Filter
Bachelor of Arts
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 4 Undergraduate Studies (BA) in Audiotechniek 2019

Studenten die een carrière in de vrije kunsten zoeken, krijgen vaak hun start met een Bachelor of Arts of BA. Dit undergraduate-programma duurt drie tot vijf jaar, met een curriculum over verschillende onderwerpen, samen met de focus van de majoor. Zo'n programma biedt flexibiliteit in studies en een bredere opleiding.

Wat is een BA in Audio Engineering? Audiotechniek kruist technische expertise en artistieke creativiteit in de media-industrie, en dit type programma zal dit in cursussen benadrukken. Beginnend met grondbeginselen in de muziektheorie en het geluidsontwerp, omvatten de cursussen mixen, bewerken, audiosignaalverwerking, studiomanagement en de zakelijke aspecten van de opname-industrie. Opleidingen kunnen studenten toelaten zich te richten op interesses op het gebied van akoestiek, gamedesign, tv en film.

Veel van de voordelen van het volgen van een BA in Audio Engineering hebben betrekking op technische en praktische facetten in het veld. Studenten verwerven vaardigheid met industriële apparatuur en software en verfijnen hun greep op muziek en audio-ontwerp. Ze kunnen ook een goede zakelijke betekenis ontwikkelen die relevant is voor het werken met platenmaatschappijen en bureaus.

Het volgen van een BA in Audio Engineering omvat ongeveer vier jaar studie en collegegeld wordt bepaald op basis van de school en het programma. Mogelijk moeten studenten de kosten van software of apparatuur die ze nodig hebben, overwegen en contact opnemen met degenen die het programma volgen voor meer informatie.

Geluidstechnici kunnen op verschillende locaties en omgevingen werken, en een BA in Audio Engineering doet er goed aan ze voor deze taken in aanmerking te nemen. Radio-, televisie-, film- en muziekstudio's zijn afhankelijk van audittechnici om opnameapparatuur aan te kunnen, evenals degelijke editors en ontwerpers om compositie- en geluidseffecten aan te kunnen. Live-locaties zijn ook sterk afhankelijk van audittechnici - denk aan de geluidssystemen die worden gebruikt in theaters, sportstadions en concerttours.

Hoewel veel hogescholen een BA in Audio Engineering aanbieden, kan online leren niet haalbaar zijn met praktijkstudies. Toch kunnen studenten online informatie zoeken om de juiste school te vinden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

4 Resultaten in Audiotechniek

Sunway University

De BA (Hons) Contemporary Music (Audio Technology) is bedoeld om veelzijdige muzikanten en muziekproducenten op te leiden. Het is zowel een technisch als creatief program ... [+]

De BA (Hons) Contemporary Music (Audio Technology) is bedoeld om veelzijdige muzikanten en muziekproducenten op te leiden. Het is zowel een technisch als creatief programma, dat studenten een solide muziektheorie en academische kennis biedt, terwijl ze vaardigheden ontwikkelen met audiotechnologie door middel van studiopraktijken en interdisciplinaire samenwerkingsprojecten. Onderwerpen en aandachtspunten zijn compositie, arrangement, geluidsontwerp en filmscores, evenals muziektheorie, geschiedenis en auditieve training.

Dit programma is ideaal voor elke student met een sterke interesse in muziek, productie, geluid en audiotechnologie. Het programma staat ook open voor personen zonder voorafgaande formele muzikale opleiding die gepassioneerd zijn over het nastreven van een carrière in de muziek. Afgestudeerden zullen worden uitgerust om te werken in de muziekindustrie als producenten, componisten, geluidstechnici en creatieve kunstenaars; of in de bredere creatieve industrie door werk op het gebied van film, tv, videogames, theater, dans, entertainment en nog veel meer.... [-]

Maleisië Shah Alam
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Audio Design omvat veel meer dan geluidsopname en dubbeling voor films, of de samenstelling van pakkende jingles voor radio- en tv-uitzendingen, Charlie-Sheen-stijl. Onze ... [+]

Audio Design omvat veel meer dan geluidsopname en dubbeling voor films, of de samenstelling van pakkende jingles voor radio- en tv-uitzendingen, Charlie-Sheen-stijl. Onze studenten zijn getraind op audio-ontwerp op instrumenten en computers, om geluiden, spraak of muziek op te zetten en op te nemen, waardoor audiot atmosfeer wordt gecreëerd.

Inhoud, Doelstelling en Cursusstructuur

Audio Design: Om geluid te bestuderen, te luisteren en te luisteren

Als onderdeel van de bacheloropleiding Audio Design bij hdpk in Berlijn zullen studenten immersieve werelden van geluid, 3D akoestiek voor spellen en soundlogs (sound branding) creëren. Ze zullen leren hoe gegevens akoestisch worden weergegeven (sonificatie), en computers gebruiken, zoals software zoals Pro Tools als platforms voor compositie en arrangement, en als digitaal instrument.... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Pulse College

Films, tv-producties, muziekvideo's en computerspellen zijn allemaal gebaseerd op verfijnde soundtracks om het plezier van de kijker te vergroten en om ze volledig onder ... [+]

Films, tv-producties, muziekvideo's en computerspellen zijn allemaal gebaseerd op verfijnde soundtracks om het plezier van de kijker te vergroten en om ze volledig onder te dompelen in de actie.

Pulse College is erg verheugd om samen te werken met Griffith College, de grootste onafhankelijke derde instelling van Ierland, om dit unieke en op de industrie gerichte programma te leveren.

Deze BA (Hons) -graad in muziekproductie biedt je de mogelijkheid om in de praktijk opnamestudio's en productiesuites te gebruiken om muziek van de hoogste kwaliteit samen te stellen, te maken en te leveren. Dit programma omvat leerlingen met verschillende muzikale achtergronden, zoals instrumentalisten, vocalisten en groepsmusici die hun kennis en vaardigheden willen verruimen, naast degenen met 'niet-traditionele' muzikale vaardigheden en ervaring zoals programmeren, sequencen, opnemen, mixen en DJ-ing.... [-]

Ierland Grand Canal Dock
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Pulse College

Pulse College is zeer verheugd om samen te werken met Griffith College, de grootste onafhankelijke derde instelling van Ierland, om deze gloednieuwe, unieke en op de indu ... [+]

Pulse College is zeer verheugd om samen te werken met Griffith College, de grootste onafhankelijke derde instelling van Ierland, om deze gloednieuwe, unieke en op de industrie gerichte BA (Hons) graad in audio- en muziektechnologie te leveren.

Recording Studios, Live Venues, TV

Met het oog op deze verschillende industriële disciplines hebben we een nieuwe BA (Hons) -opleiding in audio ontworpen

Dit programma is gericht op muzikanten, DJ's, hobbyisten van computermuziek en algemene muziekliefhebbers en traint u met de vaardigheden die vereist zijn om te slagen als een moderne audioprofessional.

CURSUSINHOUD

We zullen je leren hoe je muziek kunt opnemen en produceren, zowel in de thuisstudio als in grote opnamestudio's. U zult leren over live geluid, zowel vanuit een performance als technisch perspectief.... [-]

Ierland Grand Canal Dock
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands