BA in psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze uitgebreide bacheloropleiding biedt onderwijs over verschillende aspecten van de psychologie, waaronder sociaal, abnormaal, intercultureel, klinisch en industrieel. De mate biedt studenten een solide basis voor toekomstige studie of om door te groeien naar een carrière in het veld.

Het Amerikaanse psychologieprogramma richt zich op het begrijpen van menselijk gedrag en de manier waarop we denken. Deze graad omvat een vereiste voltooiing van algemene onderwijsstudies met inbegrip van lessen over geschiedenis, politieke wetenschappen, filosofie, literatuur of zaken.

Een algemene opleiding draagt ​​niet alleen bij aan de groei van een gecultiveerde, goed afgeronde en goed geïnformeerde mens, het biedt ook een sterke basis voor verdere onderwijs- en loopbaanontwikkelingsmogelijkheden. Een brede opleiding biedt u volledige toegang tot een masterdiploma binnen het Amerikaanse universitaire systeem.

Belangrijke informatie

  • Duur: 4 jaar
  • Startdata: Fall Semester: Eind augustus, Spring Semester: februari
  • Locatie: Campus am Rupenhorn
  • Kosten: voor het eerste semester is er een vast bedrag van € 4500. Aan het begin van het tweede semester is het een percentage per creditering. Voor minder dan 12 credits (1-3 cursussen *), wordt het collegegeld berekend met behulp van een per credit charge van € 400. Voor 12 of meer credits is de vergoeding € 350 per credit.

Toelatingseisen

Abitur, High School Diploma, GED of gelijkwaardig.

Programmastructuur

  • US Degree Track (120 Amerikaanse studiepunten)

Vereist Algemeen Onderwijs (40-44 Amerikaanse credits)

Keuzevakken (55 credits, 25 moeten in Liberal Sciences zijn)

Vereiste psychologiecursussen (22 Amerikaanse credits)

Four Electives (12 Amerikaanse credits)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Touro College is an independent institution dedicated to transmit and perpetuate the Jewish heritage, as well as to serve the general community in keeping with their commitment to intellectual inquiry ... Lees meer

Touro College is an independent institution dedicated to transmit and perpetuate the Jewish heritage, as well as to serve the general community in keeping with their commitment to intellectual inquiry, the transmission of knowledge, social justice, and service to society. Lees Minder