BA in politieke wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over Politicologie

Plato heeft ooit gesuggereerd dat de wijzen die weigeren deel te nemen aan de regeringszaken worden gestraft door te moeten leven onder de heerschappij van dwazen.

Het Departement Politieke Wetenschappen van het Whittier College hoopt wijsheid te ontwikkelen in zijn eigen majors en alle studenten, zodat zij effectieve deelnemers aan de politieke wereld kunnen zijn, hetzij als beoefenaars van de politiek of als burgers in hun gemeenschap.

Bij Whittier

Whittier's Department of Political Science biedt spannende en uitdagende cursussen aan in de Amerikaanse politiek, openbaar bestuur en recht, vergelijkende politiek, internationale betrekkingen en politieke theorie.

Elk semester genieten onze studenten van een unieke reeks ervaringen - stages, veldonderzoek, Model United Nations, een erelijm en studentenraad, en een speciale reeks JanTerm-cursussen.

Onze faculteit is toegewijd aan lesgeven met praktische ervaring en wetenschappelijke expertise die we in de klas kunnen inbrengen. We nemen een praktiserende advocaat, een voormalige Congressional Fellow en consultants bij het Pentagon, het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, de NAVO en de Verenigde Naties. We hebben ook tal van wetenschappelijke boeken en tijdschriftartikelen gepubliceerd die te vinden zijn in universiteitsbibliotheken door het hele land. Onze studenten maken optimaal gebruik van de loopbaanbegeleiding die we bieden voor gebieden als graduate school, recht, openbare en internationale administratie, planning en beleidsvorming, politiek, onderwijs, journalistiek, puur en toegepast onderzoek en aanverwante gebieden.

We zijn vooral blij met het succes van onze alumni die carrière hebben gemaakt in de nationale, provinciale en lokale overheid, de Verenigde Naties, politiek, wetgeving, onderwijs en aanverwante gebieden. Zij omvatten Rhodes Scholars, Fulbright Scholars, evenals Pickering Fellows voor een loopbaan in het Amerikaanse State Department na hun afstuderen aan Whittier, evenals een aantal studenten die doctoraatsstudenten in de politieke wetenschappen hebben gevolgd.

majors

Vereisten voor de majoor in de politieke wetenschappen

Om de major in Politicologie af te ronden, moet een student minimaal 36 credits behalen, waaronder de volgende:

 • Amerikaanse regering en politiek, PLSC 110 (3 credits)
 • Comparative Politics, PLSC 140 (3 credits)
 • Internationale Betrekkingen, PLSC 220 (3 credits)
 • Politieke methodologie, PLSC 280 (3 credits)
 • Normatieve politieke theorie, PLSC 380 (3 credits)
 • Eén cursus in openbaar bestuur (PLSC 260 of 360) en / of publiekrecht (PLSC 370, 372 of 376)
 • Sessiecursus van één januari of goedgekeurd equivalent
 • One Capstone-seminar
 • Twee aanvullende vakken, een uit de deelgebieden van de Amerikaanse / openbare administratie / publiekrecht en een uit de internationale betrekkingen / vergelijkende politiek.

Internationale Betrekkingen Track

Studenten die een International Relations Track willen volgen, moeten de basisvereisten voor de major Politicologie en de volgende cursussen in Internationale Betrekkingen en Vergelijkende Politiek afronden:

 • PLSC 228; 332; 333 (9 credits)
 • PLSC 330, 339 of 340 (3 credits)
 • Twee cursussen in vergelijkende politiek uit ten minste twee regio's (6 studiepunten)

Studenten die dit traject volgen, moeten bovendien ten minste twee (2) jaar van een vreemde taal en andere geschikte cursussen volgen, zoals aanbevolen door de afdeling. Studenten worden ook aangemoedigd om deel te nemen aan een programma overzee of buiten de campus dat op taal gebaseerd is of een component politieke wetenschappen of internationale betrekkingen heeft.

Vereisten voor de Minor in Politicologie

Om de minor Politicologie af te ronden, moet een student minimaal 18 credits behalen, inclusief PLSC 100 of 110, geselecteerd in overleg met de minoradviseur van de afdeling om een van de volgende accenten te vervullen:

Algemene nadruk: ten minste één cursus op vier van de volgende subgebieden: Amerikaanse politiek; Openbaar bestuur en recht; Internationale relaties; Vergelijkbare politiek; en politieke theorie.

Subveld Nadruk: 12 studiepunten op een of twee gerelateerde subvelden (vergelijkende politiek en internationale betrekkingen, Amerikaanse politiek en openbaar bestuur of recht).

Ontdekking in de politieke wetenschappen

Studenten Politicologie hebben spannende en uitdagende kansen om te ontdekken hoe de wereld werkt, voordat ze als professional na hun afstuderen in dienst treden.

Model Verenigde Naties

Kelcey Negus 'passie voor mensenrechten en sociale rechtvaardigheid zorgde ervoor dat ze zich perfect voelde in Whittier's Model United Nations. Ontmoetend met collega-Dichters die haar interesses deelden, kwam Kelcey met hen samen voor de vijfdaagse conferentie die elk jaar in april werd gehouden, waarin honderden andere studenten uit het hele land meer te weten komen over de VN en haar lidstaten.

