Filter
Bachelor of Arts
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 3 Undergraduate Studies (BA) in Accountancy 2019

Een Bachelor of Arts (BA) is een essentiële academische referenties in de huidige competitieve werkplek; het hebben van een BA is vaak verplicht voor de werkgelegenheid. Mensen kunnen vinden hun kans op een baan zijn veel beperkter zonder dit diploma. Tuiten een BA kunt u ook bloot aan een breed scala van onderwerpen, die u kan helpen bij het kiezen van de juiste carrière.

Wat is een BA in Accountancy? Een bachelor 's in de accountancy is een zeer gespecialiseerde mate dat een duidelijke leerplan volgt. Studenten moeten verwachten om lessen te nemen in de economie, statistiek, ondernemingsrecht, kostenanalyse, belastingen en auditing. De duur van het programma kan verschillen per land en programma's zijn meestal twee tot vier jaar.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een accountancy mate portemonnee. Als er niets anders, de boekhouding is de taal van het bedrijfsleven en het bankwezen. Deze graad helpt de afgestudeerden met een aantal van de fundamenten van financiën en beter bereidt hen voor het werk op dit gebied.

De kosten zullen anders zijn afhankelijk van waar studenten zich inschrijven en de duur van hun programma's. Spreken met een toelatingscommissie vertegenwoordiger is vaak een geweldige manier om registratierechten en collegegeld kosten te bevestigen.

Boekhouding is een integraal onderdeel van de persoonlijke en corporate finance, en personen die dit diploma kan een breed scala van werkgelegenheid hebben. Sommigen kiezen ervoor om banen als fiscale opstellers voor individuen na te streven. Andere opties zijn loopbaan in de overheid, forensische en cost accounting. Een bachelor 's graad in accountancy kan ook een geweldige basis voor senior-level leidinggevende posities zijn. Mensen die dit diploma kan uiteindelijk gaan om zijn CFO (Chief Financial Officers) of de CEO (Chief Executive Officers). Een BA in Accountancy kan ook een opstap voor de meer gevorderde cursussen zijn.

Er zijn vele goede nationale en internationale accountancy-programma's. Voor studenten met minder flexibele schema, inschrijven in online lessen kan het beste alternatief zijn.Begin je onderzoek met behulp van onze uitgebreide database. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

 

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Accountancy

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten. De BA (Hons) Accountancy zal je een sterke academische en professionele achtergrond voor een profession ... [+]

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

De BA (Hons) Accountancy zal je een sterke academische en professionele achtergrond voor een professionele carrière in de accountancy te geven. Het zal ook je carrière ontwikkeling te ondersteunen als u overweegt een bredere managementfunctie, want het zal u te voorzien van de financiële kennis die centraal staat in veel zakelijke carrière.

De cursus is gebaseerd op de meest recente praktijken en theorieën van de boekhouding en heeft betrekking op de twee belangrijkste gebieden van management accounting en financiële administratie en verslaglegging, evenals het aanbieden van een aantal optionele modules die kunnen worden geselecteerd voor studie in je laatste jaar.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Al Jazirah Al Hamra
August 2019
Voltijd
3 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Accounting en Finance bij Stirling staat in de top 15 van het Verenigd Koninkrijk (Times and Sunday Times Good University Guide 2018) en krijgt consistent hoge scores in ... [+]

Overzicht

Accounting en Finance bij Stirling staat in de top 15 van het Verenigd Koninkrijk (Times and Sunday Times Good University Guide 2018) en krijgt consistent hoge scores in de Nationale Studenten Enquête (NSS).

De BA (Hons) in professionele accountancy is een driejarige Honours-graad, ontworpen voor studenten met gevorderde kwalificaties die een loopbaan in de accountancy willen volgen. Het diploma biedt een aanzienlijke vrijstelling van de professionele examens van de ACCA, CIMA en CIPFA.

Door in deze richting te studeren, leert u dat accountancy bestaat uit het opstellen en interpreteren van financiële informatie zodat beleggers, geldschieters, management, werknemers, overheid en anderen financiële beslissingen kunnen nemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
September 2019
Voltijd
Deeltijd
36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Geaccrediteerd door de belangrijkste Britse professionele accountantsorganisaties (ICAS, ICAEW, ACCA, CIMA ... [+]

Geaccrediteerd door: ACCA ICAS CIPFA ICAEW CIMA

Accountants spelen een belangrijke rol in het bedrijfsleven en leveren belangrijke informatie die het werk van beleidsmakers in organisaties ondersteunt.

Geaccrediteerd door de belangrijkste Britse professionele accountantsorganisaties (ICAS, ICAEW, ACCA, CIMA en CIPFA), richten we ons op praktische inhoud en uw toekomstige inzetbaarheid. Samen met alle aspecten van accountancy, studeer je onderwerpen in economie, recht en management.

Professionele accountants bereiden financiële overzichten voor en registreren zakelijke transacties; ze gebruiken ook informatiesystemen om de financiële prestaties te volgen, deel te nemen aan fusies en overnames en kwaliteitsbeheer.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands