BA in psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De missie van het Özyeğin University psychologieprogramma van Özyeğin University is om bij te dragen aan de oplossing van sociale problemen door psychologische kennis die door zijn dynamische en bekwame faculteitsleden is geproduceerd over te brengen naar elk aspect van het leven en nieuwe psychologen te produceren om te werken in de theoretische en praktische domeinen van de psychologie. Wij streven ernaar universeel onderwijs aan te bieden door rekening te houden met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van psychologie en met de behoeften van het land; en een leer- en oefenomgeving creëren voor onze studenten om hun professionele kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen en hun academische en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.

accreditatie

ÖzÜ Psychology Department werd geaccrediteerd door de Turkse Accreditatiecommissie voor Psychologische Verenigingen in 2016 voor een periode van 7 jaar.

Onze afgestudeerden

Het Undergraduate Psychology Program bereidt studenten voor als gespecialiseerde psychologen in hun geselecteerde sporen die in staat zijn om klinische en organisatiediensten aan te bieden en die over de nodige vaardigheden en competenties beschikken om het menselijk gedrag en de onderliggende mechanismen op het gebied van geneeskunde, onderwijs, wetgeving, management en informatietechnologieën.

majors

Het Undergraduate Psychology Program biedt uitgebreid en verrijkt onderwijs dat een breed begrip van de fundamentele concentraties van psychologie biedt en helpt studenten zich te specialiseren in bepaalde tracks door middel van een uitgebreide selectie van keuzevakken om uit te kiezen.

Via onze Sectoral Solutions-cursussen introduceren we studenten in verschillende sectoren en zorgen ervoor dat ze opvallen tussen andere afgestudeerden met hun diepe ervaring in de sector en sectorale knowhow wanneer ze hun zakelijke leven starten.

Mensen

De afdeling Psychologie herbergt faculteitsleden die zijn afgestudeerd aan de meest gerenommeerde universiteiten ter wereld. Ze hebben belangrijke ervaringen zowel in Turkije als in het buitenland.

Laatst bijgewerkt op dec 2018

Over de school

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates ... Lees meer

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates stand out and be one step ahead of others, Özye?in offers an innovative education model that adds value to its students. Özye?in University’s primary mission is to prepare its students to be resourceful graduates in the world of business, making sure that they know more than one foreign language, acquire new skills through social activities, continuously develop themselves, expand their global vision before graduation through international internship or exchange programs, and always be at the service of society. Lees Minder