Kelcey kreeg niet alleen een diepe waardering voor de ingewikkelde aard van internationale betrekkingen, onderhandelingen en diplomatie, maar Model UN bood haar ook grote mogelijkheden voor loopbaanvoorbereiding. Tijdens haar tweede en derde jaar in Model UN leidde Kelcey de conferentie als voorzitter. Haar onderzoek en voorbereiding op model VN heeft ook Kelcey voorbereid op een stage bij het vluchtelingenbureau van de Verenigde Naties.

In de afgelopen 20 jaar heeft Whittier de conferentie acht keer gehost en biedt het voorzitters van de belangrijkste commissies en achtergrondmateriaal voor andere afgevaardigden. Het programma omvat elk jaar ongeveer 35 tot 40 leden en staat open voor alle majors.

"Het mentorschap dat ik ontving en het ongelooflijke werk dat ik heb kunnen doen, heeft me geïnspireerd om door te gaan op de weg naar een carrière in conflictpreventie en -oplossing. Zonder Model UN zou ik niet de persoon zijn die ik nu ben. "- Kelcey

Onderzoek naar de invloed van de VS op de Latijns-Amerikaanse politiek

Roberto Bonilla groeide op in een politiek gepolariseerde El Salvador en had veel onbeantwoorde vragen. Maar aan het Whittier College zou de major politieke wetenschappen kunnen werken aan het vinden van antwoorden.

Roberto onderzocht hoe de Verenigde Staten mogelijk de politieke ideologie in zijn thuisland beïnvloed hebben, wat -wel al dan niet opzettelijk- de uitkomst van Salvadoraanse verkiezingen bijna twintig jaar lang had kunnen beïnvloeden.

Roberto had de tijd en de steun om de politieke geschiedenis van zijn thuisland te onderzoeken dankzij de financiering van een Mellon Mays Undergraduate Fellowship, die studenten fondsen biedt om academische projecten voort te zetten.

Toen Bonilla te horen kreeg dat hij was aangenomen, zei hij dat hij "zo opgewonden" was dat hij "een van de beste e-mails die ik ooit had gekregen" had gekregen. Bonilla was overgeplaatst naar Whittier, een besluit dat hij waarschijnlijk als een credit erkent van de beste die hij ooit heeft gemaakt.

Hands-on leren in de politieke wetenschappen

De majors van de politieke wetenschappen hebben verschillende stages gevolgd, waaronder het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, het Amerikaanse ministerie van Energie, het VN-kantoor van de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen (UNHCR), de lokale overheid, politieke campagnes en maatschappelijke organisaties.

Hoewel er geen garantie is voor een stage, werkt de afdeling nauw samen met studenten om dergelijke kansen te vinden en kan ze meestal een academische erkenning voor de stage verstrekken.

De majors van de politieke wetenschappen zijn ook vrijwilliger voor een aantal gemeenschapsdienstprojecten, waaronder werk voor Habitat for Humanity en programma's om de daklozen te helpen voeden.

Stage van de Verenigde Naties

Toen Deyla Curtis de zomer doorbracht bij de VN in Genève, kon ze uit de eerste hand zien hoe dat internationale orgaan werkte. Het was een spannende sluitsteen voor haar vier jaar ondergedompeld in politiek en humanitaire kwesties met Whittier College 's Model VN hoofdstuk.

Georganiseerd door Professor Mike McBride, stagiaires bij de VN, die commissievergaderingen bijwonen en werken aan documenten die van invloed zijn op mensen over de hele wereld.

In het buitenland studeren

Reis door meerdere landen, culturele uitwisseling, onderdompeling in vreemde talen, unieke academische avonturen - dit zijn allemaal kenmerken van de internationale studie-ervaring.

De laatste 50 jaar heeft Whittier College , in overeenstemming met zijn missie om studenten voor te bereiden op een mondiale samenleving en een veranderende werkplek, buitenlandse kansen gesponsord door gekwalificeerde studenten op locaties in vijf continenten (of op zee) te plaatsen voor een semester, jaar, zomer , of januari of mei Looptijd van internationale, academische ervaring.

In het buitenland hebben Whittier-studenten ook de kans gekregen om internationale stages te voltooien, professioneel onderzoek uit te voeren en te publiceren en buitenlandse academische en werkkansen te krijgen.

Studenten van alle disciplines kunnen ook deelnemen aan Whittier's faculteitsgestuurde buitenlandse studiecursussen, die plaatsvinden tijdens de kortere JanTerm en MayTerm en die kunnen voldoen aan major, minor en liberale onderwijseisen. Meer informatie over Whittier's Featured Faculty-Led-programma's.

Laatst bijgewerkt op jun 2019

Over de school

Our long academic tradition aims to foster in students an appreciation for the complexities of the modern world and workplace while never losing sight of the importance of social responsibility.

Our long academic tradition aims to foster in students an appreciation for the complexities of the modern world and workplace while never losing sight of the importance of social responsibility. Lees Minder