BA in wereldtalen, literatuur en cultuur

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

School of Sciences and Humanities

Het wetenschappelijk personeel van de School of Sciences and Humanities van de Nazarbayev University bestaat uit wetenschappers met een doctoraat van vooraanstaande universiteiten over de hele wereld. We hebben ook onderzoekers betrokken bij verschillende onderzoeken en onze wetenschappers in de natuurwetenschappen doen onderzoek in ongeveer 90 laboratoria. Sommige van onze faculteitsleden zijn zelfs gespecialiseerd in Euraziatische studies. Toegelaten studenten van NU SSH kunnen er zeker van zijn dat ze gebruik maken van de schat aan kennis en ervaring van onze faculteit, zowel binnen als buiten de klas.

We houden onze lessen klein, zodat studenten gemakkelijk een-op-een aandacht van hun instructeurs kunnen krijgen. Bovendien kunnen instructeurs de lessen afstemmen op de behoefte van elke student voor de beste leerervaring dankzij ons studentgericht leren. Onze professoren kunnen werken met de zwakke punten van elke student en hun sterke punten verbeteren. Laboratoriumervaring en onderzoeksbetrokkenheid blijven niet gespaard van deze aanpak: onze studenten doen praktische laboratoriumervaring op en werken samen met hun collega's of hun professoren in onderzoek.

Studenten krijgen ook academische ondersteuning. Studenten hebben bijvoorbeeld toegang tot schrijfinstructeurs en coaches die hen zullen helpen assertieve schrijvers te worden via ons Schrijfcentrum. Dankzij ons al lang bestaande Peer Advising Center bieden we onze studenten ook een team van peer-adviseurs, van wie de meesten opgeleide studenten zijn, die andere studenten helpen met verschillende academische beslissingen, zoals cursusselecties, algemene oriëntatie voor nieuwe studenten, of als een student hulp nodig heeft met behulp van universitaire middelen.

133884_133727_IMG_5069.jpg

© Nazarbayev University

Over het programma

De Bachelor of Arts-opleiding in talen, taal- en letterkunde biedt een flexibele en toegepaste graad die is ontworpen om de volgende generatie specialisten in taalkunde, talen en literatuur op te leiden, evenals een solide generalistische graad om studenten in een verscheidenheid voor te bereiden van beroepen. Dit grote programma biedt studenten een gerichte vertrouwdheid met een van de vier talen, culturen en geschiedenis van de wereld: Mandarijn Chinees, Frans, Spaans en Duits, en biedt dus uitstekende training voor toekomstige afgestudeerde studie en werkgelegenheid in de overheid of het bedrijfsleven en niet-gouvernementele organisatie, met name op gebieden met hoge eisen op het gebied van taal / communicatie / literatuur, functies zoals vertaling, museumwerk, bibliotheek, kunst of academie.

Studenten in het LLL-programma kunnen alles bestuderen, van de geschiedenis van het theater tot de literatuur van Japan, tot de manier waarop taal wordt geproduceerd en verwerkt in het menselijk brein, varieert en verandert door tijd en ruimte. Door de programma's van de afdeling LLL te bestuderen, krijgen studenten een genuanceerd inzicht in de fijne kneepjes van taal, cultuur, poëzie en literatuur, en worden ze kritische en creatieve schrijvers en effectieve communicatoren.

Studenten die een diploma in talen, taalkunde en literatuur behalen, moeten een van de drie tracks kiezen - specifieke specialisatiegebieden, waaronder wereldliteratuur, taalverwerving en taalkunde. De tracks vullen elkaar aan en veel van de LLL-cursussen bevatten gemeenschappelijke cursusvereisten voor alle drie de concentraties.

Het WLLC-programma:

 • Biedt studenten een brede kennis in een van de drie tracks: taalverwerving, taalkunde of wereldliteratuur.
 • Ontwikkelt vaardigheden op het gebied van onderzoek en kritisch denken.
 • Helpt studenten de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om effectieve en creatieve communicatoren te zijn.
 • Ontwikkelt een waardering voor de culturele verschillen in talen en literatuur.

Algemene informatie

 • Campus: Nur-Sultan, Kazachstan
 • Taal Engels
 • Bezorgmodus: Fulltime, op de campus
 • Duur: 4 jaar
 • Totaal ECTS-punten: 240

Programmaoverzicht

Het programmacurriculum vereist dat studenten zowel een inleidende cursus als een minimumaantal cursussen van het hoogste niveau volgen. De leerresultaten, onderwijs- en beoordelingsmethoden verschillen per niveau, zodat studenten overstappen van lessen die zijn ontworpen om basisvaardigheden van literaire en culturele analyse te bevorderen naar lessen die een aanzienlijk onafhankelijk onderzoeksvermogen vereisen, culminerend in het vierde jaar met de voltooiing van een Capstone-project.

133883_133726_IMG_46092.jpgNazarbayev University"}" />

© Nazarbayev University

Toegangsvereisten

Engelse Taalvereisten

 • IELTS - niet minder dan 6,5 algemeen (met ten minste 6,0 in elke subscore)
  of
 • TOEFL IBT - 79-93 (Lezen - niet minder dan 13, Luisteren - niet minder dan 12, Spreken - niet minder dan 18, Schrijven - niet minder dan 21)
  of
 • TOEFL PBT - 574-599

Academische vereisten

 • SAT Reasoning Test - niet minder dan 1240. Een essay is vereist, geen minimumscore
  of
 • ACT - samengestelde score niet minder dan 27. Schrijfgedeelte is vereist, geen minimumscore

Werk na het afstuderen

Mogelijke carrièrebestemmingen:

 • Wet
 • Management consultancy
 • Openbare dienst
 • afzet
 • Diplomatie
 • Financiële diensten en analyse
 • Journalistiek
 • Schoolonderwijs
 • Academisch onderwijs en onderzoek

Strategische partner

University of Wisconsin-Madison (VS)

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Located in Nur-Sultan City, Kazakhstan, in Central Asia, Nazarbayev University is a research university with growing international renown combining education and innovation on a state of the art 21st- ... Lees meer

Located in Nur-Sultan City, Kazakhstan, in Central Asia, Nazarbayev University is a research university with growing international renown combining education and innovation on a state of the art 21st-century campus. NU scholars conduct research in a variety of fields and bring the most ambitious projects to life. Research is supported by internal and external funds each year and carried out in modern laboratories. English as the language of instruction and research at Nazarbayev University, admission and progression systems are entirely merit-based. Lees Minder