Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

De missie van het Özyeğin University psychologieprogramma van Özyeğin University is om bij te dragen aan de oplossing van sociale problemen door psychologische kennis die door zijn dynamische en bekwame faculteitsleden is geproduceerd over te brengen naar elk aspect van het leven en nieuwe psychologen te produceren om te werken in de theoretische en praktische domeinen van de psychologie. Wij streven ernaar universeel onderwijs aan te bieden door rekening te houden met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van psychologie en met de behoeften van het land; en een leer- en oefenomgeving creëren voor onze studenten om hun professionele kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen en hun academische en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.

accreditatie

ÖzÜ Psychology Department werd geaccrediteerd door de Turkse Accreditatiecommissie voor Psychologische Verenigingen in 2016 voor een periode van 7 jaar.

Onze afgestudeerden

Het Undergraduate Psychology Program bereidt studenten voor als gespecialiseerde psychologen in hun geselecteerde sporen die in staat zijn om klinische en organisatiediensten aan te bieden en die over de nodige vaardigheden en competenties beschikken om het menselijk gedrag en de onderliggende mechanismen op het gebied van geneeskunde, onderwijs, wetgeving, management en informatietechnologieën.

majors

Het Undergraduate Psychology Program biedt uitgebreid en verrijkt onderwijs dat een breed begrip van de fundamentele concentraties van psychologie biedt en helpt studenten zich te specialiseren in bepaalde tracks door middel van een uitgebreide selectie van keuzevakken om uit te kiezen.

Via onze Sectoral Solutions-cursussen introduceren we studenten in verschillende sectoren en zorgen ervoor dat ze opvallen tussen andere afgestudeerden met hun diepe ervaring in de sector en sectorale knowhow wanneer ze hun zakelijke leven starten.

Mensen

De afdeling Psychologie herbergt faculteitsleden die zijn afgestudeerd aan de meest gerenommeerde universiteiten ter wereld. Ze hebben belangrijke ervaringen zowel in Turkije als in het buitenland.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 19 andere vakken van Ozyegin University »

Laatst bijgewerkt op December 20, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum