BA milieustudies en aardrijkskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Milieustudies en aardrijkskunde, met een grote nadruk op interactie tussen mens en omgeving, is een brede discipline die de verspreiding en onderlinge relaties van fysieke en menselijke fenomenen op aarde analyseert. Het combineert onderwerpen en methodologieën van zowel de natuurwetenschappen als sociale wetenschappen.

De afdeling Milieustudies en Geografie streeft naar het volgende:

  • Interactief leren en betrokkenheid van de gemeenschap
  • Lage student / docent verhouding en kleine klassen
  • Student-faculty collaborative research
  • Hoogstaand facultair onderzoek
  • Studentenvoorbereiding voor graduate programma's

116036_ResearchWeek2018e.jpg

Waarom milieustudies studeren

Een centraal punt in de benadering van het departement om les te geven, was de integratie van zoveel mogelijk van een veldcomponent in de kaders van veel van onze cursussen. Nabijheid tot een gemeente van 6.000 mensen (Lennoxville) en een Census Metropolitan Area van 160.000 mensen (Sherbrooke) biedt veel ruimte voor praktische projecten. Tegelijkertijd bieden de gletsjereigenschappen van de omliggende Appalachische regio, de geschiedenis van nederzettingen en de ontwikkeling van hulpbronnen, en een aanzienlijk rivier- en afvoerbekken, elk een klaar veldlaboratorium voor de fysieke en milieuaspecten van het programma.

Studenten van de afdeling Milieustudies en Geografie bij Bishop's zouden dus bereid moeten zijn om de hele discipline te begrijpen - zowel de menselijke als de fysieke aspecten van de omgeving. Je moet ook voorbereid zijn om origineel werk in het veld te doen, basale vragen over het milieu en onze impact erop stellen en beantwoorden. Ten slotte moet u bereid zijn om een volledig, actief lid van een kleine, gepersonaliseerde afdeling te worden.

cursussen

De afdeling Environmental Studies and Geography biedt een breed scala aan cursussen. Het is de bedoeling om studenten de systematische elementen te bieden die essentieel zijn voor een goed begrip van milieueffecten, beleid, geschiedenis en gedachten. Het is mogelijk voor studenten om hun interesses te ontwikkelen op drie gebieden: het fysieke proces dat ten grondslag ligt aan milieusystemen; de menselijke impact op deze systemen, inclusief het creëren van beleid; de geschiedenis en filosofie van milieukwesties, vooral ethische perspectieven; of duurzame landbouw- en voedselsystemen. Om een volledig inzicht te krijgen in de impact van mensen op hun omgeving, of ze nu op lokaal, regionaal of wereldwijd niveau zijn, moeten we begrijpen hoe en waarom de omgeving verandert. Klimaatverandering, zure neerslag, ozonafbraak, afvalbeheer en waterbehoud zijn zaken die grondig moeten worden onderzocht of die de juiste besluitvormingsprocessen kunnen uitvoeren door leiders in de overheid, het bedrijfsleven en niet-gouvernementele organisaties. We onderzoeken zorgvuldig en systematisch alle aspecten van de omgeving, zodat onze afgestudeerden een belangrijke rol kunnen spelen in de toekomst van onze omgeving.

De locatie van de bisschop in het midden van een gebied met een grote economische, culturele en fysieke diversiteit, biedt veel mogelijkheden voor studenten om deel te nemen aan praktisch veldwerk en toegepaste projecten. Dergelijke studies vormen een integraal onderdeel van verschillende cursussen, met name die met betrekking tot elementen van fysieke geografie en menselijke impact op het milieu. Studenten die zich inschrijven voor deze cursussen moeten bereid zijn om tijd te besteden aan veldwerk dat een aanvulling vormt op leren in de klas.

Waar kan dit mij naartoe leiden?

Een diploma in Environmental Studies and Geography leidt vaak tot graden in het hoger onderwijs, waaronder een MA en / of Ph.D. Het is ook een goede basis voor een carrière in:

  • wet en / of politiek
  • onderwijs
  • journalistiek
  • milieuadvies
  • overheidsdiensten

Oud-afgestudeerden zijn zeer succesvol in het verkrijgen van toelating tot Graduate and Law Schools en het verkrijgen van werk in verschillende beroepsgerichte velden met betrekking tot het milieu.

116153_environmental.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the beautiful Eastern Townships region of the province of Quebec, Bishop’s is a unique English-language university that offers its students an undergraduate university experience like no ot ... Lees meer

Located in the beautiful Eastern Townships region of the province of Quebec, Bishop’s is a unique English-language university that offers its students an undergraduate university experience like no other. Lees Minder