BA in politieke wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Politicologie staat centraal in het begrijpen van alle elementaire sociale kwesties en is een van de meest populaire liberale kunst majors. Een politieke wetenschapseducatie geeft mensen het vermogen om de werking van de politiek te begrijpen en de manier waarop het de levens van ons allemaal beïnvloedt. Een major op dit gebied helpt studenten vaardigheden van begrip en analyse te ontwikkelen en bouwt competentie op in mondelinge en schriftelijke expressie. Afgestudeerden gaan naar een loopbaan in de rechten, het bedrijfsleven, journalistiek, onderwijs en de overheid.

Politicologie staat centraal voor een goed begrip van alle elementaire sociale kwesties; daarom is begrip van het politieke leven onontbeerlijk voor elke goed opgeleide persoon. De afdeling biedt momenteel een undergraduate major, een minor in politieke wetenschappen, een minor in openbaar bestuur en een graduate programma dat leidt tot de graad Master of Arts.

Gebieden van de politieke wetenschappen waarin cursussen worden aangeboden omvatten Amerikaanse politiek en Public Affairs; Internationale betrekkingen en vergelijkende politiek; en politieke theorie. Binnen elk gebied worden belangrijke thema's verkend (bijvoorbeeld openbaar beleid en bestuur, politieke waarden en verandering, elite-massabelangen, en politieke partijen en groepen.)

Studenten die geïnteresseerd zijn in majoring of minoring in de politieke wetenschappen, worden dringend verzocht om zich vroeg op het afdelingskantoor te registreren, regelmatig hun adviseurs te ontmoeten, het huidige schema van klassen per term te controleren en goed bekend te raken met de vereisten voor majors of minderjarigen van politieke wetenschappen . Een minderjarige in het openbaar bestuur wordt ook aangeboden. Informatie is beschikbaar op het departementale kantoor.


Leerbehoeften

Studenten met een hoofdvak in de politieke wetenschappen moeten ten minste 33 credit-uren in de politieke wetenschappen.

Benodigde cursussen

1. Deze inleidende cursussen staan ​​niet open voor majors in hun laatste jaar.
2. Moet een van de eerste vier cursussen politieke wetenschappen zijn.
3. De brede aandachtsgebieden die door de afdeling worden erkend, zijn de Amerikaanse politiek en openbare zaken; Internationale en vergelijkende politiek; en politieke theorie. Deze acht cursussen moeten op 300-niveau zijn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values ... Lees meer

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values and support services are all here to help you reach your full potential. We invite you to take a closer look at our programs. We look forward to discussing your options with you. Lees Minder