BA in psychologische wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De BA in Psychological Science biedt een solide basis voor de wetenschappelijke studie van individueel en groepsgedrag en mentale processen binnen een curriculum van de vrije kunsten. Hiermee kunnen studenten de discipline-specifieke kennis opdoen die essentieel is om verdere studies in psychologie en aanverwante gebieden (bijv. Sociaal werk, onderwijs, bedrijf) voort te zetten. Het stelt studenten ook in staat om interpersoonlijke, analytische, kwantitatieve en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en aan te scherpen die kunnen worden gebruikt in verschillende domeinen, van sociale diensten tot wetenschapsjournalistiek, tot verkoop en reclame.

Leerresultaten

LOS 1. Kennisbank in de psychologie. Studenten moeten aantonen kennis en begrip van belangrijke concepten, theorieën, empirische bevindingen en toepassing in de belangrijkste gebieden van de psychologie.

LOS 2. Wetenschappelijk onderzoek en kritisch denken. Studenten moeten voldoende kennis hebben van de methoden en procedures van wetenschappelijk onderzoek en wetenschappelijke redeneer- en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen.

LOS 3. Communicatie. Studenten moeten blijk geven van voldoende bekwaamheid in schrijf-, mondelinge en interpersoonlijke communicatievaardigheden. Ze moeten overtuigende wetenschappelijke argumenten kunnen schrijven, informatie kunnen presenteren met behulp van de wetenschappelijke benadering en hun eigen ideeën duidelijk kunnen uiten.

LOS 4. Ethische en sociale verantwoordelijkheid. Studenten moeten ethisch en sociaal verantwoordelijk gedrag ontwikkelen voor professionele en persoonlijke instellingen. Ze moeten bekend zijn met de formele voorschriften die ethiek in het beroep regelen (bijv. APA Ethics Code, Codice Deontologico degli Psicologi italiani, Office of Human Research Protections en IRB-protocollen) en in staat zijn ethische normen toe te passen om psychologische wetenschap en praktijk te evalueren.

LOS 5. Professionele ontwikkeling. Studenten moeten psychologiespecifieke inhoud en vaardigheden kunnen toepassen op de werkplek. Ze moeten projectmanagementvaardigheden, teamwerkcapaciteit en loopbaanvoorbereiding ontwikkelen en verfijnen.

head, skull, blowgeralt / Pixabay

Vereisten voor de graad

A. De vaardigheidseisen van de universiteit in het Engels, wiskunde en vreemde talen.

 • Engels: alle studenten moeten de Engelse taalvaardigheid aantonen door EN 110 Advanced Composition te voltooien met een cijfer van C of hoger. Nieuwe studenten worden geplaatst in EN 103, EN 105 of EN 110, op basis van het Engelse compositietoetsonderzoek van de universiteit en moeten compositietrajecten volgen totdat aan deze eis is voldaan.
 • Wiskunde: Alle studenten moeten vaardigheid in wiskunde aantonen door MA 101 Algebra of MA100 eindige wiskunde te voltooien, met een cijfer van C- of hoger. Studenten die zijn ingeschreven of van plan zijn zich in te schrijven voor de Bedrijfskunde Major, moeten MA 101 Algebra volgen. Andere studenten kunnen kiezen tussen MA 101 en MA 100. Nieuwe studenten kunnen worden vrijgesteld van deze vereiste op basis van het universitair wiskundeplaatsingsonderzoek; anders moeten ze MA 101 of MA 100 nemen tijdens hun eerste semester van aanwezigheid en totdat aan deze vereiste is voldaan.
 • Vreemde taal: Alle studenten moeten een vreemde taalvaardigheid aantonen die gelijk is aan een jaar studie in een vreemde taal met schriftelijke literatuur. Studenten met een nationale graad van secundair onderwijs in een andere taal dan het Engels worden geacht aan deze vereiste te hebben voldaan.

B. De algemene distributievereisten van de universiteit in het Engels, wiskunde, wetenschappen, sociale wetenschappen, geesteswetenschappen en schone kunsten.

 • Engelse literatuur: twee cursussen Engelse literatuur, waarvan er één kan worden vervangen door een cursus vergelijkende of dramatische literatuur in Engelse vertaling. (Deze cursussen moeten EN 110 als voorwaarde hebben.)
 • Wiskunde en wetenschappen: twee cursussen in wiskunde, natuurwetenschappen of informatica. (MA100 en MA101 voldoen niet aan deze vereiste.)
 • Sociale wetenschappen, geesteswetenschappen en schone kunsten: zeven cursussen als volgt verdeeld:
  • Sociale wetenschappen - ten minste twee cursussen in communicatie, economie, politieke wetenschappen of psychologie.
  • Geesteswetenschappen - ten minste twee cursussen in geschiedenis, literatuur, filosofie of religie.
  • Schone Kunsten - minimaal één cursus kunstgeschiedenis, creatief schrijven, dramatische literatuur, muziek, studiokunst of theater.

Geen enkele cursus mag worden gebruikt om aan meer dan één algemene distributievereiste te voldoen.

C. Kerncursussen

 • PS 101 Inleiding tot de psychologie
 • PS 208 Inleiding tot statistische analyses van psychologische gegevens
 • PS 210 Inleiding tot onderzoeksmethoden
 • PS 307 Cognitieve psychologie
 • PS 370 Psychobiologie
 • PS 320 Ontwikkelingspsychologie
 • PS 334 Sociale psychologie
 • Twee PS-cursussen uit twee van de vier gebieden: Cognitief, Psychobiologisch, Ontwikkelings- en sociaal-cultureel
 • Eén PS-cursus uit een van de drie gebieden: klinische psychologie, industriële organisatiepsychologie, onderwijspsychologie
 • PS 480 Senior Seminar in Psychology

D. Major keuzevakken

Vijf aanvullende cursussen worden gekozen, zoals geadviseerd, uit een van de beschikbare psychologiecursussen die nog niet zijn gebruikt om aan de basiscursusvereisten te voldoen.

E. Algemene keuzevakken, voldoende om in totaal 120 studiepunten te behalen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

John Cabot University, founded in 1972, is an American liberal arts university offering undergraduate degrees to English-speaking students from all over the world. You will study in the heart of Rome, ... Lees meer

John Cabot University, founded in 1972, is an American liberal arts university offering undergraduate degrees to English-speaking students from all over the world. You will study in the heart of Rome, surrounded by culture, history, art, business, and politics. Lees Minder