Filter
Bachelor of Arts
Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Undergraduate Studies in Administratieve studies in Afrika 2019/2020

Een BA (Bachelor of Arts) is een postsecondary mate dat kan worden verdiend bij particuliere hogescholen of openbare universiteiten. Het programma combineert algemene klassen met klassen die mensen voor te bereiden op een carrière in het gebied van de studie.

In de academische wereld is het bestuderen van de administratie bedoeld om iemand voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven. Van de studenten wordt verwacht dat zij de grondbeginselen leren op gebieden zoals bedrijfsvoering, interpersoonlijke vaardigheden en hoe te werken in een team.

Afrika is een continent van 53 onafhankelijke landen en een rijke mix van inheemse volkeren, culturen, economieën en geschiedenis. Afrika is het op een na grootste continent ter wereld.

BA Opleiding in Administratieve studies in Afrika

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Administratieve studies, Afrika

Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Tegenwoordig geloven veel organisaties dat mensen onze meest waardevolle hulpbron zijn en voorzichtig en voorzichtig moeten worden behandeld. Om deze reden hebben bedrijv ... [+]

Overzicht

Tegenwoordig geloven veel organisaties dat mensen onze meest waardevolle hulpbron zijn en voorzichtig en voorzichtig moeten worden behandeld.

Om deze reden hebben bedrijven bekwame en deskundige mensen nodig die de rol van Human Resource Management (HRM) in het bedrijfsleven begrijpen. Deze bachelor geeft studenten HRM-kennis, samen met een uitstekende set van zakelijke vaardigheden.

Studenten bestuderen arbeidsverhoudingen, individuele ontwikkeling en het collectieve arbeidsrecht, samen met andere belangrijke gebieden van HRM-training.

Onze afgestudeerden zijn goed gesitueerd om carrière te maken op een breed scala van gebieden, waaronder personeelsbeheer, arbeidsverhoudingen, training, consultancy, werving en selectie.... [-]

Marokko Casablanca Rabat Tanger
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een BA in Human Resource Management, kunt u een carrière hebben als HRM Personeelsmanager, HRM Personeelsfunctionaris, Training Manager, Werving en Selectie Officier. ... [+]

zijn programma zal worden vervangen door een Bachelors in Human Resource Management. We wachten op goedkeuring

BA in Human Resource Management

Met een BA in Human Resource Management, kunt u een carrière hebben als HRM Personeelsmanager, HRM Personeelsfunctionaris, Training Manager, Werving en Selectie Officier.

ToelatingseisenMinimale APS:26 met wiskunde OF28 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands