Filter
Bachelor of Arts
Duitsland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk Undergraduate Studies in Animatie in Duitsland

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences.

Animatiestudies omvatten artistieke technieken zoals tekenen, ontwerpprincipes en modelleren, evenals de huidige technologie voor computerbeeldvorming en -beweging. Studenten kunnen een animatiegraad gebruiken om een ​​carrière na te streven in ontwerp van videogames, televisie, film en andere animatiegesneden.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Bachelor of Arts (BA) in Animatie in Duitsland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Animatie, Duitsland

Media Design School

Visualisaties, animaties en VFX zijn een integraal deel van de film, televisie en reclame-industrie. In de televisie en gedrukte reclame Vrijwel alle producten die op de ... [+]

perspectieven

Visualisaties, animaties en VFX zijn een integraal deel van de film, televisie en reclame-industrie. in de Televisie en gedrukte reclame Vrijwel alle producten die op de computer. De game-industrie is voortdurend het aangaan van de Digitale Film Ontwerper / binnenkant. De toepassingsgebieden voor animatie en VFX altijd veroveren nieuwe industrieën. De vraag naar geschoolde professionals is groot - en de stijgende!

Een ander argument voor de keuze van de studie, zijn zeer goede mogelijkheden om opdoen in het buitenland. Londen, Los Angeles, Vancouver en Shanghai zijn hier de meest populaire sites, De juiste locaties voor uw toekomstige aanbiedingen MD.H de opleiding Digital Film Design - Animatie / VFX in Berlijn en München.... [-]

Duitsland München Düsseldorf Berlijn
October 2019
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands