BACHELORSTUDIES

5 Bachelors of Arts in Andere talen 2020

Een Bachelor of Arts degree is een undergraduate programma dat is ontworpen om studenten een brede opleiding gericht op de studie van de vrije kunsten te geven. Een gevarieerd aanbod van keuzevakken in combinatie met kernvakken en vakken die samenhangen met de eigen major van de student vormen het vereiste curriculum.

Wat is een BA in andere talen? Naarmate de digitale en technologische vooruitgang de wereld steeds kleiner maakt, is het vermogen om over culturen te communiceren een gewaardeerde vaardigheid geworden. Professionals met een talent voor het leren van andere talen, vinden deze major misschien wel een perfecte combinatie en de springer voor een opwindend mogelijk carrièrepad. Cursussen omvatten waarschijnlijk culturele geschiedenis, taalkunde, fonetiek, literatuur en conversatie. Veel studenten kiezen ervoor om een ​​semester in het buitenland te studeren.

Studenten die een BA behalen in andere talen, krijgen de onschatbare vaardigheid om te communiceren, maar de major biedt ook andere voordelen. Bekwaam worden in een tweede taal verbetert meestal het vermogen van een persoon om in zijn of haar eigen taal duidelijker te schrijven en te spreken. Deelnemers aan het programma ontwikkelen ook vaak een beter begrip en empathie ten opzichte van andere culturen.

De kosten voor het behalen van een BA in andere talen zijn afhankelijk van de instelling van de instelling. Veel universiteiten over de hele wereld bieden dit diploma, en de lokale kosten van levensonderhoud - buiten het collegegeld - is een andere factor om te overwegen.

De arbeidsmarkt voor afgestudeerden met een BA in andere talen is zowel robuust als divers en biedt een groot aantal potentiële loopbaanpaden, afhankelijk van de interesses van een persoon. Studenten kunnen kiezen voor een loopbaan op het gebied van onderwijs, bedrijfsleven, gezondheidszorg, overheid, toerisme of non-profit organisaties. Typische banen waarvoor afgestudeerden met deze graad zich kunnen kwalificeren, zijn docent vreemde talen, onderzoeker, bedrijfs- en overheidsconsulent, vertaler, tolk, non-profitorganisator en officiële ambtenaar.

Leren en jezelf onderdompelen in een niet-moedertaal is een idee dat groeit in aantrekkingskracht. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

5 Resultaten in Andere talen Filter

BA in het Hongaars

Eötvös Loránd University
BA
sep 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
30 jun 2020
Engels
Campus

Het doel van het Hongaarse BA-programma is om studenten een professioneel niveau van Hongaars te bieden in taal en literatuur. Het programma biedt taaltrainingen op basis van ...

Lees meer

Bachelor in de Keltische talen en cultuur

Utrecht University
BA
sep 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Goden, helden en heiligen; typische rituelen, eeuwenoude legendes en literaire meesterwerken: in deze bacheloropleiding zult u alle aspecten van de Keltische cultuur en litera ...

Lees meer

BA Perzisch (gecombineerd)

SOAS University of London
BA
28 sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
30 jun 2020
Engels
Campus

Bij SOAS de studie van het Perzisch worden gecombineerd met een ongeëvenaard aantal disciplines en talen. Alle gecombineerde honours-graden in het Perzisch stellen studenten b ...

Lees meer

BA Turks (gecombineerd)

SOAS University of London
BA
28 sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
30 jun 2020
Engels
Campus

Bij SOAS de studie van het Turks worden gecombineerd met een ongeëvenaard scala aan disciplines en talen. Alle gecombineerde honours-graden in het Turks zijn vierjarige progra ...

Lees meer

BA Arabisch en ... (een taal)

SOAS University of London
BA
28 sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
30 jun 2020
Engels
Campus

Bij SOAS de studie van het Arabisch worden gecombineerd met Hebreeuws, Indonesisch, Perzisch en Turks. Voor de BA is Arabisch en Frans UCL de toelating.

Lees meer