearsons-test van het Engels (PTE) 51
 • Algemene Cambridge English Scale score van maar liefst 168 in Luisteren, Lezen, Schrijven en Spreken


Hoe te solliciteren

U past rechtstreeks toe via de Common Application ($ 50.00) of de Richmond One Line Application. Om uw aanvraag in te dienen, hebt u de volgende informatie nodig:

 • Details van uw opleidingsgeschiedenis, inclusief de data van alle examens / beoordelingen.
 • Het e-mailadres van uw scheidsrechter, aan wie wij een referentie kunnen vragen, of een elektronische kopie van uw academische referentie.
 • Een persoonlijke verklaring - deze kan worden gemaild als een Word-document of PDF of online worden voltooid.
 • Een elektronische kopie van uw in-proces of voltooide transcriptie en diploma van de middelbare school (middelbare school).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has be ... Lees meer

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has been awarding US Degrees accredited by The Middle States Commission on Higher Education. One of the latest achievement that Richmond is proud to announce, is being granted the power to award students with its own UK degrees starting from August 2018, as a consequence of having been recently granted Taught Degree Awarding Powers (TDAP) by the Privy Council. Lees Minder
Kensington , Richmond + 1 Meer Minder