Lees de Officiële Beschrijving

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

Carrièremogelijkheden - Juwelenontwerp, productmanager, juweliertechnicus, onafhankelijke artiest

Diploma titel - Deze cursus wordt door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs en Onderzoek (MIUR) erkend als BA en kent 180 studiepunten toe.

Wedstrijd - De cursus omvat het hedendaagse professionele scenario waarbij twee ogenschijnlijk tegenstrijdige realiteiten in het achterhoofd worden gehouden: persoonlijk werk en ontwerp voor een bedrijf, twee aspecten die met hetzelfde belang worden behandeld.

Methodologie en structuur - Zodra de analyse- en onderzoeksmethodologie is opgedaan, kan een juweelontwerper de omringende samenleving bekijken om belangrijke kenmerken en symbolen te benadrukken die naar zijn persoonlijke smaak kunnen worden vertaald in innovatieve producten.

De cursus ontwikkelt een enorme technische en ontwerpkennis om een ​​verzameling te definiëren en prototypen te produceren.

Studenten leren de expressieve mogelijkheden van verschillende materialen, hetzij traditioneel of innovatief , te waarderen door het analyseren van materiële, chemische en morfologische kenmerken. Het juweel en al zijn esthetische, technische en economische kenmerken worden verdiept door speciale laboratoria.

Ontwerpmethode wordt steeds relevanter en de student kan het aan. Creatieve schets - gemaakt met hands-on grafische technieken - wordt ondersteund door software en 3D-printtechnologieën om objecten te ontwerpen via renderings en 3D-modellen.

De cursus Design Management biedt met name de nodige competenties om culturele en ontwerpactiviteiten te plannen, promoten en beheren.

De cursus eindigt met het Final Project waarin studenten worden opgeroepen om een ​​hele collectie te ontwerpen op basis van hun persoonlijke smaak.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 13 andere vakken van IED – Istituto Europeo di Design Milan »

Laatst bijgewerkt op September 11, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
16,000 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum